Jos vaihdoit tietokoneella Google+:n uuteen versioon tai jos käytät mobiililaitetta tällä hetkellä, käy uudessa Google+ -ohjekeskuksessa. Tämä sivu on tarkoitettu Google+:n edelliselle perinteiselle versiolle, joten tiedot saattavat olla vanhentuneita.

Google+ -profiilin poistaminen

Jos et halua käyttää Google+:aa enää, voit poistaa profiilisi.

Google+ -profiilin poistaminen

1. Siirry tietokoneella tai mobiililaitteella osoitteeseen http://plus.google.com/downgrade ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse sivun alaosassa Pakollinen-kohdan vieressä oleva ruutu.
  3. Valitse Poista valitut palvelut.

Useiden Google+ -profiilien poistaminen

Jos noudatat yllä mainittuja ohjeita, mutta näet eri tilin kuin minkä haluat poistaa, kokeile alla olevia vaihtoehtoisia ohjeita.

Android-sovellus
  1. Avaa Google+ -sovellus Google+ ‑kuvake.
  2. Kosketa valikkokuvaketta tai -painiketta  > Asetukset.
  3. Kosketa poistettavan tilin nimeä > Poista Google+ -profiili > OK.
  4. Siirry sivun alaosaan > kosketa Pakollinen-kohdan vieressä olevaa ruutua.
  5. Kosketa Poista valitut palvelut.
Tietokone
  1. Avaa Google+.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa  > Asetukset.
  3. Selaa alas kohtaan Poista Google+ käytöstä > valitse Poista koko Google+ -profiili täällä.
  4. Siirry sivun alaosaan, valitse Pakollinen-kohdan vieressä oleva ruutu ja valitse Poista valitut palvelut.
Mobiiliselain
  1. Avaa Google+ ja varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Kosketa vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta > Asetukset.
  3. Kosketa Tili-osiossa Poista Google+ -profiilisi.
  4. Valitse sivun alaosassa Pakollinen-kohdan vieressä oleva ruutu ja kosketa sitten Poista valitut palvelut.
iPhone- tai iPad-sovellus
  1. Avaa Google+ -sovellus Google+ ‑kuvake.
  2. Kosketa vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta .
  3. Kosketa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta  > Tietoja Google+:sta > Poista Google+ -profiili.
  4. Anna käyttäjänimesi ja salasanasi > Kirjaudu sisään.
  5. Siirry sivun alaosaan, kosketa Pakollinen-kohdan vieressä olevaa ruutua ja valitse Poista valitut palvelut.

Sisäänkirjautumista edellyttävien Google-tuotteiden käytön lopettaminen

Katso ohjeet Google-tilin poistamiseen, jos haluat lakata käyttämästä kaikkia sisäänkirjautumista edellyttäviä Google-tuotteita, kuten Gmailia ja Google Walletia.

Jos poistat Google-tilisi, voit edelleen käyttää Google-tuotteita, jotka eivät pyydä sinua kirjautumaan sisään, kuten Google-hakua.

Usein kysytyt kysymykset

• Jos poistat Google+ -profiilisi, voit silti käyttää muita Googlen tuotteita, kuten Gmailia ja Google-hakua.

• Google+ -profiilin poistaminen on pysyvää. Jos haluat käyttää Google+:aa uudelleen myöhemmin, sinun on luotava uusi profiili.