Ladda ned din data från Google+

Du kan exportera och ladda ned din data från Google+, inklusive dina cirklar, grupper, flöden och +1:or på Google+.

Obs! När du laddar ned din data från Google+ raderas inte din profil på Google+. Läs mer om hur du tar bort din profil på Google+.

Ladda ned all din data från Google+

Du kan ladda ned ett arkiv med all din data från Google+ på en gång, inklusive dina cirklar, grupper, flöden och +1:or på Google+.

Obs! Om du vill ladda ned innehåll på sidor på Google+ loggar du in som sidan på Google+.

1. Öppna sidan Ladda ned dina uppgifter. Du kanske behöver logga in.
  2. Avmarkera den information på Google+ som du inte vill inkludera i nedladdningen Av.
  3. Klicka på Nästa.
  4. Välj en filtyp.
  5. Välj hur du vill få din data levererad.
  6. Klicka på Skapa arkiv.

Obs! Om du vill ladda ned innehåll på sidor på Google+ loggar du in som sidan på Google+.

Ladda ned specifik data från Google+

Istället för att ladda ned all din data kan du ladda ned specifik data från Google+, som dina foton, händelser eller inlägg.

1. Öppna sidan Ladda ned dina uppgifter. Du kanske behöver logga in.
  2. Bredvid typen av innehåll du vill ladda ned, som flödet på Google+, klickar du på nedåtpilen Nedåtpil.
  3. Klicka på Välj särskild data.
  4. Välj den specifika data du vill ladda ned.
  5. Klicka på OK.
  6. Klicka på Nästa.
  7. Välj en filtyp.
  8. Välj hur du vill få din data levererad.
  9. Klicka på Skapa arkiv.

Obs! Om du vill ladda ned innehåll på sidor på Google+ loggar du in som sidan på Google+.

Läs om vilka typer av innehåll du kan ladda ned från Google+

Flödet på Google+

Om du vill ladda ned innehåll du har skapat på Google+, som foton, händelser och inlägg, väljer du Flöde i Google+. Du får:

• Inlägg du har skapat, inklusive kommentarer, +1:or och annan aktivitet
  • Samlingar du har skapat
  • Händelser du har skapat eller bjudits in till
  • Foton du har delat i dina inlägg och kommentarer

Cirklar på Google+

Om du vill ladda ned din cirkeldata väljer du Cirklar i Google+. Du får:

• Förnamn
  • Efternamn
  • Smeknamn
  • Visningsnamn
  • Webbadresser till profiler på Google+

Grupper på Google+

Om du vill ladda ned data för grupper där du är ägare eller moderator väljer du Grupper på Google+. Du får:

• Namn och länkar till profiler på Google+ för gruppägare, moderatorer, medlemmar, sökande, blockerade medlemmar och inbjudna
  • Länkar till inlägg som har delats med gruppen
  • Gruppens metadata, inklusive gruppbild, gruppinställningar, inställningar för innehållskontroll, din roll och gruppkategorier

+1:or på Google+

Om du vill ladda ned innehåll du har +1:at på externa webbplatser, väljer +1:or. Du får:

• Länkar till artiklar, blogginlägg och annat innehåll du har +1:at