Ús del botó +1

El botó +1 et permet mostrar fàcilment que alguna cosa t'agrada o que hi estàs d'acord. Per exemple, pots fer +1 en una foto de Google+ que t'agradi o pots fer clic al botó "+1" després d'haver llegit un article de notícies que t'hagi semblat interessant.

Si afegeixes un +1 a les publicacions de Google+, també pots fer un seguiment de les publicacions que t'agraden, i les persones dels teus cercles i dels teus cercles ampliats poden saber quins continguts recomanes.

Consell: si vols afegir el botó +1 al lloc web, visita la pàgina de la plataforma Google+.

Fer o desfer els +1

Important: és possible que en alguns llocs web puguis fer +1 directament als continguts de la pàgina. Aquests +1 són públics; per tant, una bona pràctica general és fer +1 en pàgines només quan et refiïs de compartir la teva recomanació amb tothom. Si fas +1 en coses que trobis a Google+, com ara una publicació o una foto, pots configurar qui pot veure-les. Llevat que canviïs la configuració, les persones dels teus cercles i dels teus cercles ampliats poden veure els continguts als quals facis +1 a Google+.

Fer +1 a Google+

1. Obre Google+ o l'aplicació Google+ Icona de Google+.
  2. Cerca la publicació en què vulguis fer +1.
  3. A l'extrem inferior esquerre de la publicació, fes clic al botó "+1", o bé toca'l.

Consell: quan ja hagis afegit el +1, el botó es tornarà vermell. Quan s'hi mostra un número que no és l'1, la xifra indica el nombre d'usuaris que han fet +1 a la publicació abans que tu.

Desfer un +1 a Google+

1. Obre Google+ o l'aplicació Google+ Icona de Google+.
  2. Cerca la publicació en què hagis fet +1.
  3. A l'extrem inferior esquerre de la publicació, fes clic al botó "+1", o bé toca'l.

Consell: quan ja hagis suprimit el +1, el botó es tornarà blanc. També pots suprimir els +1 des del registre d'activitat.

Trobar els teus +1

Si vols veure les publicacions de Google+ en què has fet +1, consulta el registre d'activitat. Si vols veure els +1 que has fet fora de Google+, visita la pestanya +1, al teu perfil de Google+.

Ordinador

1. Obre Google+.
  2. Fes clic a la fletxa desplegable que hi ha a prop de l'extrem superior esquerre > Perfil.
  3. A sota de la foto de portada, fes clic a la pestanya +1s.

Aplicació per a Android, navegador d'un dispositiu mòbil o aplicació per a iPhone/iPad

Als dispositius mòbils encara no es poden veure els +1 que has fet. Consulta la pestanya "+1s" en un ordinador.

Selecció de les persones que poden veure els teus +1 a les publicacions de Google+

Quan fas clic en una publicació de Google+, el seu autor rep una notificació. La resta d'usuaris que tinguin accés a la publicació original, com ara els teus cercles i els teus cercles ampliats, podran veure la teva publicació al seu tauler d'activitat o als resultats de la cerca. Tanmateix, si no vols que les persones de determinats cercles ni les dels teus cercles ampliats vegin els +1 que has fet, pots consultar i suprimir l'historial d'activitats al registre d'activitat. Una altra opció és seguir les instruccions que s'indiquen a continuació per triar qui pot veure els teus +1.

Important: recorda que si fas +1 en algun contingut d'un lloc que no sigui Google+, qualsevol persona pot veure'l al web.

Aplicació per a Android

1. Obre l'aplicació Google+ Icona de Google+.
  2. Toca la icona o el botó de menú> Configuració.
  3. Toca el nom del compte > Ús compartit > +1 de publicacions.
  4. Tria un cercle de la llista o toca O bé selecciona persones i cercles. Si no vols que ningú no rebi notificacions quan fas +1 en una publicació, toca Només l'usuari. Però recorda que les persones que mirin la publicació original encara poden veure que hi has fet +1.

Ordinador

1. Obre Google+.
  2. A prop de l'extrem superior esquerre, feu clic al menú desplegable  > Configuració.
  3. Desplaça la pantalla fins a "Aplicacions i activitats" > Gestiona aplicacions i activitats.
  4. Fes clic a la pestanya "Google" que hi ha a la part superior de la pàgina > a sota de "Visible per a", fes clic a edita.
  5. A "Qui pot veure la teva activitat de +1 en publicacions?", fes clic al menú desplegable .
  6. Tria un cercle de la llista, o bé fes clic a Personalitzat per incloure-hi diversos cercles o usuaris individuals. Si no vols que ningú rebi notificacions quan fas +1 en una publicació, fes clic a Només tu. Però recorda que les persones que mirin la publicació original encara poden veure que hi has fet +1.
  7. A l'extrem inferior dret, fes clic a Desa.

Navegador d'un dispositiu mòbil

Aquesta configuració no es pot establir al navegador d'un dispositiu mòbilYou can’t adjust this setting on a mobile browser. Utilitza l'aplicació Google+ o un ordinador per triar qui rep notificacions quan fas +1 en una publicació.

Aplicació per a iPhone o per a iPad

1. Obre l'aplicació Google+ Icona de Google+ .
  2. A l'extrem superior esquerre, toca la icona de menú .
  3. A l'extrem superior dret de la pàgina, toca la icona de configuració .
  4. Toca Ús compartit > +1.
  5. Al costat del cercle que vulguis afegir o suprimir, toca la casella de selecció, o bé desplaça la pàgina cap avall per triar persones concretes. Si no vols que ningú rebi notificacions quan fas +1 en una publicació, suprimeix tots els cercles i totes les persones. Però recorda que les persones que mirin la publicació original encara poden veure que hi has fet +1.
  6. A l'extrem superior dret, toca la marca de verificació
Obtenir informació sobre els +1 i les recomanacions compartides
La configuració de recomanacions compartides controla si els usuaris veuen el teu nom i la teva cara al costat del botó +1 als anuncis quan cerquen un producte o una marca en què has fet +1. Més informació sobre les recomanacions compartides
Ha resultat útil aquest article?