Currents is no longer available as of July 5, 2023. This content will be removed by December 31, 2023. Learn more.

Uw Currents-gegevens downloaden

U kunt uw Currents-gegevens exporteren en downloaden, zoals uw Currents-kringen, -communities, -updates en -likes. Lees Uw gegevens exporteren uit Google Currents voor meer informatie over wat u kunt downloaden.

Opmerking: Als u uw Currents-gegevens downloadt, wordt uw Currents-profiel niet verwijderd. Meer informatie over het verwijderen van uw Currents-profiel

Al uw Currents-gegevens downloaden

U kunt een archief downloaden van al uw Currents-gegevens in één keer, zoals uw Currents-kringen, -communities, -updates en -likes. Uw Currents-archief bevat uw foto's en video's uit Currents.

1. Ga naar de pagina Je gegevens downloaden. U moet misschien inloggen. De beschikbare Currents-gegevens worden geselecteerd.
  2. Klik op Volgende.
  3. Kies een bestandstype.
  4. Kies uw leveringsmethode.
  5. Klik op Archief maken.

Specifieke Currents-gegevens downloaden

In plaats van al uw gegevens te downloaden, kunt u specifieke Currents-gegevens downloaden, zoals uw foto's, posts, communities of evenementen.

Belangrijk: Als u uw foto's en video's uit Currents wilt downloaden, selecteert u Foto's onder Currents-updates.

1. Ga naar de pagina Je gegevens downloaden. U moet misschien inloggen.
  2. Klik op de pijl omlaag Pijl-omlaag naast het type content dat u wilt downloaden, bijvoorbeeld Currents-updates.
  3. Klik op Specifieke gegevens selecteren.
  4. Selecteer de gegevens die u wilt downloaden.
  5. Klik op OK.
  6. Klik op Volgende.
  7. Kies een bestandstype.
  8. Kies uw leveringsmethode.
  9. Klik op Archief maken.

Uw foto's en video's opslaan

Stap 1: Uw foto's en video's downloaden

1. Ga naar de pagina Je gegevens downloaden. U moet misschien inloggen.
  2. Als u uw foto's en video's van Currents wilt downloaden, moet u zorgen dat Currents-updates is geselecteerd. Klik op Alle gegevens van Currents-updates inbegrepen. Zorg dat de optie Foto's is geselecteerd.
  3. Klik op Volgende stap.
  4. Kies een bestandstype.
  5. Kies uw leveringsmethode.
  6. Klik op Archief maken.

Opmerking: Het kan enkele minuten of enkele dagen duren voordat het archief beschikbaar is.

Stap 2: Uw foto's en video's opslaan

Voer deze stappen uit op een computer voor het beste resultaat:

1. U krijgt een e-mail wanneer u uw content kunt downloaden.
  2. Open de e-mail en klik op Archief downloaden.
  3. Log in op uw Google-account.
  4. Klik naast het archief op Downloaden.
  5. Ga op uw computer naar de map Downloads en open het bestand. De foto's staan in de map Foto's, in de map Currents-updates.

Optioneel: Uw content uploaden naar Google Foto's

Wanneer u uw foto's heeft gedownload naar uw apparaat, kunt u ze opslaan op uw apparaat of ze uploaden naar Google Foto's of een andere fotoservice.

U kunt op 2 manieren een back-up van uw telefoon, camera of geheugenkaart maken vanaf uw computer naar Google Foto's:

1. Installeer Google Drive voor desktop.
  2. Upload foto's in uw browser.

Meer informatie over hoe u een back-up maakt in Google Foto's

Currents gegevens uit verwijderde Currents-accounts downloaden

Als u eerder uw Currents-account of Currents-pagina heeft verwijderd, hebben we u laten weten dat uw foto's en video's van Currents in uw albumarchief zouden blijven staan en dat de content van uw Currents-evenementen niet zou worden verwijderd. Op 2 april 2019 zijn we alsnog begonnen met het verwijderen van deze content. Als u deze content wilt behouden, moet u deze vóór april 2019 downloaden volgens de instructies hierboven. Opmerking: Foto's en video's waarvan een back-up staat in Google Foto's worden niet verwijderd.

Meer informatie over soorten Currents-content die u kunt downloaden

Currents-updates

Als u content wilt downloaden die u in Currents heeft gemaakt, zoals foto's, evenementen en posts, selecteert u Currents-updates. Het volgende wordt dan gedownload:

• Posts die u heeft gemaakt, inclusief reacties, likes en andere activiteiten
  • Collecties die u heeft gemaakt
  • Tags die u volgt
  • Foto's die u heeft gedeeld in uw posts en reacties

Currents-kringen

Selecteer Currents-kringen om de gegevens uit uw kringen te downloaden. Het volgende wordt dan gedownload:

• Voornamen
  • Achternamen
  • Bijnamen
  • Weergavenamen
  • URL's van Currents-profielen

Currents-communities

Als u gegevens wilt downloaden van communities waarvan u de eigenaar of een moderator bent, selecteert u Currents-communities. Het volgende wordt dan gedownload:

• Namen van en links naar Currents-profielen van eigenaren, moderators, leden, mensen die om toegang hebben gevraagd, uitgesloten leden en genodigden van de community
  • Links naar posts die zijn gedeeld met de community
  • Communitymetadata, zoals de communityfoto, communityinstellingen, instellingen voor contentbeheer, uw rol en communitycategorieën

Voor openbare communities kunt u aanvullende gegevens downloaden, zoals de auteur, tekst en foto's van elke communitypost.