Handleiding voor veiligheid en regelgeving (Pixel Stand)

Basisveiligheid

Waarschuwing WAARSCHUWING: GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSINFORMATIE. VOOR GEBRUIK LEZEN OM HET RISICO OP PERSOONLIJK LETSEL, ONGEMAK, SCHADE AAN EIGENDOMMEN, INCLUSIEF SCHADE AAN JE TELEFOON, EN ANDERE POTENTIËLE GEVAREN TE VERMINDEREN

Volg deze voorzorgsmaatregelen om schade aan je telefoon, accessoires en alle verbonden apparaten
te voorkomen en het risico op persoonlijk letsel, ongemak, schade aan eigendommen en andere
potentiële gevaren te verminderen.

• Ga voorzichtig om met de Pixel Stand. Het apparaat kan beschadigd raken als je het uit elkaar haalt, laat vallen, buigt, verbrandt, plet of doorboort. Het gebruik van een beschadigd apparaat kan leiden tot oververhitting of letsel. Stel de Pixel Stand niet bloot aan vloeistoffen, aangezien dit kortsluiting en oververhitting kan veroorzaken. Droog het apparaat niet met een externe warmtebron als het apparaat nat wordt. De Pixel Stand is ontworpen om optimaal te werken bij omgevingstemperaturen tussen 0 en 35 °C en dient te worden opgeslagen bij omgevingstemperaturen tussen -20 en 45 °C. Stel de Pixel Stand niet bloot aan temperaturen van meer dan 45° C aangezien dit het product kan beschadigen en risico op brand veroorzaakt. Gebruik de draadloze oplader niet in direct zonlicht.
  • Zorg ervoor dat de voedingsadapter en de Pixel Stand tijdens gebruik en opladen voldoende ventilatie hebben. Als je een beschadigde kabel of voedingsadapter gebruikt, of als je het apparaat oplaadt als er vocht aanwezig is, kun je brand, elektrische schokken, letsel of schade aan de draadloze oplader of andere eigendommen veroorzaken. Zorg dat de voedingsadapter is aangesloten op een stopcontact in de buurt van de draadloze oplader en eenvoudig bereikbaar is wanneer je de draadloze oplader oplaadt. Dit product is bedoeld voor gebruik met een gecertificeerde beperkte stroombron in overeenstemming met IEC 60950-1, met de volgende specificaties: 5 volt gelijkstroom, maximaal 3 ampère; 9 volt gelijkstroom, maximaal 2 ampère; of beide. Laad de draadloze oplader alleen op met de meegeleverde voedingsadapter en -kabel of met geschikte oplaadaccessoires die beschikbaar zijn in de Google Store. Als je ongeschikte oplaadaccessoires gebruikt, kan dit leiden tot brand, elektrische schokken, letsel, of schade aan de draadloze oplader.

• De Pixel Stand kan worden gebruikt voor het opladen van alle stroomontvangers of telefoons die werken met Qi. Plaats geen metalen of magnetische voorwerpen tussen de draadloze oplader en je apparaat of telefoon, omdat het betreffende voorwerp hierdoor warm kan worden of ervoor kan zorgen dat het apparaat niet correct wordt opgeladen. Voorbeelden van dergelijke voorwerpen zijn munten, sieraden en creditcards. Als je een metalen of magnetische telefooncase gebruikt, verwijder je de case voordat je draadloos oplaadt omdat de case ervoor kan zorgen dat het apparaat of de oplader oververhit raakt of het apparaat niet correct wordt opgeladen.

Correct gebruik

Sluit geen kabels, adapters of andere voorwerpen in de USB-poort van de telefoon wanneer je deze draadloos oplaadt.

Houd een minimale afstand van 20 cm van je lichaam aan. Dit is de afstand waarop het apparaat is getest op naleving van de normen voor blootstelling aan radiofrequentie.

Service en ondersteuning

Ga voor online hulp en ondersteuning naar g.co/pixelstand/help. Ga voor klantenservice naar g.co/pixelstand/support

Adres van fabrikant

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, Verenigde Staten.

Naleving van FCC- en ISED-regelgeving

Dit apparaat voldoet aan de RSS-norm(en) voor licentievrijstelling van Innovation, Science and Economic Development Canada (ISED). Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-voorschriften. De werking valt onder de volgende twee voorwaarden:

1. Dit apparaat mag geen schadelijke storing veroorzaken.
  2. Dit apparaat moet elke ontvangen storing accepteren, zelfs als het gaat om storing die ongewenst functioneren veroorzaakt.

EMC-naleving

Belangrijk: Er is aangetoond dat dit product voldoet aan de EMC-bepalingen (elektromagnetische compatibiliteit) onder omstandigheden die het gebruik van geschikte randapparaten en afgeschermde kabels tussen systeemonderdelen omvatten. Het is belangrijk dat je geschikte randapparaten en afgeschermde kabels tussen systeemonderdelen gebruikt om de mogelijkheid te beperken dat de werking van radio's, televisies en andere elektronische apparaten wordt verstoord. Wijzigingen of aanpassingen aan dit product die niet door Google zijn goedgekeurd, kunnen ervoor zorgen dat de EMC-bepalingen (electromagnetic compatibility, elektromagnetische compatibiliteit) en draadloze naleving komen te vervallen, en je recht om de apparatuur te gebruiken ongeldig wordt verklaard.

Pixel, Google, het G-logo, Pixel Stand en gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC.
Pixel Stand is ontworpen door Google en is gefabriceerd in China.

Nalevingskennisgeving voor de Europese Unie

Conformiteitsverklaring

Conformiteitsverklaring (pagina 1 van 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 1 (English)

Conformiteitsverklaring (pagina 2 van 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 2 (English)