Crear o canviar el nom del perfil de Google+

Els perfils de Google+ estan pensats per als usuaris individuals, per això et recomanem que hi incloguis el nom i els cognoms. D'aquesta manera, els amics i els familiars et podran trobar a la xarxa i podràs connectar amb les persones que coneguis.

Si vols fer servir Google+ per representar la teva empresa, el teu grup de música, la teva família o la teva mascota, és millor que utilitzis una pàgina de Google+. Més informació sobre com es crea una pàgina de Google+

Canviar el nom del perfil de Google+

Important: el canvi del nom del perfil de Google+ afecta la resta de productes de Google, com ara Gmail o Google Wallet.

Aplicació per a Android
  1. Obre l'aplicació Google+ Icona de Google+ > toca la foto que hi ha a l'extrem superior esquerre.
  2. Toca la icona o el botó de menú > Edita el nom.
  3. Escriu el nom que vulguis > toca Desa a l'extrem superior dret.
Ordinador
  1. Obre Google+ i selecciona Perfil al menú desplegable que hi ha a l'extrem superior esquerre. Profile
  2. Fes clic al teu nom i introdueix-hi el nom que vulguis.
  3. Fes clic a Desa a l'extrem inferior dret.

Mostra el procediment

Navegador d'un dispositiu mòbil

Encara no es pot canviar el nom al web per a mòbils. Utilitza l'aplicació Google+ o un ordinador.

Aplicació per a iPhone o iPad
  1. Obre l'aplicació Google+ Icona de Google+ > toca la icona de menú que hi ha a l'extrem superior esquerre.
  2. Toca el teu nom a la part superior de la pantalla.
  3. Toca la icona d'engranatge a l'extrem superior dret  > Edita el nom.
  4. Escriu el nom que vulguis > toca Desa a l'extrem superior dret.

Consells importants per als noms de perfil de Google+

Quan creïs o canviïs el nom del perfil de Google+, tingues en compte el següent:

• Has de posar-hi nom i cognoms. Hauràs de proporcionar tant el nom com els cognoms per al teu perfil de Google+. Suggeriment: pots fer servir una inicial en algun dels noms que es mostraran al perfil, però no en tots dos. Per exemple, pots fer servir "Lluís P.", però no "L. P.".
  • Els canvis de nom són limitats: Quan hagis creat o canviat el nom, és possible que hagis d'esperar fins a tres mesos per tornar-lo a canviar. Això dependrà de la data de creació del perfil i de la data del canvi de nom.
  • Els sobrenoms són opcionals: pots incloure-hi un sobrenom juntament amb el nom i els cognoms. Per exemple, Joan "Ant" Peris o Joan Peris (Cabra).
  • No està permès fer-se passar per algú altre: si et fas passar per algú que no ets, podríem arribar a suspendre't el perfil.

Què passa si no pots fer servir el nom que vols

Si has provat de fer servir un nom que inclou xifres o signes de puntuació, és possible que trobis alguns suggeriments sobre com canviar-lo o bé que et demanem que en triïs un altre. També et demanarem que triïs un altre nom en cas que el que hagis triat incompleixi les nostres polítiques o les Condicions del servei.

Si tens problemes per afegir un nom al perfil, és possible que la teva situació sigui una de les que trobaràs a la llista de sota. Observa què no ha anat bé per tal d'obtenir més informació sobre com pots corregir el problema.

Resoldre problemes

Estàs provant de crear un nom del perfil que no és per a una persona

Solució: els perfils de Google+ estan pensats per a persones. Si el que vols és crear un perfil per representar alguna cosa com ara la teva empresa, el teu grup de música, la teva família o la teva mascota, és possible que les pàgines de Google+ et siguin més útils. Les pàgines permeten fer coses diferents dels perfils, com ara afegir més d'un usuari com a "propietari" de la pàgina i obtenir informació sobre el nombre d'usuaris que veuen la pàgina i hi interaccionen.

Per crear una pàgina de Google+, fes el següent:

1. Crea un perfil de Google+ per a tu.
  2. Crea una pàgina per al grup que representis.
Fa poc que n'has canviat el nom i el vols tornar a canviar

Per què no funciona: la freqüència amb què es pot canviar el nom del perfil de Google+ és limitada.

Solució: pots canviar-ne el nom tres vegades cada 90 dies. Si fa poc que n'has canviat el nom tres vegades, és possible que hagis d'esperar fins a tres mesos per tornar-lo a canviar.

Només tens un nom

Per què no funciona: el sistema espera que tinguis dos noms.

Solució: en afegir o canviar el nom, fes el que s'indica a continuació.

1. Escriu el teu nom al camp del nom.
  2. Escriu un punt (".") al camp del cognom. Els usuaris no veuran aquest punt al nom del perfil, sinó que només hi veuran el nom.
Et demanem que triïs un altre nom

Per què no funciona: alguns noms no estan permesos, com ara els noms que siguin massa llargs, els que incloguin símbols o xifres, o els que incompleixin les nostres Condicions del servei.

Solució: tria un altre nom.

No es pot canviar el nom sense l'aprovació de l'administrador

Per què no funciona: si utilitzes Google Apps, és possible que no tinguis permís per canviar el nom sense l'aprovació del teu administrador.

Solució: contacta amb l'administrador per sol·licitar un canvi de nom.

Canviar el nom del canal de YouTube

Més informació sobre les opcions per als noms dels canals de YouTube

És possible que suspenguem el compte si determinem que el nom del perfil incompleix la nostra política de contingut i de conducta de l'usuari. Si el suspenem, t'ho farem saber i t'explicarem quines opcions tens, incloses les apel·lacions.
Ha resultat útil aquest article?