Høreapparatskompatibilitet for Pixel-telefoner

Pixel-telefoner er blevet testet og godkendt til at være kompatible med høreapparater i henhold til den tekniske specifikation ANSI C63.19-2011.

Hvad betyder HAC-klassificering (høreapparatskompatibilitet)?

Kompatibiliteten med høreapparater kan klassificeres på to måder:

• M-klassificering, som er en måling af immuniteten over for radiofrekvensinterferens i forbindelse med akustisk tilknytning af høreapparater
  • T-klassificering, som er en måling af effektiviteten, når telefonen bruges sammen med et induktivt tilknyttet høreapparat (teleslynge)

Googles enheder overholder kravene til høreapparatskompatibilitet (HAC) fastsat af Federal Communications Commission (FCC). I henhold til FCC-reglerne er en mobiltelefon høreapparatskompatibel, når den får klassificeringen M3 eller M4 ved akustisk tilknytning eller T3 eller T4 ved induktiv tilknytning.

Pixel-telefoner er blevet testet og klassificeret til at være høreapparatskompatible i forbindelse med nogle af de trådløse teknologier, de bruger. Det er vigtigt at gennemprøve din telefons funktioner på forskellige steder ved hjælp af dit høreapparat eller cochleaimplantat for at afgøre, om du hører nogen forstyrrende lyde. Kontakt din tjenesteudbyder eller Google for at få flere oplysninger om høreapparatskompatibilitet (HAC).

Kompatibilitet og klassificeringer for Pixel-telefoner

Visse Pixel-telefoner kan streame lyd, f.eks. medier og opkald, direkte til høreapparater via Android Streaming for Hearing Aids (ASHA). ASHA-høreapparaterne opretter forbindelse til Pixel, så du kan streame lyd og besvare telefonopkald.

Hvis du vil bruge disse funktioner, skal både Pixel-telefonen og høreapparatet understøtte ASHA. Kontakt din audiolog eller producenten af høreapparatet for at sikre, at dit høreapparat understøtter lydstreaming via Bluetooth.

Telefonmodel Kompatibilitet med ASHA-høreapparater HAC-klassificering (høreapparatskompatibilitet)
Pixel Fold Ja M3, T4
Pixel 7a Ja M3, T4
Pixel 7 Pro Ja M3, T4
Pixel 7 Ja M3, T4
Pixel 6a Ja M3, T4
Pixel 6 Pro Ja M3, T4
Pixel 6 Ja M3, T3
Pixel 5a (5G) Ja M3, T4
Pixel 5 Ja M4, T3
Pixel 4a (5G) Ja M3, T4
Pixel 4a Ja M3, T4
Pixel 4 Ja M3, T4
Pixel 4 XL Ja M3, T4
Pixel 3a Ja M3, T3
Pixel 3a XL Ja M3, T3
Pixel 3 Ja M3, T3
Pixel 3 XL Ja M3, T3
Pixel 2 Nej
Pixel 2 XL Nej
Pixel 1 Nej
Pixel 1 XL Nej

Høreapparater, som ikke er ASHA-kompatible

Der findes høreapparater, der ikke er ASHA-kompatible, men som kan streame til Pixel-telefoner via andre enheder. Kontakt din audiolog eller producenten af dit høreapparat for at få hjælp.