Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Lägga till, redigera eller ta bort en Currents-kommentar

När någon delar ett inlägg kan du lägga till en kommentar och gå med i konversationen. Och om du inte gillar det du skrev kan du redigera eller ta bort kommentaren.

Du kan även använda dina inställningar för att välja vem som kan kommentera dina inlägg i Currents.

Lägg till en kommentar

Du kan kommentera inlägg som delas på Currents och alla som kan se inlägget kan läsa kommentaren. Om du vill veta vilka det ursprungliga inlägget delades med kan du se vem ett inlägg delats med.

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Leta upp inlägget du vill kommentera.
  3. Klicka på Lägg till en kommentar längst ned i inlägget.
  4. Skriv kommentaren och klicka på Lägg upp.

Redigera en kommentar

Om du vill ändra något som du skrev kan du redigera kommentaren du lämnat på ett inlägg. Du kan inte redigera andras kommentarer.

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Leta upp inlägget som du kommenterade.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Redigera.
  4. Gör dina ändringar och klicka på Uppdatera.

Ta bort en kommentar

Om du vill radera en kommentar som du har lämnat på ett inlägg kan du ta bort den.

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Leta upp inlägget som du kommenterade.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger i kommentaren följt av Ta bort kommentarföljt av Ta bort.

Du kan även anmäla kränkande kommentarer. Läs mer om hur du anmäler otillåten användning på Currents.

Hantera kommentarer på dina inlägg

Välj vem som kan kommentera dina Currents-inlägg

Välj vilka som kan kommentera dina offentliga inlägg. Personer som inte valts kan ändå kanske kommentera inlägg som de nämns i.

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Klicka på Meny Meny följt av Inställningar uppe till vänster.
  3. Bredvid Vem kan kommentera dina offentliga inlägg? klickar du på nedåtpilen Nedåtpil.
  4. Välj vem som kan kommentera, till exempel Alla, Bara Du eller Anpassat.

Obs! Den här inställningen påverkar inte dina inlägg i grupper. Alla gruppmedlemmar kommer att kunna kommentera dina inlägg där om du inte uttryckligen inaktiverar kommentarer.

Hindra andra från att kommentera ett inlägg

Om du vill se till att andra inte kan kommentera något som du har delat kan du ändra inställningen för inlägget.

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Klicka på det inlägg som du inte vill att andra ska kunna kommentera.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Inaktivera kommentarer.

Radera en kommentar som någon har lämnat på ditt inlägg

Du kan radera en kommentar som någon har lämnat på ditt inlägg.

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Öppna inlägget med den kommentar du vill radera.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Ta bort kommentar.
  4. Klicka på Radera.

Radera och anmäla en kommentar samt blockera användaren

Du kan radera en kommentar som någon har lämnat på ditt inlägg, anmäla kommentaren och blockera den som kommenterat med en åtgärd. Du kan även välja att radera alla de senaste kommentarerna av användaren från dina inlägg.

1. Öppna Currents på din dator.
  2. Öppna inlägget med en kommentar du vill radera från en användare du vill anmäla och blockera.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Radera, rapportera och blockera.
  4. Valfritt: välj Radera även kommentarer som användaren gjort nyligen.
  5. Klicka på Blockera.

Relaterade länkar

Blockera någon eller ignorera ett inlägg i Currents

Rapportera otillåten användning i Currents