Controlar el teu Pixel sense tocar-lo

Si tens un Pixel 4, el teu telèfon pot detectar si ets a prop a través de la funció Motion Sense. Pots utilitzar gestos per fer accions ràpidament amb el telèfon sense desbloquejar la pantalla.

Important: si el telèfon està en mode Estalvi de bateria o en mode d'avió, Motion Sense es desactivarà.

Activar o desactivar Motion Sense

1. Al teu Pixel 4, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema A continuació, Motion Sense.
  3. Activa Motion Sense.

Quan Motion Sense està a punt i en funcionament:

• A vegades, veuràs una llum blau clar a la part superior de la pantalla. Aquesta llum indica que pots fer un gest ràpid o que n'acabes de fer un.
  • Motion Sense detecta quan ets a prop, però no identifica qui ets.
  • Motion Sense no és una càmera.
  • El processament de Motion Sens es duu a terme al telèfon. Les dades del senyal del sensor no s'envien a Google.

Fer accions ràpidament amb gestos ràpids

Silenciar interrupcions

Pots passar la mà per damunt del telèfon per posposar una alarma, desactivar el temporitzador o silenciar una trucada.

1. Defineix una alarma, ajusta el temporitzador o rep una trucada.
  2. Quan soni, passa la mà per damunt de la pantalla.

Aquest gest no desactiva l'alarma ni rebutja la trucada. El telèfon posposa l'alarma, silencia la trucada o baixa el volum del timbre quan agafes el telèfon.

Ometre cançons

Passa la mà per damunt del telèfon per ometre una cançó o repetir la que acaba de sonar. Aquest gest funciona amb la majoria de les aplicacions de música, fins i tot si l'aplicació no està oberta o la pantalla està desactivada.

1. Reprodueix una cançó en una aplicació de música.
  2. Per passar a la cançó següent, passa la mà per damunt del telèfon d'esquerra a dreta.
  3. Per tornar a l'última cançó, passa la mà per damunt del telèfon de dreta a esquerra.

Reproduir música o posar-la en pausa

Per reproduir una cançó o posar-la en pausa, toca la part superior del telèfon. Aquest gest funciona amb la majoria d'aplicacions de música i està desactivat de manera predeterminada.

Reprodueix una cançó en una aplicació de música i, a continuació:

• Per posar en pausa la cançó, fes el gest de tocar sobre la pantalla.
  • Per continuar reproduint la cançó, fes el gest de tocar sobre la pantalla.

Canviar la configuració de gestos ràpids

Activar la pantalla quan siguis a prop

Pots configurar el telèfon perquè mostri l'hora i les notificacions quan detecti que ets a prop.

1. Al teu Pixel 4, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema A continuació, Motion Sense.
  3. A "Pantalla ambient":
    • Perquè la pantalla s'activi quan t'acostis al telèfon, activa Agafa el telèfon per consultar-lo.
    • Per mantenir la pantalla activada quan ets a prop, toca Pantalla de bloqueig per inactivitat i, a continuació, Activada quan ets a prop o Sempre activada.

Iniciar o aturar el silenciament d'interrupcions

1. Al teu Pixel 4, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema A continuació, Motion Sense.
  3. Toca Silencia les interrupcions.
  4. Activa o desactiva Silencia les interrupcions.

Canviar la direcció per lliscar o deixar d'ometre cançons

1. Al teu Pixel 4, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Sistema A continuació, Motion Sense.
  3. Toca Omet cançons.
    • Per canviar la direcció per lliscar, toca Direcció per lliscar.
    • Per desactivar aquesta funció, toca Omet cançons.

Solucionar problemes amb gestos ràpids

Si els gestos ràpids no funcionen, prova de fer el següent:

• Treu la funda del telèfon o el protector de pantalla. Utilitza una funda o un protector que no bloquegin la part superior de la pantalla.
  • Desactiva Motion Sense i torna a activar-lo. Obtén informació sobre com pots activar i desactivar Motion Sense.
  • Apaga el telèfon i torna'l a engegar.
  • Comprova que Motion Sense funcioni al país on et trobes. Actualment, Motion Sense funciona a Austràlia, al Canadà, als Estats Units, al Japó, a Singapur, a Taiwan i a la majoria dels països europeus. Si viatges a un país en què no està disponible, no funcionarà.