Convidar els amics de Google+ a participar en una conversa de vídeo

Amb les converses de vídeo de Google+, pots fer videotrucades cara a cara amb fins a nou persones. Inicia una conversa de vídeo i fes que tant els teus amics com la resta dels usuaris sàpiguen que estàs lliure i preparat per xatejar.

Iniciar una conversa de vídeo

1. Inicia la sessió a Google+.
  2. A la part inferior de la llista de converses, fes clic a Inicia una conversa de vídeo.
  3. Es mostra un quadre per compartir, on pots crear la conversa de vídeo. Escriu una descripció per a la conversa de vídeo. Aquesta descripció es mostrarà a la publicació de Google+ compartida amb les persones que hi convidis.
  4. Pots afegir a la conversa de vídeo persones o cercles específics, o bé fer que sigui pública. També pots fer servir el número de telèfon d'una persona per convidar-la. Fes clic a Afegeix el telèfon a la part inferior de la finestra.
    1. Restricció de l'accés als menors d'edat: per fer que la conversa de vídeo només estigui disponible per a majors d'edat, marca la casella de selecció que hi ha al costat de "Restringeix l'accés als menors d'edat a aquesta videotrucada". La resta de participants de la conversa no podran convidar menors d'edat. Un cop iniciada la conversa de vídeo, la restricció d'edat no es pot canviar.
    2. Invitacions silencioses: si vols convidar persones a la conversa de vídeo sense que rebin cap notificació sonora al telèfon, marca el quadre que hi ha al costat de l'opció "Invitacions silencioses". Continuaran rebent una notificació a la llista de converses de Google+, però no se'ls interromprà.
  5. Fes clic a Comparteix per enviar una invitació als teus amics i començar la conversa de vídeo.

També pots iniciar una conversa de vídeo des d'una pàgina de Google+ que hagis creat o des de Hangouts de Google+.

Afegir persones durant una conversa de vídeo

Pots afegir directament persones a la conversa de vídeo des de dins de la videotrucada. Fes clic al botó per convidar persones  que hi ha a la part superior de la finestra de la videotrucada. Escriu els seus noms i fes clic a Afegeix persones. Quan afegeixes una persona directament a la conversa de vídeo, se li notifica mitjançant Hangouts.

Cercar una conversa de vídeo

Si algú dels teus cercles és enmig d'una conversa de vídeo, veuràs una notificació d'invitació a Google+, a la part inferior dreta de la teva llista de converses, en què se't demana si hi vols participar. Fes clic a Mostra-ho tot si vols veure totes les converses de vídeo disponibles. També pots cercar altres Hangouts en directe de Google+.