Hvis du har skiftet til den nye version af Google+ via en computer, eller hvis du bruger en mobiltelefon, skal du besøge det nye Hjælp til Google+. Denne side er til den tidligere, klassiske version af Google+ og er muligvis ikke længere aktuel.

Slet din Google+ profil

Hvis du ikke længere vil bruge Google+, kan du slette din profil.

Slet din Google+ profil

1. Gå til http://plus.google.com/downgrade på din computer eller din mobilenhed, og log ind.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Påkrævet" nederst på siden.
  3. Klik eller tryk på Fjern valgte tjenester.

Slet flere Google+ profiler

Hvis du følger vejledningen ovenfor, men ser en anden konto end den, du vil slette, kan du prøve den alternative vejledning nedenfor.

Android-app
  1. Åbn Google+ appen Google+ ikon.
  2. Tryk på menuikonet/-knappen  > Indstillinger.
  3. Tryk på navnet på den konto, du vil slette > Slet Google+ Profile > OK.
  4. Rul ned til bunden af siden > tryk på boksen ud for "Påkrævet".
  5. Tryk på Fjern valgte tjenester.
Computer
  1. Åbn Google+.
  2. Klik på rullemenuen øverst i venstre hjørne  > Indstillinger.
  3. Rul ned til "Deaktiver Google+" > klik på Slet hele din Google+ profil her.
  4. Rul ned til bunden af siden > tryk på afkrydsningsfeltet ud for "Påkrævet" > klik på Fjern valgte tjenester.
Mobilbrowser
  1. Åbn Google+, og sørg for, at du er logget ind.
  2. Tryk på menuikonet øverst i venstre hjørne > Indstillinger.
  3. Tryk på Slet din Google+ profil i sektionen "Konto".
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Påkrævet" nederst på siden, og tryk derefter på Fjern valgte tjenester.
App til iPhone/iPad
  1. Åbn Google+ appen Google+ ikon.
  2. Tryk på menuikonet øverst i venstre hjørne .
  3. Tryk på tandhjulsikonet øverst i højre hjørne  > Om Google+ > Slet Google+ profil.
  4. Angiv dit brugernavn og din adgangskode > Log ind.
  5. Rul ned til bunden af siden > tryk på afkrydsningsfeltet ud for "Påkrævet" > Fjern valgte tjenester.

Stop med at bruge alle Google-produkter, som kræver login

Hvis du vil stoppe med at bruge alle Google-produkter, som kræver login, eksempelvis Gmail og Google Wallet, kan du få flere oplysninger om, hvordan du sletter din Google-konto.

Hvis du sletter din Google-konto, kan du stadig bruge Google-produkter, som ikke kræver login, eksempelvis Google Søgning.

Ofte stillede spørgsmål

• Hvis du sletter din Google+ profil, kan du stadig bruge andre Google-produkter, som for eksempel Gmail og Google Søgning.

• Sletningen af din Google+ profil er en permanent handling. Hvis du gerne vil bruge Google+ igen på et senere tidspunkt, er du nødt til at oprette en ny profil.