Håndbok for sikkerhet og regelverk (Pixel USB-C-øreplugger)

Grunnleggende sikkerhet

Advarsel ADVARSEL: HELSE- OG SIKKERHETSINFORMASJON – LES FØR BRUK FOR Å REDUSERE RISIKOEN FOR PERSONSKADER, UBEHAG, MATERIELLE SKADER, INKLUDERT SKADE PÅ TELEFONEN OG ANDRE POTENSIELLE FARER

For å unngå skade på Pixel USB-C-ørepluggene eller eventuelle tilkoblede enheter samt redusere risikoen for personskade, ubehag, materielle skader eller andre mulige skader, følg forholdsreglene nedenfor:

• Vær varsom når du bruker Pixel USB-C-ørepluggene. Du kan skade enheten hvis du demonterer, mister, bøyer, setter fyr på, knuser eller stikker hull på den. Bruk av en skadet enhet kan føre til overoppheting eller personskade. Ikke utsett Pixel USB-C-ørepluggene for væske – det kan føre til kortslutning og overoppheting. Hvis de skulle bli våte, må du ikke prøve å tørke dem med en ekstern varmekilde. Pixel USB-C-ørepluggene er konstruert for å fungere best ved temperaturer på 0–35 °C, og skal oppbevares ved en temperatur på mellom -20 og 45 °C. Ikke utsett Pixel USB-C-ørepluggene for temperaturer over 45 °C, da dette kan skade produktet og utgjøre en brannfare.
  • Langvarig eksponering for høye lyder (inkludert musikk) kan føre til hørselstap. For å forhindre mulige hørselsskader, unngå høyt volum over lengre perioder. Vedvarende eksponering for høyt volum og bakgrunnsstøy kan

føre til at høye lyder virker lavere enn de faktisk er. Sjekk volumet før du bruker Pixel USB-C-ørepluggene.

Hørselsbeskyttelse

Informasjon om forskrifter

Service og brukerstøtte

For å få hjelp og brukerstøtte på nettet, gå til g.co/USBCearbuds/help. For kundeservice, gå til g.co/USBCearbuds/support

Produsentens adresse

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Overholdelse av FCC-regelverket

Denne enheten oppfyller del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Denne enheten skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
  2. Denne enheten må tåle eventuelle forstyrrelser som mottas, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket drift.

Overholdelse av ISED-regelverket

Denne enheten overholder de lisensfrie RSS-standardene fra Innovation, Science and Economic Development Canada (ISED). Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Denne enheten skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
  2. Denne enheten må tåle eventuelle forstyrrelser som mottas, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket drift.

Krav til elektromagnetisk kompatibilitet

Viktig: Det er dokumentert at denne enheten overholder kravene til elektromagnetisk kompatibilitet under forhold som omfattet bruk av godkjente eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter. Det er viktig at du bruker godkjente eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter.

Merknad om EU-samsvar

Google erklærer herved at G019A overholder kravene i EU-direktivet 2014/35/EU (lavspenningsdirektivet) og 2014/30/EU (EMC-direktivet). Du kan lese hele samsvarserklæringen nedenfor:

Samsvarserklæring

Declaration of Conformity 2018

Googles importør i EU er Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irland.

Europeisk samsvar

Direktivet om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE) og batterier

Don't put batteries in trash

WEEE-symbolet ovenfor betyr at Pixel USB-C-ørepluggene ikke skal kastes i vanlig husholdningsavfall i henhold til lokale lover og forskrifter. Når ørepluggene når slutten av levetiden, tar du dem med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker kassering eller resirkulering. Kildesortering og gjenvinning av produktet bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folkehelsen og miljøet.

Mer informasjon om forskrifter: Tyskland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

© Google LLC. Med enerett. USB-C er et varemerke tilhørende USB Implementers Forum. Google, G-logoen, Pixel og relaterte merker og logoer er varemerker tilhørende Google LLC.