Een reactie toevoegen, bewerken of verwijderen op Google+

Wanneer iemand een bericht deelt, kun je een reactie toevoegen om aan het gesprek deel te nemen. En als je je achteraf bedenkt, kun je je reactie bewerken of verwijderen.

Je kunt ook in je instellingen kiezen wie er op je Google+ posts mag reageren.

Een reactie toevoegen

Je kunt reageren op posts die anderen hebben gedeeld op Google+. Iedereen die de post kan zien, kan je reactie lezen. Als je wilt weten met wie de oorspronkelijke post is gedeeld, kun je bekijken met wie een post is gedeeld.

1. Open de Google+ app Google+ op je iPhone of iPad.
  2. Zoek de post waarop je wilt reageren.
  3. Tik onderaan de post op Een reactie toevoegen of Reageren Reactie.
  4. Typ je reactie en tik op Posten.

Een reactie bewerken

Als je iets wilt wijzigen dat je hebt geschreven, kun je de reactie op de post wijzigen. Je kunt de reacties van anderen niet bewerken.

1. Open de Google+ app Google+ op je iPhone of iPad.
  2. Zoek de post waarop je hebt gereageerd.
  3. Tik op de reactie die je wilt bewerken en vervolgens Reactie bewerken.
  4. Typ je reactie en tik op Posten.

Kiezen wie er op je Google+ posts kan reageren

Als je wilt voorkomen dat bepaalde mensen reageren op je posts, open je Google+ op je computer.

Voorkomen dat mensen kunnen reageren op een post

Als je ervoor wilt zorgen dat mensen niet kunnen reageren op iets dat je hebt gedeeld, kun je de instelling van die post wijzigen.

1. Open de Google+ app Google+ op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de post waarop mensen niet mogen reageren.
  3. Tik rechtsboven op Meer 더보기 en vervolgens Reacties uitschakelen.

Een reactie verwijderen

Je kunt een reactie verwijderen die je bij een post hebt achtergelaten.

1. Open de Google+ app Google+ op je iPhone of iPad.
  2. Zoek de post waarop je hebt gereageerd en tik op je reactie.
  3. Tik op Reactie verwijderen en vervolgens OK.