Download dine Google+ data

Du kan eksportere og downloade dine Google+ data, herunder dine Google+ cirkler, grupper, strømme og +1.

Bemærk! Når du downloader dine Google+ data, slettes din Google+ profil ikke. Få oplysninger om, hvordan du sletter din Google+ profil.

Download alle dine Google+ data

Du kan downloade et arkiv af alle dine Google+ data på én gang, herunder dine Google+ cirkler, grupper, strømme og +1.

Bemærk! Hvis du vil downloade indhold fra Google+ Sider, skal du logge ind som Google+ siden.

1. Gå til siden Download dine data. Du skal muligvis logge ind.
  2. Fravælg de Google+ oplysninger, du ikke vil medtage i din download Fra.
  3. Klik på Næste.
  4. Vælg en filtype.
  5. Vælg, hvordan du vil have dine data.
  6. Klik på Opret arkiv.

Bemærk! Hvis du vil downloade indhold fra Google+ Sider, skal du logge ind som Google+ siden.

Download bestemte Google+ data

I stedet for at downloade alle dine data, kan du downloade specifikke Google+ data, for eksempel dine billeder, begivenheder eller indlæg.

1. Gå til siden Download dine data. Du skal muligvis logge ind.
  2. Ved siden af ​​den type indhold, du vil downloade, f.eks. din Google+ strøm, skal du klikke på pilen Pil ned.
  3. Klik på Vælg specifikke data.
  4. Vælg de specifikke data, du vil downloade.
  5. Klik på OK.
  6. Klik på Næste.
  7. Vælg en filtype.
  8. Vælg, hvordan du vil have dine data.
  9. Klik på Opret arkiv.

Bemærk! Hvis du vil downloade indhold fra Google+ Sider, skal du logge ind som Google+ siden.

Få flere oplysninger om typer af Google+ indhold, du kan downloade

Strøm i Google+

Vælg Google+ strøm for at downloade indhold, du har oprettet i Google+ som for eksempel billeder, begivenheder og indlæg. Du får:

• Indlæg, du har oprettet, herunder kommentarer, +1 og andre aktiviteter
  • Samlinger, du har oprettet
  • Begivenheder, du har oprettet eller er blevet inviteret til
  • Billeder, du har delt i dine indlæg og kommentarer

Google+ cirkler

Vælg Google+ cirkler for at downloade dine cirkeldata. Du får:

• Fornavne
  • Efternavne
  • Kaldenavne
  • Viste navne
  • Webadresser til Google+ profiler

Google+ Grupper

Vælg Google+ Grupper for at downloade data for grupper, der har dig som ejer eller moderator. Du får:

• Navne på og links til Google+ profiler tilhørende gruppeejere, moderatorer, medlemmer, ansøgere, udelukkede medlemmer og inviterede personer.
  • Links til indlæg, der deles med gruppen
  • Gruppemetadata, herunder gruppebillede, gruppeindstillinger, indstillinger for indholdskontroller, din rolle og gruppekategorier

+1 i Google+

Vælg +1 for at downloade indhold, du har givet +1 til på eksterne sider. Du får:

• Links til artikler, blogindlæg og andet indhold, du har givet +1 til