Ladda ned din data från Google+

Du kan exportera och ladda ned din data från Google+, inklusive dina cirklar, grupper, flöden och +1:or på Google+.

Viktigt! Det kan ta lite tid att ladda ned ditt innehåll på Google+, så se till att komma igång före den 31 mars 2019.

Obs! När du laddar ned din data från Google+ raderas inte din profil på Google+. Läs mer om hur du tar bort din profil på Google+.

Ladda ned all din data från Google+

Du kan ladda ned ett arkiv med all din data från Google+ på en gång, inklusive dina cirklar, grupper, flöden och +1:or på Google+. Ditt arkiv på Google+ innehåller dina foton och videor från Google+.

1. Öppna sidan Ladda ned dina uppgifter. Du kanske behöver logga in. Din tillgängliga data på Google+ kommer att vara förvald.
  2. Klicka på Nästa.
  3. Välj en filtyp.
  4. Välj hur du vill få din data levererad.
  5. Klicka på Skapa arkiv.

Obs! Om du vill ladda ned innehåll från sidor på Google+ loggar du in som sidan på Google+.

Ladda ned specifik data från Google+

Istället för att ladda ned all din data kan du ladda ned specifik data från Google+, som dina foton, inlägg, grupper eller event.

Viktigt! Om du vill hämta dina foton och videor från Google+ behöver du välja Foton under Flöde i Google+.

1. Öppna sidan Ladda ned dina uppgifter. Du kanske behöver logga in.
  2. Bredvid typen av innehåll du vill ladda ned, som flödet i Google+, klickar du på nedåtpilen Nedåtpil.
  3. Klicka på Välj särskild data.
  4. Välj den specifika data du vill ladda ned.
  5. Klicka på OK.
  6. Klicka på Nästa.
  7. Välj en filtyp.
  8. Välj hur du vill få din data levererad.
  9. Klicka på Skapa arkiv.

Obs! Om du vill ladda ned innehåll från sidor på Google+ loggar du in som sidan på Google+.

Spara dina foton och videor

Steg 1: Ladda ned dina foton och videor

1. Öppna sidan Ladda ned din data. Du kanske behöver logga in.
  2. För att ladda ned dina foton och videor från Google+ ser du till att Flöde i Google+ är valt, klickar på All flödesdata för Google+ tas med och ser till att alternativet Foton är valt.
  3. Klicka på Nästa steg.
  4. Välj en filtyp. Välj hur du vill få din data levererad.
  5. Klicka på Skapa arkiv.

Obs! Det kan ta några minuter eller dagar innan ditt arkiv är tillgängligt.

Steg 2: Spara dina foton och videor

För bästa resultat följer du dessa steg på en dator:

1. När ditt innehåll är färdigt att laddas ned får du ett e-postmeddelande.
  2. Öppna e-postmeddelandet och klicka på Hämta arkiv.
  3. Logga in på ditt Google-konto.
  4. Klicka på Ladda ned bredvid ditt arkiv.
  5. Öppna nedladdningsmappen på datorn och öppna filen. Dina foton finns i mappen Foton i mappen Flöde i Google+ som visas.

Valfritt: Så här laddar du upp innehållet till Google Foto

När du har hämtat dina foton till enheten kan du lagra dem på enheten eller ladda upp dem till Google Foto eller någon annan bildtjänst.

Det finns två sätt att säkerhetskopiera telefon, kamera eller minneskort från datorn till Google Foto:

1. Installera Säkerhetskopiering och synkronisering.
  2. Ladda upp foton från webbläsaren.

Läs om hur du säkerhetskopierar foton till Google Foto.

Hämta data från Google+ för borttagna konton på Google+

Om du tidigare har raderat ditt konto på Google+ eller din sida på Google+ informerade vi dig om att dina foton och videor från Google+ inte skulle raderas från albumarkivet och att innehållet i dina event på Google+ inte skulle raderas. Vi kommer att börja radera det här innehållet den 2 april 2019. Om du vill behålla innehållet laddar du ned det enligt ovanstående instruktioner före april 2019. Obs! Foton och videor som har säkerhetskopierats på Google Foto raderas inte.

Läs om vilka typer av innehåll du kan ladda ned från Google+

Flödet i Google+

Om du vill ladda ned innehåll du har skapat på Google+, som foton, event och inlägg, väljer du Flöde i Google+. Du får:

• Inlägg du har skapat, inklusive kommentarer, +1:or och annan aktivitet
  • Samlingar du har skapat
  • Event du har skapat eller bjudits in till
  • Foton du har delat i dina inlägg och kommentarer

Cirklar på Google+

Om du vill ladda ned din cirkeldata väljer du Cirklar på Google+. Du får:

• Förnamn
  • Efternamn
  • Smeknamn
  • Visningsnamn
  • Webbadresser till profiler på Google+

Grupper på Google+

Om du vill ladda ned data för grupper där du är ägare eller moderator väljer du Grupper på Google+. Du får:

• Namn och länkar till profiler på Google+ för gruppägare, moderatorer, medlemmar, sökande, blockerade medlemmar och inbjudna
  • Länkar till inlägg som har delats med gruppen
  • Gruppens metadata, inklusive gruppbild, gruppinställningar, inställningar för innehållskontroll, din roll och gruppkategorier

Viktigt! Från och med början av mars 2019 kommer du även att kunna hämta mer information från offentliga grupper, inklusive författare, brödtext och foton för varje gruppinlägg.

+1:or på Google+

Om du vill ladda ned innehåll du har +1:at på externa webbplatser, väljer +1:or. Du får:

• Länkar till artiklar, blogginlägg och annat innehåll du har +1:at