Google Assistantin käytön aloittaminen Pixel 4:llä ja uudemmilla

Uusi Google Assistant on valmiiksi asennettuna puhelimessasi ja sovelluksissasi, joten asioiden hoitaminen on helpompaa. Voi lähettää tekstiviestejä, soittaa, saada vastauksia, katsoa reittiohjeita ja tehdä paljon muuta puhumalla.

Mitä tarvitset

Jotta voit käyttää uutta Google Assistantia, tarvitset Pixel 4:n tai uudemman. Lisäksi

• Google-sovelluksen version on oltava 10.73 tai uudempi
  • Google Play Palveluiden on oltava käytössä
  • Assistantin kielenä täytyy olla englanti (Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Australia, Singapore, Intia), ranska (Ranska ja Kanada), saksa (Saksa), italia (Italia), espanja (Espanja, Meksiko, Yhdysvallat), japani. (Japani).

Uudelle Google Assistantille puhuminen

1. Käytä äänikomentoja tai puhelinta:
  2. Kysy jotain tai sano komento. Voit esimerkiksi sanoa "Millainen sää on?" tai "Aseta ajastin 10 minuutiksi".
  3. Kuuntele vastaus.
  4. Voit jatkaa keskustelua, jos Assistant hohtaa näytön alareunassa ja kysyt toisen kysymyksen tai sanot komennon. Jos Assistant ei hohda, aseta jatkuva keskustelu päälle.
  5. Google Assistant lopettaa kuuntelun muutaman sekunnin jälkeen. Voit lopettaa keskustelun aikaisemmin napauttamalla Assistantin hohtoa näytön alareunasta tai sanomalla "Kiitos".

Jatkuvan keskustelun käyttöönotto

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain englanniksi (Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Australia ja Singapore).

1. Sano "Ok Google, avaa Assistantin asetukset".
  2. Laita jatkuva keskustelu päälle.

Mitä voit kysyä

Ota kuvia, avaa sovelluksia, muuta asetuksia ja etsi vastauksia. Esimerkkejä:

• "Laita Bluetooth päälle."
  • "Ota kuvakaappaus."
  • "Ota selfie."
  • "Siirry John Legendin Twitteriin."
  • "Auta minua puhumaan espanjaa."
  • "Aloita äänitallennus."

Lue lisää esimerkkejä kysymyksistä.

Google Assistant ‑asetusten avaaminen

1. Sano "Hei Google, avaa Assistant-asetukset" tai valitse puhelimesta Asetukset ja sitten Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Assistant ja sitten Näytä kaikki Assistant-asetukset.
  2. Yläreunassa näkyy suositut asetukset.
    • Tietyn asetuksen etsiminen: Valitse yläreunasta Hakuasetukset.

Sinulla ei ole uutta Google Assistantia

Jos et näe näytön alareunassa liikkuvia valoja, sinulla on vanhempi Assistant-versio. Jos haluat uuden Google Assistantin, lue nämä tiedot:

Tarkista puhelimesi asetukset

Jotta uusi Google Assistant toimii, varmista, että sinulla on nämä asetukset:

• Assistantin kieleksi on valittu englanti (Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Australia, Singapore), ranska, saksa, italia, japani,tai espanja. Katso, miten voit vaihtaa Google Assistantin kanssa käytettävän kielen.
  • Käytössä on vain yksi Assistant-kieli. Jos sinulla on toinen Assistant-kieli, poista se.
  • Et käytä kolmannen osapuolen käynnistysohjelmaa.