Skift din profils indstilling for søgeresultater

Når en person bruger en websøgemaskine (eksempelvis Google.com) til at søge efter dig, kan vedkommende muligvis se din Google+ profil i søgeresultaterne.

Hvis du vil gøre det sværere for folk at finde dig via søgemaskiner, kan du ændre din profils indstilling for søgeresultater.

Vælg, hvorvidt din Google+ profil skal crawles af websøgemaskiner

Du kan via dine Google+ indstillinger vælge, hvorvidt din profil skal crawles af websøgemaskiner.

Vigtigt! De ændringer, du foretager af indstillingen for søgeresultater, afspejles muligvis i websøgemaskiner på forskellige tidspunkter. Det afhænger af, hvornår hver websøgemaskine crawler din profilside.

På Android

Du kan ikke ændre din indstilling for søgeresultater via en Android-enhed. Brug en computer eller en mobilbrowser.

På computeren
  1. Åbn Google+ på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og dernæst Indstillinger.
  3. Rul til "Profil".
  4. Markér eller fjern markeringen af afkrydsningsfeltet ud for "Hjælp andre med at finde min profil i søgeresultater".

Tip! Hvis du bruger Google+ til arbejde eller skole, står der "Hjælp personer uden for min organisation med at finde min profil i søgeresultater" ud for afkrydsningsfeltet.

iPhone/iPad
  1. Åbn Google+ appen Google Plus på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Menu Menu og dernæst Indstillinger.
  3. Rul til "Profil".
  4. Tryk på kontakten ud for "Hjælp andre med at finde min profil i søgeresultater".

Bruger du Google+ til arbejde eller skole?

Den person i din organisation, som administrerer din Google Apps-konto (systemadministrator), kan vælge, hvorvidt din profil skal crawles af websøgemaskiner. Hvis du ikke kan lide vedkommendes valg, kan du ændre indstillingen.

Din Google Apps-administrator kan også gøre et internt indeks tilgængeligt, som inkluderer navnene og e-mailadresserne på personerne i din organisation. Vigtigt! Hvis det pågældende indeks (Deling af kontaktpersoner) er slået til for din organisation, kan folk i din organisation nemt finde din profil, uanset hvilken indstilling du har valgt for søgeresultater. De kan eksempelvis finde din profil ved at søge efter kontaktpersoner i Gmail.

Vi anbefaler, at du henvender dig til din organisations tekniske supportteam, hvis du ikke er sikker på, hvorvidt dit indeks er slået til eller fra.

Folk kan muligvis stadig finde din profil, uanset hvilke indstillinger du har valgt

Selvom din profilside ikke crawles af websøgemaskiner, kan folk muligvis stadig finde den. For eksempel:

• Hvis en person kender din profils webadresse, kan vedkommende bruge den til at gå direkte til din profil.
  • Hvis du eller en anden har linket til din profil på et andet website (for eksempel en blog eller en nyhedsside), vises dit navn og linket til din profilside muligvis i søgeresultater.
  • Din profil bliver muligvis foreslået til andre. Når en person, du måske kender, bruger Google+, kan vi eksempel foreslå, at vedkommende føjer dig til sine cirkler.
  • Personer kan muligvis bruge søgefunktionerne i andre Google-produkter (for eksempel Google+ søgning) til at finde din profil.