Nå ud til flere kunder med en onlineannonce

Hvis du vil nå ud til nye kunder på Google, kan du prøve at køre en annonce med Smart-kampagner.

Smart-kampagner hjælper kunderne med at opdage din virksomhed ved at vise annoncer på Google Søgning og Google Maps. Når personer i dit lokalområde søger efter produkter eller tjenester, som du tilbyder, kan din annonce blive vist ud for deres søgeresultater sammen med en virksomhedsadresse, et telefonnummer, og et ikon, så din annonce skiller sig ud.

Tilmeld dig Smart-kampagner

Fordele ved Smart-kampagner

• Opnå en større eksponering: Nå ud til potentielle kunder, der endnu ikke kender din virksomhed. Smart-kampagner kan hjælpe dig med fange opmærksomheden hos personer, der søger efter dit produkt, din tjeneste eller din virksomhedskategori.
  • Bliv vist i lokale søgninger: Vis din annonce til potentielle kunder i dit lokalområde, når de søger efter det, som du tilbyder.
  • Betal kun for resultater: Angiv et månedligt budget, og juster det, når du vil. Du betaler kun, når potentielle kunder besøger dit website eller ringer til din virksomhed.
  • Minimalt tidsforbrug: Smart-kampagner er designet til at gøre arbejdet for dig. Vi administrerer automatisk dine annoncer for dig, så du får mest muligt for pengene.
  • Opret en annonce på få minutter: Du skal blot fortælle os, hvilken type produkt eller tjeneste som du tilbyder, skrive din annonce og angive et budget. Så klarer vi resten! Tilmeld dig nu.

Få flere oplysninger om, hvordan Smart-kampagner kan hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: