Pixel 4a:n (5G) turvallisuus- ja säädöstenmukaisuusopas

Mistä tuotetiedot löytyvät

Turvallisuusvaroitukset

Asianmukainen käsittely ja käyttö

Säädöstenmukaisuustiedot

Saavutettavuustiedot

Rajoitettu takuu

Mistä tuotetiedot löytyvät

Tämä yksityiskohtainen opas sisältää samat yleiset turvallisuusohjeet, jotka löydät Pixel 4a:n (5G) mukana tulevasta turvallisuus- ja takuuoppaasta. Se sisältää myös muita turvallisuus-, takuu- ja säädöstenmukaisuustietoja Pixel 4a:sta (5G).

Turvallisuus-, ympäristö- ja säädöstenmukaisuustiedot: g.co/pixel/safety tai Asetukset ja sitten Tietoja puhelimesta ja sitten Turvallisuus- ja säädöstenmukaisuusopas.

Ostomaan takuutiedot sekä ohjeet takuuvaatimuksen tekemiseen: g.co/pixel/warranty

Laitteen sähköiset viranomaismerkinnät (ja ominaisabsorptionopeuden arvot): Asetukset ja sitten Tietoja puhelimesta ja sitten Viranomaismerkinnät.

Kattavat verkko-ohjeet: g.co/pixel/help

Turvallisuusvaroitukset

VaroitusVAROITUS: TERVEYS- JA TURVALLISUUSTIEDOT – LUE ENNEN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄKSESI HENKILÖVAHINKOJEN, EPÄMUKAVUUDEN, OMAISUUSVAHINKOJEN (KUTEN LUKIEN PIXEL 4A:HAN (5G) KOHDISTUVAN VAHINGON) JA MUIDEN VAAROJEN RISKIÄ.

Käsittely

Käsittele Pixel 4a:ta (5G) varoen. Laite tai akku voi vahingoittua, jos taivutat laitetta tai jos purat, pudotat, poltat, murskaat tai puhkaiset sen. Älä käytä Pixel 4a:ta (5G), jos sen kuori on vahingoittunut tai sen näytössä on halkeama. Vahingoittuneen Pixel 4a:n (5G) käyttö voi johtaa akun ylikuumenemiseen tai henkilövahinkoihin. Älä altista Pixel 4a:ta (5G) nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Jos Pixel 4a (5G) kastuu, älä yritä kuivata sitä ulkoisella lämmönlähteellä.

Pixel 4a (5G) on suunniteltu toimimaan 0–35 °C:ssa, ja sen säilytyslämpötila on –20…+45 °C. Älä jätä Pixel 4a:ta (5G) mihinkään, missä lämpötila voi nousta yli 45 asteeseen, kuten auton kojelaudalle tai lämmittimien lähelle. Tämä voi vahingoittaa Pixel 4a:ta (5G), saada akun ylikuumenemaan tai aiheuttaa tulipalovaaran. Pidä Pixel 4a (5G) poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteiden läheltä. Jos laite kuumenee liikaa, irrota se virtalähteestä (jos se on liitetty sellaiseen), siirrä laite viileämpään paikkaan äläkä käytä sitä, ennen kuin se on jäähtynyt. Pixel 4a (5G) on suunniteltu toimimaan korkeintaan 2 000 metrin korkeudessa.

Pixel 4a:n (5G) tietynlaiset käyttötilat, kuten pelaaminen, videokuvaaminen, taskulamppu tai virtuaalitodellisuustila, voivat saada sen lämpenemään enemmän kuin tavallisessa käytössä. Tämä saattaa saada Pixel 4a:n (5G) siirtymään virransäästötilaan tai sammumaan väliaikaisesti. Ole erityisen varovainen, kun käytät laitetta tällä tavoin.

Korjaus ja huolto

Älä yritä korjata Pixel 4a:ta (5G) itse. Laitteen purkaminen voi vahingoittaa sitä, heikentää sen vedenkestävyyttä tai aiheuttaa vammoja.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun äläkä käytä Pixel 4a:ta (5G), jos se ei toimi oikein tai se on vahingoittunut. Lue lisää osoitteesta g.co/pixel/contact.

Lataaminen

Varmista, että ilma pääsee kiertämään virtalähteen ja Pixel 4a (5G):n ympärillä, kun puhelin on käytössä tai latauksessa. Vaurioituneiden johtojen tai latureiden käyttäminen tai puhelimen lataaminen kosteissa olosuhteissa voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa Pixel 4a (5G):tä tai muuta omaisuutta. Kun lataat Pixel 4a (5G):tä, liitä laturi Pixel 4a (5G):n lähellä olevaan, helposti saavutettavaan pistorasiaan. Vältä laitteen lataamista suorassa auringonvalossa.

Kun lataat puhelinta, liitä laturi puhelimen lähellä olevaan, helposti saavutettavaan pistorasiaan. Kun irrotat laturia pistorasiasta, pidä kiinni laturista, älä johdosta. Älä kierrä tai väännä johtoa äläkä työnnä liitintä porttiin liian voimakkaasti. Jos saat latauksen aikana viestin, jossa kehotetaan irrottamaan virtalähde tai laturi, irrota virtalähde tai laturi. Ennen kuin yrität ladata uudelleen, varmista, että latausjohdon liitin ja puhelimen latausportti ovat kuivat ja vapaat esteistä.

Lataa Pixel 4a (5G):tä vain USB-C PD ‑yhteensopivalla laturilla (esim. laitteen mukana tulleella laturilla) tai Google Storesta tai Googlen valtuutetulta jälleenmyyjältä ostetulla USB-C-laturilla (tunnistat ne Made for Google ‑merkistä). Laturin on oltava sertifioitu IEC 60950-1/62368-1 ‑standardin mukaiseksi rajoitetuksi virtalähteeksi (5 V DC, enintään 3 A; 9 V DC, enintään 2 A, tai molemmat) ja noudatettava CTIA:n akkujärjestelmien IEEE 1725 ‑vaatimuksia. Sait sellaisen laturin Pixel 4a (5G):n mukana. Yhteensopimattomien lataustarvikkeiden käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa puhelinta tai lisävarusteita.

Pitkäaikainen lämpöaltistus

Pixel 4a (5G) ja laturi lämpenevät normaalissa käytössä ja noudattavat pintalämpötilaa koskevia standardeja ja rajoituksia. Vältä laitteen pitkäkestoista suoraa tai epäsuoraa kosketusta ihoon sen ollessa käytössä tai latauksessa, sillä ihon pitkäkestoinen altistaminen kuumuudelle voi tuntua epämukavalta tai aiheuttaa palovamman. Älä nuku laitteen tai sen laturin päällä tai vieressä tai peitä niitä peitolla tai tyynyllä. Ota tämä huomioon erityisesti silloin, jos sinulla on fyysinen vaiva, joka vaikuttaa kykyysi havaita lämpöä iholla.

Lapsiturvallisuus

Tämä laite ei ole lelu. Puhelimessa voi olla (tai sen mukana voi tulla) pieniä osia, muovisia, lasisia tai metallisia kappaleita ja teräväreunaisia osia, jotka voivat aiheuttaa loukkaantumis- tai tukehtumisvaaran. Lapsia on kuristunut johtoihin ja kaapeleihin. Pidä puhelimen lataus- ja muut johdot poissa lasten ulottuvilta (yli metrin päässä) äläkä anna lasten leikkiä puhelimella tai sen lisävarusteilla. Pienet lapset voivat vahingoittaa puhelinta tai satuttaa itsensä tai muita. Ota heti yhteyttä lääkäriin, jos lapsi nielee pieniä osia.

Kuulon heikkeneminen

Pitkäaikainen altistuminen koville äänille (esim. musiikille) voi heikentää kuuloa. Estä mahdolliset kuulovauriot rajoittamalla suurella äänenvoimakkuudella kuuntelua pitkiä aikoja. Jatkuva altistuminen suurille äänenvoimakkuuksille ja taustamelulle voi saada kovat äänet kuulostamaan hiljaisemmilta kuin ne oikeasti ovat. Tarkista äänenvoimakkuus ennen kuulokkeiden tai nappikuulokkeiden käyttöä.

Akku

Puhelimessa on ladattava litiumioniakku. Tämä herkkä osa voi vaurioituessaan vahingoittaa käyttäjää. Älä yritä irrottaa akkua. Jos akku täytyy vaihtaa, ota yhteyttä Googleen tai Googlen valtuuttamaan palveluntarjoajaan. Löydät yhteystiedot osoitteesta g.co/pixel/contact. Muun kuin valtuutetun ammattilaisen suorittama vaihto voi vahingoittaa laitetta. Virheellinen vaihtotyö tai muun kuin hyväksytyn akun käyttäminen voi aiheuttaa tulipalo-, räjähdys- tai vuotoriskin tai muun vaaran. Älä muokkaa äläkä uudelleenvalmista tai kunnosta akkua. Älä puhkaise akkua äläkä yritä työntää siihen esineitä. Älä upota akkua veteen tai muuhun nesteeseen äläkä altista sitä nesteille. Älä altista akkua tulelle, kuumille lämpötiloille tai muille vaaroille. Älä aiheuta akulle oikosulkua ja varo, etteivät metalliset tai sähköä johtavat esineet kosketa akun napoja. Varo pudottamasta puhelinta tai akkua. Jos puhelin tai akku putoaa – etenkin kovalle pinnalle – ja huomaat tai epäilet sen vaurioituneen, tilaa laitteen tarkastus Googlelta tai Googlen valtuuttamalta palveluntarjoajalta. Jos akku vuotaa, varo siitä vuotavan nesteen joutumista silmiin, iholle tai vaatteille. Jos nestettä joutuu silmiin, älä hiero silmiä. Huuhtele silmät heti puhtaalla vedellä ja ota yhteyttä lääkäriin.

Tämän puhelimen ladattava litiumioniakku täyttää IEEE 1725 ‑standardit ja muut sovellettavat standardit.

Hävittäminen, kuljettaminen ja kierrättäminen

Hävitä laite, akku ja lisävarusteet paikallisten määräysten mukaisesti. Älä kuljeta niitä epäasianmukaisesti tai hävitä niitä tavallisen kotitalousjätteen mukana. Väärä hävitystapa voi aiheuttaa räjähdysvaaran, palovaaran tai muita vaaroja. Älä avaa, murskaa tai polta laitetta tai lämmitä sitä yli 45 °C:n lämpötilaan. Lisätietoja puhelimen kierrätyksestä on osoitteessa g.co/pixel/recycle.

Ympäristörajoitukset

Jotta puhelimen osat tai sisäiset virtapiirit eivät vahingoittuisi, älä käytä tai säilytä laitetta tai sen lisävarusteita pölyisissä, savuisissa, kosteissa tai likaisissa olosuhteissa tai magneettikenttien lähellä. Pidä puhelin poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteiden läheltä. Älä jätä puhelinta mihinkään, missä lämpötila voi nousta yli 45 °C:seen, kuten auton kojelaudalle, ikkunalaudalle, lämmittimien lähelle tai ikkunan eteen paikassa, joka altistuu pitkään suoralle auringonvalolle tai voimakkaalle ultraviolettisäteilylle. Tämä voi vahingoittaa puhelinta, saada akun ylikuumenemaan tai aiheuttaa palo- tai räjähdysvaaran.

Räjähdysherkät olosuhteet

Älä lataa, käytä, säilytä tai kuljeta puhelinta paikassa, jossa säilytetään helposti syttyviä tai räjähtäviä aineita (esim. huoltoasemilla, polttoainevarastoissa tai kemikaalilaitoksissa). Älä käytä langatonta laitetta räjäytystöiden lähellä tai räjähdysvaarallisissa olosuhteissa, kuten tiloissa, joiden ilmassa on paljon paloherkkiä kemikaaleja, höyryjä tai hiukkasia (esim. rakeita, pölyä tai metallijauheita). Tällaisissa tiloissa kipinät voivat saada aikaan räjähdyksen tai tulipalon aiheuttaen henkilövahinkoja ja jopa kuoleman. Kiinnitä huomiota kaikkiin ilmoituksiin ja kyltteihin, joissa kerrotaan näiden riskien mahdollisuudesta.

Navigointi

Puhelimella voi käyttää kartta- ja navigointipalveluja. Kartat ja navigointi edellyttävät toimivaa datayhteyttä ja sijaintipalveluita, jotka eivät välttämättä ole käytettävissä aina ja kaikkialla. Kartat ja reittiohjeet saattavat olla epätarkkoja, ja todelliset olosuhteet voivat poiketa kartasta, datasta, sisällöstä, reitti- ja liikennetiedoista sekä muista tuloksista. Lue reittiohjeet huolella, noudata kaikkia sovellettavia liikennelakeja ja ‑merkkejä, käytä tilanteissa omaa harkintaasi ja käytä kartta- sekä navigointipalveluita omalla vastuullasi. Olet aina vastuussa omasta toiminnastasi ja sen seurauksista. AR:n avulla navigointi edellyttää ajan tasalla olevia Google Street View ‑kuvia ja kirkasta ulkovaloa, eikä se ole käytettävissä Intiassa.

Häiriötekijät

Laitteen käyttäminen tiettyjen aktiviteettien aikana voi häiritä sinua ja aiheuttaa vaaratilanteen sinulle tai muille. Onnettomuuksien välttämiseksi (ja koska se on laitonta useissa paikoissa) älä käytä laitetta ajaessasi, pyöräillessäsi, käyttäessäsi koneita tai tehdessäsi jotain muuta, jolla voi olla vaarallisia seurauksia. Noudata paikallisia lakeja, jotka koskevat mobiililaitteiden, kuulokkeiden ja kypärien käyttöä.

Radiotaajuusaltistus

Tämä laite on arvioitu, ja sen on todettu noudattavan radioaalloille altistumista koskevia viranomaisvaatimuksia. Se on suunniteltu ja valmistettu siten, että radiotaajuusenergialle altistumiselle asetetut rajat eivät ylity.

Maissa, joissa ominaisabsorptionopeuden raja-arvo on 1,6 W/kg laskettuna keskimäärin yhden gramman kudosmassaa kohden, korkeimmat ominaisabsorptionopeuden arvot ovat 1,20 W/kg käytettynä päätä vasten ilman etäisyyttä tai 1,20 W/kg kehoa vasten 1,0 cm:n etäisyydellä (G025E), ja 1,20 W/kg käytettynä päätä vasten ilman etäisyyttä tai 1,20 W/kg käytettynä kehoa vasten 1,0 cm:n etäisyydellä (G6QU3). Maissa, joissa ominaisabsorptionopeuden raja-arvo on 2,0 W/kg laskettuna keskimäärin kymmenen gramman kudosmassaa kohden, tämän laitetyypin korkeimmat ominaisabsorptionopeuden arvot ovat 0,94 W/kg käytettynä päätä vasten ilman etäisyyttä tai 1,40 W/kg kehoa vasten 5 mm:n etäisyydellä.

Näin löydät kunkin oikeudenkäyttöalueen ominaisabsorptionopeuden raja-arvot Pixel 4a:ltasi (5G): Asetukset ja sitten Tietoja puhelimesta ja sitten Viranomaismerkinnät.

Radiotaajuusenergialle altistumisen vähentämiseksi käytä handsfree-vaihtoehtoa, kuten sisäänrakennettua kaiutinpuhelinta, mukana toimitettuja kuulokkeita tai muita vastaavia lisävarusteita. Älä käytä metalliosista valmistettuja koteloita, pidikkeitä tai muita lisävarusteita. Pidä laite riittävän kaukana kehosta minimietäisyysvaatimuksen mukaisesti.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja SAR-arvoista:

fcc.gov
icnirp.org
ec.europa.eu
dot.gov.in

Radiotaajuushäiriöt

Noudata sääntöjä, jotka kieltävät langattoman tekniikan (esim. mobiili- tai Wi-Fi-yhteyden) käytön. Laite on suunniteltu radiotaajuuspäästöjä koskevien määräysten mukaiseksi, mutta langattomien laitteiden käyttö voi vaikuttaa negatiivisesti muihin elektronisiin laitteisiin. Esimerkiksi lennon aikana tai ennen koneeseen nousua käytä langatonta laitettasi vain lentoyhtiön ohjeiden mukaisesti. Langattoman laitteen käyttö lentokoneessa voi häiritä langattomia verkkoja, vaarantaa lentokoneen toiminnan tai olla lainvastaista. Voit ehkä käyttää laitetta lentokonetilassa.

Hätäviestintä

Langattomat laitteet eivät välttämättä ole luotettavia hätätilanteiden viestinnässä. Laitteen toiminta perustuu radiosignaaleihin, joten yhteyttä ei ehkä voida muodostaa tai ylläpitää kaikissa olosuhteissa. Laitteessa on myös ladattava akku, johon voivat vaikuttaa lämpötila, käyttö, vauriot ja muut tekijät. Joillakin oikeudenkäyttöalueilla hätätilannetietoja lähetetään langattomien verkkojen kautta, mutta laitteesi ei välttämättä aina saa näitä viestejä. Tämä riippuu muun muassa verkkoyhteydestä. Kaikki ominaisuudet, hätätilannetiedot tai hätäviestit eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla tai kielillä.

Lääkintälaitehäiriöt

Laite käyttää radiota ja muita sähkömagneettisia kenttiä lähettäviä osia, ja se sisältää magneetteja. Sähkömagneettiset kentät ja magneetit voivat häiritä sydämentahdistimen tai muiden implantoitujen lääkintälaitteiden toimintaa. Pidä puhelin ja sen laturi aina turvallisen etäisyyden päässä sydämentahdistimesta tai muusta implantoidusta lääkintälaitteesta. Jos sinulla on kysyttävää Google-laitteen käyttämisestä sydämentahdistimen tai muun implantoidun lääkintälaitteen lähellä, ota yhteyttä terveyspalvelujen tarjoajaan ennen puhelimen käyttämistä. Jos epäilet puhelimen häiritsevän sydämentahdistimesi tai muun implantoidun lääkintälaitteen toimintaa, sammuta kyseinen Google-laite ja pyydä lääkäriltäsi omaa lääkintälaitettasi koskevia ohjeita.

Sairaalat

Sammuta langaton laite pyydettäessä sairaaloissa, klinikoilla tai terveydenhuoltolaitoksissa. Pyyntöjen tarkoituksena on estää herkille lääkintälaitteille aiheutuvat mahdolliset häiriöt.

Terveyteen liittyvät toiminnot

Puhelimesi ja siihen liittyvät liikuntasovellustoiminnot eivät ole lääkintälaitteita, ja ne on tarkoitettu vain tiedoksi. Niitä ei ole suunniteltu tai tarkoitettu käytettäväksi tautien tai muiden terveydentilojen diagnosointiin tai hoitoon, seurantaan, ehkäisemiseen tai oireiden lievittämiseen.

Sairaudet

Pienellä osalla käyttäjistä voi esiintyä päänsärkyä tai epileptisiä tai tajuttomuuskohtauksia, joita laukaisevat visuaaliset ärsykkeet, kuten välkkyvät valot tai kuviot. Oireita voi ilmetä myös henkilöillä, joilla ei ole koskaan aiemmin ollut epileptisiä tai tajuttomuuskohtauksia. Jos sinulla on aiemmin esiintynyt epilepsiaa, epileptisiä kohtauksia, tajuttomuuskohtauksia tai muita sairauksia, joihin uskot puhelimen vaikuttavan, neuvottele lääkärisi kanssa ennen laitteen käyttöä. Lopeta puhelimen käyttö heti ja ota yhteys lääkäriin, jos sinulla on oireita (esimerkiksi päänsärkyä tai epileptisiä tai tajuttomuuskohtauksia), joiden uskot johtuvan puhelimesta tai joihin uskot puhelimen vaikuttavan.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet

Toistuva toiminta kuten kirjoittaminen, napauttaminen tai näytön pyyhkäiseminen voi aiheuttaa epämukavia tuntemuksia sormissa, käsissä, ranteissa, käsivarsissa, hartioissa tai muissa ruumiinosissa. Jos olosi alkaa tuntua epämukavalta tällaisen toiminnan seurauksena, lopeta puhelimen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

Luokan 1 lasertuote

Varoitus – Pixel 4a (5G) on luokiteltu luokan 1 lasertuotteeksi, joka täyttää seuraavan standardin vaatimukset: IEC 60825-1, versio 3. Tuotteen optiikka ja rakenne estävät pääsyn luokkaa 1 korkeampaan lasersäteilyyn. Tämä tuote täyttää 21 CFR ‑standardin osien 1040.10 ja 1040.11 vaatimukset lukuun ottamatta IEC 60825-1:n versiossa 3 mainittuja poikkeuksia, kuten laserilmoituksessa numero 56 (päiväys 8.5.2019) mainitaan. Laitteen käyttö tai säätö muulla kuin tässä oppaassa mainitulla tavalla saattaa johtaa vaaralliselle säteilylle altistumiseen.

Laserlaite: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.

Asianmukainen käsittely ja käyttö

Noudata näitä Pixel 4a:n (5G) käyttö-, säilytys-, puhdistus- ja hävittämisohjeita:

Käyttölämpötila

Älä käytä tai lataa Pixel 4a:ta (5G), kun ympäristön lämpötila on alle 0 °C tai yli 35 °C. Jos laitteen sisälämpötila ylittää normaalin käyttölämpötilan, puhelin yrittää säädellä lämpötilaa, jolloin toimintakyky ja yhteydet voivat kärsiä, lataus ei ehkä onnistu tai näyttö tai laite voi sammua. Et välttämättä voi käyttää laitetta, kun se säätelee lämpötilaansa. Siirrä laite viileämpään (tai lämpimämpään) paikkaan ja odota muutama minuutti, ennen kuin yrität käyttää sitä uudelleen.

Hoito ja puhdistus

Irrota Pixel 4a (5G) laturista ja laturi pistorasiasta ennen niiden puhdistamista, ukkosen aikana tai kun laitteet ovat pitkään käyttämättä. Älä puhdista Pixel 4a:ta (5G) latauksen aikana, sillä se voi vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa vammoja. Vältä liuottimia ja hankaavia aineita, jotka voivat vahingoittaa tuotteen pintaa.

Altistuminen meikeille, kemikaaleille ja värjätyille materiaaleille, kuten denimille, voi tahrata vaalean Pixel 4a:n (5G) ja kotelon.

Puhdista Pixel 4a (5G) varovasti käyttämällä pehmeää nukkaamatonta liinaa. Puhdista raidat, pienet tahrat tai pöly kuivalla liinalla ja muista materiaaleista (esim. meikeistä tai uusista farkuista) siirtynyt väri kostealla (ei märällä) liinalla. Puhdista suuret tahrat ja lika näytöltä käyttämällä näytönpuhdistuspyyhkeitä tai silmälasien puhdistusainetta ja laitteen takaosasta ja sivuilta käyttämällä tavallista saippuaa tai puhdistusliinoja, joissa ei ole valkaisuainetta. Löydät lisää hoito- ja puhdistusohjeita osoitteesta g.co/pixel/care.

Jos haluat desinfioida Pixel 4a:n (5G), mukaan lukien sen näytön, voit käyttää tavallisia kodin desinfiointiliinoja tai liinoja, jotka sisältävät 70‑prosenttista isopropyylialkoholia. Älä käytä liinoja, joissa on valkaisuainetta.

Magneettikentät

Vältä laittamasta magneetteja sisältäviä tai magneeteille herkkiä esineitä, esim. credit-kortteja, pankkikortteja, ääni-/videonauhoja tai magneettisia muistilaitteita, Pixel 4a:n (5G) tai sen laturin/latausjohdon lähelle, koska saatat menettää kyseisiin tuotteisiin tallennettuja tietoja. Magneeteille herkkiä tietovälineitä tulee säilyttää vähintään 5 cm:n päässä Pixel 4a:sta (5G).

Huolto ja tuki

Vain Google tai Googlen valtuuttama palveluntarjoaja saa korjata Pixel 4a:n (5G). Valtuuttamattomat korjaukset tai muokkaukset voivat vahingoittaa laitetta pysyvästi sekä vaikuttaa takuuseen ja laitteen säädöstenmukaiseen käyttöön. Ota yhteyttä asiakaspalveluun valtuutetun huollon järjestämiseksi. Löydät verkko-ohjeita ja ‑tukea osoitteesta g.co/pixel/help. Jos lähetät puhelimesi huoltoon, saatat saada kunnostetun korvaavan puhelimen (alkuperäisen puhelimen sijaan). Kunnostettuja osia voidaan käyttää tuotteiden korjaamiseen. Korjaus tai korvaaminen voi johtaa käyttäjän luoman datan menettämiseen.

Säädöstenmukaisuustiedot

Pixel 4a:ta (5G) erityisesti koskevat säädöstenmukaisuustiedot sekä sertifiointi- ja yhteensopivuusmerkinnät löytyvät laitteelta kohdasta Asetukset ja sitten Tietoja puhelimesta ja sitten Viranomaismerkinnät.

EMC-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Tärkeää: Tämän laitteen ja sen laturin on osoitettu noudattavan sähkömagneettista yhteensopivuutta (EMC) koskevia vaatimuksia tiettyjen ehtojen puitteissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi yhteensopivien lisälaitteiden käyttö ja suojattujen johtojen käyttö järjestelmän osien välillä. On tärkeää, että käytät yhteensopivia lisälaitteita ja suojattuja johtoja järjestelmän osien välillä vähentääksesi radioiden, televisioiden ja muiden sähkölaitteiden häirinnän mahdollisuutta.

Säädöstenmukaisuustiedot: Yhdysvallat

FCC-määräysten noudattaminen

Huom. Tämä laite on testattu ja sen on todettu noudattavan luokan B digitaalilaitteille asetettuja vaatimuksia FCC-normien osan 15 mukaisesti. Vaatimusten tarkoitus on suojata kotikäytössä olevat laitteet kohtuullisesti haitallisilta häiriöiltä. Laite luo, käyttää ja voi säteillä energiaa radiotaajuuksilla. Jos sitä ei asenneta ja käytetä ohjeiden mukaisesti, laite voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä radioliikenteelle. Häiriöt ovat joka tapauksessa mahdollisia joissakin tilanteissa. Jos laite häiritsee radio- tai televisiolähetysten vastaanottoa, tarkista asia sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen ja yritä korjata tilanne seuraavilla tavoilla:

• Käännä tai siirrä vastaanottimen antennia.
  • Siirrä laitetta ja vastaanotinta kauemmas toisistaan.
  • Kytke laite pistorasiaan, joka on eri virtapiirissä kuin vastaanotin.
  • Pyydä apua jälleenmyyjältä tai kokeneelta radio- ja TV-asentajalta.

Muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

Tämä laite on FCC-normien osan 15 mukainen. Sen käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laite ei saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.
  2. Laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa häiritsevät häiriöt.

Malli: G025E, G6QU3

Vastuullinen osapuoli:
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
g.co/pixel/support

Kuulolaiteyhteensopivuus

Pixel 4a (5G) on arvioitu ja sertifioitu kuulolaitteiden kanssa yhteensopivaksi ANSI C63.19 ‑määrittelyn mukaisesti. Kuulolaiteyhteensopivuudelle on kaksi eri luokitustapaa:
M-luokitus mittaa suojausta radiotaajuushäiriöiltä mikrofonikuuntelussa.
T-luokitus mittaa suorituskykyä induktiivisessa kuuntelussa.
Pixel 4a:n (5G) luokitukset ovat M3/T4 (G025E) ja M3/T4 (G6QU3) FCC:n langattomia laitteita koskevien kuulolaiteyhteensopivuusmääräysten mukaisesti.

FCC-normien mukaan matkapuhelin katsotaan yhteensopivaksi kuulolaitteiden kanssa, jos sen luokitus on M3 tai M4 mikrofonikuuntelussa tai T3 tai T4 induktiivisessa kuuntelussa.

Tämän puhelimen joidenkin langattomien yhteyksien kuulolaiteyhteensopivuus on testattu ja luokiteltu. Puhelimissa saatetaan kuitenkin käyttää uusia langattomia yhteyksiä, joiden kuulolaiteyhteensopivuutta ei ole vielä testattu. On tärkeää kokeilla puhelimen eri ominaisuuksia huolellisesti ja eri olosuhteissa kuulolaitteen tai sisäkorvaimplantin kanssa ja varmistaa, kuuluuko häiriöitä. Ota yhteyttä palveluntarjoajaan tai Googleen, jos haluat lisätietoja kuulolaiteyhteensopivuudesta. Jos sinulla on kysyttävää puhelimen palautus- tai vaihtokäytännöistä, ota yhteyttä palveluntarjoajaan tai puhelimen jälleenmyyjään.

Kierrätys

Lue lisää laitteen kierrättämisestä Yhdysvalloissa osoitteesta g.co/pixel/recycle.

Säädöstenmukaisuustiedot: Kanada

Industry Canada (IC), luokka B

Tämä luokan B digitaalilaite noudattaa standardia CAN ICES-3(B)/NMB-3(B).

Cet appareil numérique de la classe B est conforme à la norme NMB-003 du Canada.

Pixel 4a (5G) noudattaa IC:n lisenssivapaiden laitteiden RSS-standardeja. Niiden käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laite ei saa aiheuttaa häiriöitä.
  2. Laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa häiritsevät häiriöt.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'IC Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

1. L'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
  2. L'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Taajuusalueella 5 150 – 5 250 MHz toimiva laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön, jotta samaa kanavaa käyttäviä mobiilisatelliittijärjestelmiä ei häiritä.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Säädöstenmukaisuustiedot: Euroopan unioni ja Yhdistynyt kuningaskunta

EU-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Google LLC vakuuttaa, että radiolaitetyyppi G025I noudattaa direktiivin 2014/53/EU (Radiolaitedirektiivi) vaatimuksia.

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (Pixel 4a (5G))

Direktiivin 2014/53/EU rajoitukset ja vaatimukset:

Laitetta saa käyttää vain sisätiloissa, kun sitä käytetään taajuusalueella 5 150 – 5 350 MHz seuraavissa maissa: AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK, CH, IS, LI, NO, TR.

Taajuusalueet ja teho

Tässä annetut tiedot ovat suurimmat sallitut radiotaajuustehot, joita lähetetään radiolaitteiden taajuusalueilla.

Taajuus Teho
Wi-Fi 2 400 – 2 483,5 MHz 20 dBm
Wi-Fi 5 150 – 5 250 MHz 23 dBm
Wi-Fi 5 250 – 5 350 MHz 23 dBm
Wi-Fi 5 470 – 5 725 MHz 23 dBm
Wi-Fi 5 725 – 5 850 MHz 14 dBm
Bluetooth: 2 400 – 2 483,5 MHz 20 dBm
NFC 13,56 MHz 0 dBuA/m
GSM 900 33,5 dBm
GSM 1800 31 dBm
UMTS Band I/VIII 25,7 dBm
LTE: 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 42 25,7 dBm
LTE: 38 HPUE 27,5 dBm
NR: n1, n3, n7, n8, n28, n40, n77, n78 25,7 dBm
NR: n78 HPUE 26,5 dBm

Radiotaajuushäiriöt

Google ei ole vastuussa radio- tai televisiolähetysten häiriöistä, jotka aiheutuvat näiden laitteiden tai niiden lisätarvikkeiden luvattomista muokkauksista tai muiden kuin Googlen hyväksymien laitteiden ja johtojen käytöstä. Luvattomista muutoksista, muokkauksista tai yhdistelmistä aiheutuvien häiriöiden korjaaminen on käyttäjän vastuulla. Google ja sen valtuutetut jälleenmyyjät tai jakelijat eivät ole vastuussa vahingoista tai viranomaismääräysten rikkomuksista, jotka aiheutuvat ohjeiden vastaisesta käytöstä.

Sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivi (WEEE-direktiivi) sekä Paristo- ja akkudirektiivi

WEEE-symboli tarkoittaa, että paikallisten lakien ja säädösten mukaan tuotetta tai sen akkuja ei saa hävittää kotitalousjätteen mukana. Kun tämän tuotteen käyttöikä on lopussa, vie se paikallisen viranomaisen osoittamaan keräyspisteeseen turvallista hävittämistä ja kierrättämistä varten. Tuotteen sekä sen lisävarusteiden ja akkujen erillinen keräys ja kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja sekä suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

RoHS-vaatimusten noudattaminen

Tämä tuote noudattaa 8.6.2011 annettua Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviä 2011/65/EU tiettyjen vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa (RoHS) muutoksineen.

REACH-asetus

REACH-asetus (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus N:o 1907/2006 kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista) on kemikaaleja koskeva EU:n sääntelykehys. Google noudattaa kaikkia asetuksen vaatimuksia ja on sitoutunut antamaan asiakkailleen tietoja REACH-asetuksen mukaisista erityistä huolta aiheuttavista aineista. Saat lisätietoja lähettämällä Googlelle viestiä osoitteeseen Env-Compliance@google.com.

EU:n säännöksiä koskevat kyselyt tulee toimittaa osoitteeseen Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Ireland.

Valmistajan tiedot

Valmistaja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA, 94043

Maahantuojan tiedot

Maahantuoja: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Ireland

Säädöstenmukaisuustiedot: Australia

Näiden laitteiden WLAN-toimintoja saa käyttää vain sisätiloissa taajuusalueella 5 150 – 5 350 MHz, jotta samaa kanavaa käyttäviä mobiilisatelliittijärjestelmiä ei häiritä.

Saat yhteyden asiakaspalveluun soittamalla numeroon 1 800 884 355. Korjattavaksi tuodut tuotteet voidaan korvata kunnostetuilla samantyyppisillä tuotteilla alkuperäisen korjaamisen sijaan. Kunnostettuja osia voidaan käyttää tuotteiden korjaamiseen. Jos tuotteet voivat säilyttää käyttäjän luomaa dataa, korjaus tai korvaaminen voi johtaa datan menetykseen.

Säädöstenmukaisuustiedot: Singapore

IMDA-määräysten noudattaminen

Noudattaa
IMDA-standardeja
DA107248

Säädöstenmukaisuustiedot: Japani

Laitetta saa käyttää 5 GHz:n taajuudella (W52/W53) vain sisätiloissa (paitsi silloin kun viestitään korkeatehoisen radion kanssa).

Tämä on B-luokan laite. Vaikka laite on tarkoitettu käytettäväksi kotiympäristössä, kuuluvuus voi olla heikko, jos sitä käytetään lähellä radio- tai televisiovastaanotinta. Toimi ohjekirjan mukaisesti.

VCCI-B

Säädöstenmukaisuustiedot: Taiwan

無線射頻暴露

以 G025E 而言, SAR 標準值:2.0 W/kg, 送測產品實測值:0.75 W/kg.

台灣法規遵循

使用過度恐傷害視力

1. 使用30分鐘請休息10分鐘。
  2. 未滿2歲幼兒不看螢幕,2歲以上每天看螢幕不要超過1小時

減少電磁波影響,請妥適使用

經型式認證合格之低功率射頻電機,非經許可,公司、商號或使用者均不得擅自變更頻率、加大功率或變更原設計之特性及功能。

低功率射頻電機之使用不得影響飛航安全及干擾合法通信;經發現有干擾現象時,應立即停用,並改善至無干擾時方得繼續使用。

前項合法通信,指依電信法規定作業之無線電通信。低功率射頻電機須忍受合法通信或工業、科學及醫療用電波輻射性電機設備之干擾。

本裝置之使用應避免影響附近雷達系統之操作。

經過格式化的實際儲存空間容量會略減。

Taiwan RoHS

Laitteen nimi: 18 W:n USB-C-laturi, Tyyppimerkintä: G1000-US, TC G1000-US, TC G1001-US, GR4RC
設備名稱:交換式電源供應器,型號(型式):G1000-US, TC G1000-US, TC G1001-US, GR4RC

單元\
Yksikkö
限用物質及其化學符號
Rajoitetut aineet ja niiden kemialliset merkit
鉛Lyijy
(Pb)
汞Elohopea
(Hg)
鎘Kadmium
(Cd)
六價鉻
Kuusiarvoinen
kromi
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybrominoidut
bifenyylit
(PBB)
多溴二苯醚
Polybrominoidut
difenyylieetterit
(PBDE)
外殼 Ulkokuori O O O O O O
電子元件
Elektroninen komponentti
O O O O O
連接器 Liitin O O O O O
電路板 Piirilevy O O O O O O
變壓器 Muuntaja O O O O O O
塑膠件
Muoviosat
O O O O O O
包裝 Pakkaus O O O O O O
其它 Muut O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Huomioitavaa 1: "Suurempi kuin 0,1 wt%" ja "suurempi kuin 0,01 wt%" merkitsevät, että rajoitetun aineen prosentuaalinen osuus ylittää sisältämisehdon viiteprosenttiarvon.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Huomioitavaa 2: "O" merkitsee, että rajoitetun aineen prosentuaalinen osuus ei ylitä sisältämisehdon viiteprosenttiarvoa.

備考3.〝—〞係指該項限用物質為排除項目。
Huomioitavaa 3: "—" merkitsee, että rajoitettu aine vastaa poikkeusta.

Laitteen nimi: Pixel 4a (5G), Tyyppimerkintä: G025E
設備名稱:移動電話,型號(型式):G025E

單元\
Yksikkö
限用物質及其化學符號
Rajoitetut aineet ja niiden kemialliset merkit
鉛Lyijy
(Pb)
汞Elohopea
(Hg)
鎘Kadmium
(Cd)
六價鉻
Kuusiarvoinen
kromi
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybrominoidut
bifenyylit
(PBB)
多溴二苯醚
Polybrominoidut
difenyylieetterit
(PBDE)
外殼 Ulkokuori O O O O O O
電子元件
Elektroninen komponentti
O O O O O
連接器 Liitin O O O O O
電路板 Piirilevy O O O O O O
顯示 Näyttö O O O O O O
電池 Akku O O O O O
包裝 Pakkaus O O O O O O
其它 Muut O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Huomioitavaa 1: "Suurempi kuin 0,1 wt%" ja "suurempi kuin 0,01 wt%" merkitsevät, että rajoitetun aineen prosentuaalinen osuus ylittää sisältämisehdon viiteprosenttiarvon.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Huomioitavaa 2: "O" merkitsee, että rajoitetun aineen prosentuaalinen osuus ei ylitä sisältämisehdon viiteprosenttiarvoa.

備考3.〝—〞係指該項限用物質為排除項目。
Huomioitavaa 3: "—" merkitsee, että rajoitettu aine vastaa poikkeusta.

Esteettömyystiedot

Pixel 4a (5G)

ESTEETTÖMYYSOMINAISUUS

VAATIMUKSET – KUVAUS

ARVO

Puhelimen/laitteiston tiedot

Kosketusnäyttö

Onko laitteessa kosketusnäyttö?

Kyllä

Jos laitteessa on kosketusnäyttö, onko se kapasitiivinen (eli lämpöaktivoituva)?

Kyllä

Näppäinten tunnistettavuus

Onko käyttäjän helppo erottaa näppäimet toisistaan

Miten näppäimet erotetaan: ovatko ne erilliset, ovatko reunukset korotettuja

Näppäinten keskikohtien etäisyys

Mikä on numeronäppäinten keskikohtien välinen etäisyys

Näppäimistön asettelu

Vastaako näppäimistön asettelu QWERTY-muotoista kirjoituskonenäppäimistöä?

Kyllä

Kaulanauhan tai avainrenkaan kiinnityskohta

Onko puhelimessa kohta, johon avainrenkaan tai kaulanauhan voi kiinnittää?

Ei

Näppäintoimintojen tunnistettavuus

Ovatko numeronäppäimet erivärisiä tai ‑muotoisia kuin muut näppäimet, jolloin ne on helpompi erottaa tunnustelemalla tai katsomalla

Laitteen muoto

A. Simpukka

B. Kapula/tikku

C. Liukuva

D. Kääntyvä

E. Kosketusnäyttö

F. Muu

E

Käyttöjärjestelmä

Puhelimen käyttöjärjestelmä ja sen versio

Android R

Liukuesteominaisuudet

Onko puhelimen pinta luistamaton tai onko siinä korotettuja kohtia?

Ei

Liikkuvuus- ja käsittelyominaisuudet

Puhelimen paino

Puhelimen paino akun kanssa

168 g

Akun helppo asettaminen

Auttavatko akun merkinnät sijoittamaan sen oikeaan kohtaan ja oikein päin

Kaiuttimen tuki

Handsfree-käyttö, kun puhelua soitetaan ja kun se on käynnissä:

Kyllä

Suojatut/upotetut näppäimet

Näppäimet on suojattu tai upotettu niin, että väärän näppäimen painaminen on vähemmän todennäköistä.

Langattomat nappikuulokkeet/kuulokemikrofonit

Puhelin tukee langattomia nappikuulokkeita ja kuulokemikrofoneja, esim. Bluetooth-kuulokemikrofoneja.

Kyllä

Laitteeseen liittäminen

Tämän avulla tietokonetta on mahdollista käyttää tekstinsyöttöterminaalina. Myös erityislaitteet voivat silloin toimia yhdessä puhelimen kanssa. Laitteet voi yhdistää puhelimeen seuraavilla tavoilla:

• Kaapeli (sähköjohto)

Kyllä

• Infrapunasignaali (kulkee ilman halki radioaallon tavoin, mutta ei läpäise seiniä tai muita kiinteitä asioita)

Ei

• Bluetooth tai langaton lähiverkko (radiosignaali, joka kulkee ilman halki ja saattaa läpäistä myös seinät ja muut kiinteät asiat)

Kyllä

• Muut yhteydet, joita ei mainittu edellä (tarkenna): NFC

Kyllä

Tasainen takaosa, sopii pöydällä käytettäväksi

Laitteen takaosa on tasainen, joten se sopii pöydällä käytettäväksi.

Kyllä

Vastaaminen kaikilla näppäimillä

Puheluun voi vastata millä tahansa näppäimellä.

Ei

Kädenliikkeet

Osa toiminnoista edellyttää sormilla nipistämistä, kääntämistä tai ranteen kiertämistä.

Kyllä

Soittaminen puheentunnistuksella

Puhelimella voi soittaa numeroon sanomalla henkilön nimen, jos se on tallennettu yhteystietoihin (puhelimelle luotuun puhelinmuistioon).

Kyllä

Ominaisuuksien käyttäminen puheentunnistuksella

Ominaisuuksia voi aktivoida antamalla puhelimelle puhekomentoja, jolloin näppäimistön käyttö ei ole aina tarpeen.

Kyllä

Automaattinen vastaaminen

Puhelin voi vastata automaattisesti tietystä numerosta saapuvaan puheluun.

Ei

Näköominaisuudet

Tunnustelemalla erottuvat näppäimet F ja J

F- ja J-näppäimissä on korotetut pisteet tai muodot, joista ne voi tunnistaa koskettamalla (koskee vain puhelimia, joissa on QWERTY-näppäimistö).

Numeronäppäinten vakioasettelu

Numeronäppäimet on aseteltu tavalliseen tapaan niin, että 1, 2 ja 3 ovat ylhäällä ja *, 0 ja # alhaalla.

Kyllä – kosketusnäyttönäppäimistö

Näppäinten tuntopalaute

Kun painat näppäintä, tunnet fyysisen klikkauksen ja tiedät painaneesi sitä.

Kyllä

Näppäinten äänipalaute

Näppäintä painaessasi painallus vahvistetaan äänellä

Kyllä

Näppäinten äänitunnistus – puhe

Kun painat numeronäppäintä, kuulet kyseisen numeron ja tiedät painaneesi oikeaa näppäintä.

Kyllä

Näppäinten äänitunnistus – toiminnot

Numeronäppäinten ja toimintonäppäinten painamisesta kuuluvat äänet ovat erilaiset, joten ne on helppo erottaa.

Kyllä

Säädettävä kirjasintyyli

Voit muuttaa näytöllä käytettävää kirjasinta (fonttia), jolloin tekstin lukeminen voi helpottua.

Kyllä

Säädettävä kirjasinkoko

Voit muuttaa näytöllä käytettävää kirjasinkokoa, jolloin tekstin lukeminen voi helpottua.

Kyllä

Yksilölliset pikanäppäimet

Voit määrittää toiminnolle yksittäisen pikanäppäimen tai näppäinsarjan.

Kyllä

Näytön ominaisuudet – säädettävä kontrasti

Voit parantaa tekstin ja symbolien luettavuutta säätämällä näytön kontrastia.

Ei

Näytön ominaisuudet – säädettävä kirkkaus

Voit parantaa näytön luettavuutta säätämällä sen kirkkautta.

Kyllä

Näytön ominaisuudet – päänäytön koko

Päänäytön koko:

6,24 tuumaa, kuvasuhde 19,5:9

Näytön ominaisuudet – päänäytön resoluutio

Päänäytön kuvapisteiden eli pikselien määrä – mitä enemmän pisteitä, sitä yksityiskohtaisempia teksti ja kuvat ovat.

2 340 x 1 080 (FHD+)

Näytön ominaisuudet – värierottelu

Näytön tietojen ymmärtäminen ei riipu värinäöstä (eli punaisen värin erottaminen vihreästä ei ole tarpeen).

Kyllä

Näytön ominaisuudet – symbolit ja kuvakkeet

Valikot voidaan esittää symboleina tai kuvina ruudukossa. Tämä voi helpottaa niiden tulkitsemista ja muistamista.

Ei

Näytön ominaisuudet – näytön vilkkuminen

Päänäyttö ei vilku niin nopeasti, että tästä aiheutuisi haittaa epilepsiasta kärsiville (2–60 Hz:n taajuudella).

Kyllä

Soittajan nimen ääneenlukeminen yhteystiedoista

Kun saat puhelun, kuulet soittajan nimen, jos se on tallennettu yhteystietoihin.

Ei

Tekstiviestien sisäänrakennettu ääneenlukeminen

Tekstiviestit voidaan lukea ääneen.

Kyllä

Äänivalikot

Puhelin lukee valikon vaihtoehdot ääneen, jolloin voit käyttää toimintoja lukematta näyttöä.

Kyllä

Käyttöohje vaihtoehtoisessa muodossa

Käyttöohje on saatavilla vaihtoehtoisissa muodoissa, esim. verkossa.

Kyllä

Kuulo-ominaisuudet

Värinähälytys

Puhelin voidaan asettaa värisemään, kun puhelu tai tekstiviesti saapuu tai ilmoitus/varoitus aktivoituu.

Kyllä

Näkyvät hälytykset – saapuvat puhelut

Kun puhelu tai tekstiviesti saapuu, näet ilmoituksen, esim. soittajan nimen tai kuvan, jos sellainen on tallennettu yhteystietoihin.

Kyllä

Kaksisuuntaiset videopuhelut mobiiliverkoissa

Voit soittaa mobiiliverkon välityksellä videopuheluja, joissa molemmat osapuolet näkevät toisensa.

Kyllä

Kaksisuuntaiset videopuhelut langattomissa lähiverkoissa

Voit soittaa langattoman lähiverkon välityksellä videopuheluja, joissa molemmat osapuolet näkevät toisensa.

Kyllä

Kuulokemikrofoni – liitäntätyyppi

Liitäntä, jolla kuulokemikrofoni liitetään puhelimeen

3,5 mm

USB-C

Yhteensopivuus kuulolaitteiden kanssa

Ääni on selkeämpi, kun puhelimen kanssa käytetään T-asennossa olevaa kuulolaitetta.

Kyllä

Vaihtoehtoiset kuulolaitetekniikat

Ääni on selkeämpi, kun puhelimen kanssa käytetään vaihtoehtoisia liitäntätekniikoita.

Viestivaihtoehdot – MMS-viestit

Voit lähettää ja vastaanottaa multimediaviestejä, jotka voivat sisältää kuvia sekä ääni- ja videoleikkeitä.

Kyllä

Tekstiviestien personointi ja uudelleenkäyttö

Voit luoda usein käytettyjä tekstiviestejä, jotka voidaan lähettää nopeasti kirjoittamatta niitä aina uudestaan. Esimerkiksi: Kokouksessa. Soitan takaisin.

Kyllä

Viestivaihtoehdot – sähköposti

Voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä.

Kyllä

Internetvalmiudet

Voit selata verkkosivustoja ja käyttää muita verkkopalveluja puhelimella.

Kyllä

LISÄOMINAISUUDET

Google Pixel 4a (5G) on kosketusnäyttölaite. Siinä on kuitenkin fyysinen virtapainike ja äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet.

Kyllä

VALINNAISET OMINAISUUDET JA LISÄVARUSTEET

Avoimesta käyttöjärjestelmästä ja esteettömyysominaisuuksista seuraa, että osa ominaisuuksista kuuluu Android-käyttöjärjestelmään, ja niitä voidaan muuttaa tai päivittää tuotteen elinkaaren aikana.

Kyllä

Rajoitettu takuu

Rajoitettu takuu on saatavilla Googlen Laitteistotakuukeskuksessa.

Pixel, Google, G-logo ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Wi-Fi® ja Wi-Fi-logo ovat Wi-Fi Alliancen tavaramerkkejä. Tekstimuotoinen Bluetooth®-tuotemerkki ja ‑logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.