Si has canviat a la nova versió de Google+ des d'un ordinador o des d'un mòbil, visita el nou Centre d'ajuda de Google+. Aquesta pàgina parla de la versió anterior de Google+, la clàssica, i és possible que estigui obsoleta.

Suprimir el perfil de Google+

Si ja no vols utilitzar Google+ mai més, en pots suprimir el teu perfil.

Suprimir el perfil de Google+

1. Des de l'ordinador o el dispositiu mòbil, vés a http://plus.google.com/downgrade.
  2. A la part inferior de la pàgina, marca la casella que hi ha al costat d'"Obligatori".
  3. Toca Elimina els serveis seleccionats o fes-hi clic.

Suprimir diversos perfils de Google+

Si segueixes les instruccions anteriors i es mostra un altre compte diferent del que volies suprimir, segueix les instruccions que s'indiquen a sota.

Aplicació per a Android
  1. Obre l'aplicació Google+ Icona de Google+.
  2. Toca la icona o el botó de menú  > Configuració.
  3. Toca el nom del compte que vols suprimir > Suprimeix el perfil de Google+ > D'acord.
  4. Desplaça't fins al final de la pàgina > toca la casella que hi ha al costat d'"Obligatori".
  5. Toca Elimina els serveis seleccionats.
Ordinador
  1. Obre Google+.
  2. A l'extrem superior esquerre, fes clic al menú desplegable > Configuració.
  3. Desplaça't fins a “Desactiva Google+” > fes clic a Suprimeix tot el teu perfil de Google+ aquí.
  4. Desplaça't fins a la part inferior de la pàgina > marca el quadre que hi ha al costat d'"Obligatori" > fes clic a Elimina els serveis seleccionats.
Navegador per a mòbils
  1. Obre Google+ i comprova que hi hagis iniciat la sessió.
  2. A l'extrem superior esquerre, toca la icona del menú > Configuració.
  3. A la secció "Compte", toca Suprimeix el perfil de Google.
  4. A la part inferior de la pàgina, marca la casella que hi ha al costat d'"Obligatori" i, tot seguit, toca Suprimeix els serveis seleccionats.
Aplicació per a iPhone o per a iPad
  1. Obre l'aplicació Google+ Icona de Google+.
  2. A l'extrem superior esquerre, toca la icona de menú .
  3. A l'extrem superior dret, toca la icona d'engranatge  > Quant a Google+ > Suprimeix el perfil de Google.
  4. Introdueix el nom d'usuari i la contrasenya > Inicia la sessió.
  5. Desplaça't fins a la part inferior de la pàgina > toca el quadre que hi ha al costat d'"Obligatori" > Suprimeix els serveis seleccionats.

Deixar de fer servir tots els productes de Google que requereixen un inici de sessió

Si vols deixar d'utilitzar tots els productes de Google que requereixen un inici de sessió, com ara Gmail i Google Wallet, pots obtenir informació per suprimir el compte de Google.

Si suprimeixes el compte de Google, podràs continuar fent servir els productes de Google que no requereixen un inici de sessió, com ara la Cerca de Google.

Preguntes més freqüents

• Encara que suprimeixis el perfil de Google+, podràs continuar utilitzant altres productes de Google, com ara Gmail i la Cerca de Google.

• Si suprimeixes el perfil de Google+, no el podràs recuperar. Si més endavant vols tornar a utilitzar Google+, n'hauràs de crear un de nou.
Ha resultat útil aquest article?