Opret eller skift dit Google+ profilnavn

Google+ profiler er beregnet til enkeltpersoner. Derfor anbefaler vi, at du bruger dit for- og efternavn på din profil. Det hjælper dine venner og din familie med at finde dig online. Det hjælper dig også med at få forbindelse til personer, du kender.

Hvis du vil bruge Google+ til at repræsentere eksempelvis din virksomhed, dit varemærke, din familie eller dit kæledyr, er det måske bedre med en Google+ side. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Google+ side.

Skift dit Google+ profilnavn

Vigtigt! Når du ændrer dit navn i Google+, ændres det i alle Google-produkter, som for eksempel Gmail og Google Wallet.

Android-app
  1. Åbn Google+ appen Google+ ikon > tryk på dit billede øverst i venstre hjørne.
  2. Tryk på menuikonet/-knappen  > Rediger navn.
  3. Angiv dit foretrukne navn > tryk på Gem øverst i højre hjørne.
Computer
  1. Åbn Google+, og vælg Profil i rullemenuen øverst i venstre hjørne. Profile
  2. Klik på dit navn, og angiv dit foretrukne navn.
  3. Klik på Gem nederst i højre hjørne.

Vis mig hvordan

Mobilbrowser

Du kan ikke ændre dit navn på mobilinternettet på nuværende tidspunkt. Brug Google+ appen eller en computer.

App til iPhone/iPad
  1. Åbn Google+ appen Google+ ikon > tryk på menuikonet øverst i venstre hjørne.
  2. Tryk på dit navn øverst på skærmen.
  3. Tryk på tandhjulsikonet øverst i højre hjørne > Rediger navn.
  4. Angiv dit foretrukne navn > tryk på Gem øverst i højre hjørne.

Vigtige tips til Google+ profilnavne

Når du skifter dit Google+ profilnavn, skal du være opmærksom på følgende:

• For- og efternavn anbefales: Du skal føje både et for- og et efternavn til din Google+ profil. Tip! Du kan bruge et initial for et af navnene på din profil, men ikke for begge navne. For eksempel "Lars P.", men ikke "L.P.".
  • Begrænset antal navneændringer: Når du har oprettet eller redigeret dit navn, er du muligvis nødt til at vente i op til tre måneder, før du kan ændre det igen. Det afhænger af, hvor lang tid der er gået, siden du oprettede din profil, og hvornår du sidst har ændret dit navn.
  • Valgfri kaldenavne: Du kan medtage et kaldenavn sammen med dit for- og efternavn. For eksempel John "Elgen" Hansen eller John Hansen (Elgen).
  • Ingen personefterligning: Hvis du udgiver dig for at være en anden person, bliver din profil muligvis suspenderet.

Dette sker, hvis du ikke kan bruge det ønskede navn

Hvis du forsøger at bruge et navn, som indeholder tal eller tegnsætning, giver vi dig muligvis nogle forslag til, hvordan du kan ændre det, eller også beder vi dig om at vælge et andet navn. Vi beder dig også om at vælge et nyt navn, hvis det valgte navn er i modstrid med vores politikker eller Servicevilkår.

Hvis du har problemer med at føje et navn til din profil, kan det skyldes et af scenarierne på nedenstående liste. Find ud af, hvad der er gået galt, for at få oplysninger om, hvordan du løser problemet.

Fejlfinding

Du forsøger at oprette et profilnavn for noget andet end en person

Løsningen: Google+ profiler er beregnet til personer. Hvis du opretter en profil til eksempelvis din virksomhed, dit band, din familie eller dit kæledyr, så er en Google+ side muligvis et bedre valg for dig. Med en Google+ side kan du gøre andre ting, end du kan med profiler. Du kan eksempelvis tilføje flere personer som "ejere" af siden og få oplysninger om antallet af personer, der ser og interagerer med din side.

Sådan opretter du en Google+ side:

1. Opret en Google+ profil til dig selv.
  2. Opret en side for den gruppe, du repræsenterer.
Du har for nylig redigeret dit navn og ønsker at ændre det igen

Derfor fungerer det ikke: Der er begrænsninger på, hvor ofte du kan ændre dit navn i Google+.

Løsningen: Du kan ændre dit navn tre gange hver 90. dag. Hvis du for nylig har ændret dit navn tre gange, er du muligvis nødt til at vente i op til tre måneder, før du kan ændre det igen.

Du har kun ét navn

Derfor fungerer det ikke: Vores system forventer, at du har to navne.

Løsningen: Når du tilføjer eller redigerer dit navn:

1. Angiv dit navn som dit fornavn.
  2. Angiv et punktum (".") som dit efternavn. Folk kan ikke se dette punktum i dit profilnavn. De kan kun se dit fornavn.
Vi beder dig om at vælge et andet navn

Derfor fungerer det ikke: Nogle navne er ikke tilladt. For eksempel tillader vi ikke navne, som er for lange, indeholder symboler eller numre eller navne, som er i modstrid med Servicevilkår.

Løsningen: Vælg et andet navn.

Du kan ikke ændre dit navn uden tilladelse fra en administrator

Derfor fungerer det ikke: Hvis du bruger Google Apps, kan du muligvis ikke ændre dit navn uden tilladelse fra din administrator.

Løsningen: Kontakt din administrator for at anmode om en navneændring.

Skift navnet på din YouTube-kanal

Få flere oplysninger om valgmulighederne for navne på din YouTube-kanal.

Din konto bliver muligvis suspenderet, hvis vi konstaterer, at dit profilnavn er i modstrid med Politik for brugerindhold og -adfærd. Vi giver dig besked, hvis dette sker, og forklarer dine valgmuligheder, herunder hvordan du gør indsigelse.