Hvis du har byttet til den nye versjonen av Google+ på en datamaskin, eller hvis du bruker en mobilenhet, gå til brukerstøtten for nye Google+. Denne siden handler om den tidligere, klassiske versjonen av Google+, og den kan være utdatert.

Sånn sletter du Google+-profilen din

Hvis du ikke vil bruke Google+ lenger, kan du slette profilen din.

Sånn sletter du Google+-profilen din

1. Gå til http://plus.google.com/downgrade via en datamaskin eller mobilenhet, og logg på.
  2. Merk av for «Obligatorisk» nederst på siden.
  3. Klikk eller trykk på Fjern de valgte tjenestene.

Sletting av flere Google+-profiler

Hvis du følger instruksjonene over, men ser en annen konto enn den du vil slette, kan du prøve de alternative instruksjonene nedenfor.

Android-app
  1. Åpne Google+-appen Google+-ikonet.
  2. Trykk på menyikonet/-knappen  > Innstillinger.
  3. Trykk på navnet på kontoen du vil slette > Slett Google+-profilen > OK.
  4. Rull ned til bunnen av siden > merk av for «Obligatorisk».
  5. Trykk på Fjern de valgte tjenestene.
Datamaskin
  1. Åpne Google+.
  2. Klikk på rullegardinmenyen  øverst til venstre > Innstillinger.
  3. Rull ned til «Deaktiver Google+» > klikk på Slett hele Google+-profilen din her.
  4. Rull til bunnen av siden > merk av for «Obligatorisk» > klikk på Fjern de valgte tjenestene.
Nett på mobil
  1. Åpne Google+ og sjekk at du er pålogget.
  2. Trykk på menyikonet øverst til venstre > Innstillinger.
  3. Gå til «Konto»-delen og trykk på Slett Google+-profilen din.
  4. Nederst på siden kan du merke av for «Obligatorisk» og deretter trykke på Fjern de valgte tjenestene.
iPhone-/iPad-app
  1. Åpne Google+-appen Google+-ikonet.
  2. Trykk på menyikonet  øverst til venstre.
  3. Trykk på tannhjulikonet  øverst til høyre > Om Google+ > Slett Google+-profilen.
  4. Skriv inn brukernavn og passord > Logg på.
  5. Rull til bunnen av siden > trykk på boksen ved siden av «Obligatorisk» > Fjern de valgte tjenestene.

Avslutt bruken av alle Google-produkter der du blir bedt om å logge på

Hvis du vil slutte å bruke alle Google-produkter der du blir bedt om å logge på, for eksempel Gmail og Google Wallet, kan du finne ut hvordan du sletter Google-kontoen din.

Hvis du sletter Google-kontoen din, kan du fortsatt bruke Google-produkter der du ikke blir bedt om å logge på, for eksempel Google Søk.

Vanlige spørsmål

• Hvis du sletter Google+-profilen din, kan du fortsatt bruke andre Google-produkter, for eksempel Gmail og Google Søk.

• Når du sletter Google+-profilen din, er det permanent. Hvis du finner ut at du vil bruke Google+ igjen senere, må du opprette en ny profil.