Lägg till, redigera eller ta bort en kommentar i Google+

När någon delar ett inlägg kan du lägga till en kommentar och gå med i konversationen. Och om du inte gillar det du skrev kan du redigera eller ta bort kommentaren.

Du kan även använda dina inställningar för att välja vem som kan kommentera dina inlägg på Google+.

Lägga till en kommentar

Du kan kommentera inlägg som delas på Google+ och alla som kan se inlägget kan läsa kommentaren. Om du vill veta vilka det ursprungliga inlägget delades med kan du se vem ett inlägg delats med.

1. Öppna appen Google+ Google Plus i din iPhone eller iPad.
  2. Leta upp inlägget du vill kommentera.
  3. Tryck på Lägg till en kommentar eller Kommentera Kommentera längst ned i inlägget.
  4. Skriv kommentaren och tryck på Lägg upp.

Redigera en kommentar

Om du vill ändra något som du skrev kan du redigera kommentaren du lämnat på ett inlägg. Du kan inte redigera andras kommentarer.

1. Öppna appen Google+ Google Plus i din iPhone eller iPad.
  2. Leta upp inlägget som du kommenterade.
  3. Tryck på den kommentar du vill redigera följt av Redigera kommentar.
  4. Skriv kommentaren och tryck på Lägg upp.

Välja vem som kan kommentera dina inlägg på Google+

Om du vill hindra vissa personer från att kommentera sådant du lägger upp, så öppnar du Google+ på datorn.

Hindra andra från att kommentera ett inlägg

Om du vill se till att andra inte kan kommentera något som du har delat kan du ändra inställningen för inlägget.

1. Öppna appen Google+ Google Plus i din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på inlägget du inte vill att andra ska kunna kommentera.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Inaktivera kommentarer uppe till höger.

Radera en kommentar

Om du vill radera en kommentar som du har lämnat på ett inlägg kan du ta bort den.

1. Öppna appen Google+ Google Plus i din iPhone eller iPad.
  2. Leta upp inlägget du kommenterade och tryck på kommentaren.
  3. Tryck på Radera kommentar följt av Ok.