Almindelige problemer, der forsinker massebekræftelsesprocessen

Kendt problem: Du kan ikke opdatere hotelattributter via upload af regnearket. Brug i stedet API'en og kontrolpanelet. Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil-API.

Fejl og overtrædelse af retningslinjerne for kvalitet kan medføre forsinkelse af processen til anmodning om masseverificering. Når du uploader en datafil til din virksomhedsprofil, kan der opstå fejl, som kan medføre, at en lokation bliver afvist. Nedenfor kan du se listen over typiske problemer, der medfører forsinkelse af verificeringsprocessen.

Du kan administrere en individuel profil direkte på Søgning og i Maps. Hvis du vil administrere flere profiler på én gang, kan du bruge Profiladministrator. Hvis du vil tilføje endnu en profil, skal du på Google Søgning vælge prikmenuen og derefter Tilføj en ny virksomhedsprofil

Hvis der angives mailadresser, som ikke indeholder virksomhedens officielle domænenavn, er der flere trin, der skal fuldføres i forbindelse med verificeringsprocessen, og det kan medføre forsinkelse af processen.

Virksomhedsnavn:

• Brug store bogstaver, hvor det er nødvendigt. Sørg for, at virksomhedens navn indeholder store og små bogstaver ligesom i virkeligheden.
  • Dit virksomhedsnavn bør fremgå nøjagtigt som i virkeligheden. Tilføj ikke yderligere oplysninger om virksomheden såsom specialitet eller butikskode.

Virksomhedsadresse:

• Medtag kun eksisterende fysiske placeringer.
  • Det er ikke tilladt at samle flere placeringer på den samme fysiske placering i ét feed. Saml flere tjenester eller virksomheder under én titel.
  • Adresselinjer bør indeholde en nøjagtig adresse på placeringen, herunder etage, lejlighedsnummer, bygningsnummer osv.
  • Oplysninger om tværgader, vartegn i nærheden osv. bør kun medtages i regioner, hvor den officielle adresse ikke er en præcis angivelse af virksomhedens geografiske lokation.
  • Alle placeringer skal være angivet på virksomhedens officielle website, og de skal svare til de placeringer, der er angivet til massebekræftelse.

Website og telefonnummer:

• Brug så vidt muligt et lokalt telefonnummer i stedet for et nummer til et callcenter.
  • Brug direkte telefonnumre og webadresser til den angivne virksomhed frem for omstillingsnumre.

Ugyldige virksomhedsmodeller:

• Det er kun virksomheder, der har personlig kontakt med kunderne, der har ret til Profiladministrator-bekræftelse.
  • Udlejningsejendomme eller ejendomme til salg, såsom ferieboliger eller lejeboliger, er ikke kvalificerede til at føje virksomhedsoplysninger til Profiladministrator. Opret i stedet en lokation for det hovedkontor, som administrerer udlejningen eller salget, og ikke for de enkelte ejendomme, der udlejes eller er til salg.
  • Virksomheder, der afholder tidsbegrænsede arrangementer og udlejer andre faciliteter i bestemte tidsperioder, må ikke angive disse faciliteter som deres eget sted.
  • Virksomheder, der opererer i et tjenesteområde, f.eks. blikkenslagere, må kun massebekræfte, hvis deres steder også er kundeorienterede i den normale åbningstid. Disse virksomheder har ikke mulighed for at angive tjenesteområder i værktøjet til masseadministration. De ejere af udekørende servicevirksomheder, som ikke har en lokation, hvor kunder betjenes personligt, skal få deres lokationer verificeret enkeltvis via pinkodeverificeringssystemet. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer serviceområder til dit sted.

Almindelige formateringsproblemer:

• Postnumre kan ofte være forkerte eller ufuldstændige. Regnearkssoftware kan til tider afskære foranstillede nuller, så kontrollér, at dine postnumre er korrekte.
  • Der skal være korrekt formaterede telefonnumre for alle lokationer. Telefonnumre kan kun behandles i lokationsværktøjet, hvis de er angivet i et bestemt format. Se fejlmeddelelsen under Detaljer for at få vist det korrekte telefonnummerformat, som du skal bruge til dine steder.
  • Landekoder er til tider ugyldige. Du kan få flere oplysninger om formatering af landekoder her.

Almindelige fejl i forbindelse med upload:

• Sørg for, at dit feed indeholder data i alle obligatoriske felter. Grænsefladen identificerer obligatoriske felter, der ikke er udfyldt.
  • Sørg for at medtage mindst ti lokationer i dit feed. Hvis du har under ti lokationer, kan du tilføje dem og få dem verificeret enkeltvis via Profiladministrator.
  • Tjek, at du har tilføjet alle de lokationer, du administrerer, før du uploader dit regneark.
  • Udfyld denne formular, hvis fejlmeddelelsen "Maksimumgrænsen for, hvor mange lokationer du kan uploade til din virksomhedsprofil på en enkelt dag, er overskredet" vises. Prøv igen senere. Sørg for at angive i feltet "Beskriv det aktuelle problem", at du har fået vist denne fejlmeddelelse. Supportteamet hjælper dig med at få dine lokationer indlæst på din konto og fortsætte med masseverificeringsprocessen.