Håndbok for sikkerhet og regelverk (Pixel Stand)

Grunnleggende sikkerhet

Advarsel ADVARSEL: HELSE- OG SIKKERHETSINFORMASJON – LES FØR BRUK FOR Å REDUSERE RISIKOEN FOR PERSONSKADER, UBEHAG, MATERIELLE SKADER, INKLUDERT SKADE PÅ TELEFONEN OG ANDRE POTENSIELLE FARER

For å unngå skade på enheten, tilbehøret eller eventuelle tilkoblede enheter samt redusere risikoen for
personskade, ubehag, materielle skader eller andre mulige skader, følg forholdsreglene
nedenfor.

• Vær varsom når du bruker Pixel Stand. Du kan skade enheten hvis du demonterer, mister, bøyer, setter fyr på, knuser eller stikker hull på den. Bruk av en skadet enhet kan føre til overoppheting eller personskade. Ikke utsett Pixel Stand for væske – det kan føre til kortslutning og overoppheting. Hvis enheten skulle bli våt, må du ikke prøve å tørke den med en ekstern varmekilde. Pixel Stand er konstruert for å fungere best ved temperaturer på 0–35 °C, og skal oppbevares ved en temperatur på mellom -20 og 45 °C. Ikke utsett Pixel Stand for temperaturer over 45 °C, da dette kan skade produktet og utgjøre en brannfare. Unngå å bruke den trådløse laderen i direkte sollys.
  • Sørg for at strømadapteren og Pixel Stand er godt ventilert når de er i bruk eller lades. Bruk av skadde kabler eller strømadaptere eller lading i fuktige omgivelser kan forårsake brann, elektrisk støt, personskade eller skade på den trådløse laderen eller annen eiendom. Når du tilfører strøm til den trådløse laderen, må du sjekke at strømadapteren er koblet til en stikkontakt i nærheten av den trådløse laderen, og at den er lett tilgjengelig. Dette produktet er beregnet for bruk med en sertifisert og begrenset strømkilde (LPS) i henhold til IEC 60950-1 med følgende spesifikasjoner: 5 volts likestrøm og maks 3 ampere, 9 volts likestrøm og maks 2 ampere, eller begge. Forsyn bare den trådløse laderen med strøm via strømadapteren og kabelen som fulgte med, eller kompatibelt ladetilbehør fra Google Store. Hvis du unnlater å bruke kompatibelt ladeutstyr, kan det føre til brann, elektrisk støt, personskade eller skade på den trådløse laderen.

• Pixel Stand kan lade alle Qi-kompatible strømmottakere eller telefoner. Ikke sett metalliske eller magnetiske fremmedlegemer mellom den trådløse laderen og strømmottakeren eller telefonen, siden dette kan føre til oppvarming av fremmedlegemet eller at enheten ikke lades som den skal. Eksempler på slike gjenstander inkluderer mynter, smykker og kredittkort. Hvis du bruker et telefonomslag som er metallisk eller magnetisk, må du fjerne omslaget før trådløs lading, siden det kan føre til at enheten eller laderen blir overopphetet, eller at enheten ikke lades som den skal.

Riktig bruk og håndtering

Ikke koble kabler, ledninger, adaptere eller andre objekter inn i telefonens USB-port mens du lader trådløst.

Hold en avstand på 20 cm fra kroppen for å samsvare med måten enheten testes på når det gjelder overholdelse av kravene om RF-eksponering.

Service og brukerstøtte

For å få hjelp og brukerstøtte på nettet, gå til g.co/pixelstand/help. For kundeservice, gå til g.co/pixelstand/support

Produsentens adresse

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Overholdelse av FCC- og ISED-regelverket

Denne enheten overholder de lisensfrie RSS-standardene fra Innovation, Science and Economic Development Canada (ISED). Denne enheten oppfyller del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Denne enheten skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
  2. Denne enheten må tåle eventuelle forstyrrelser som mottas, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket drift.

Krav til elektromagnetisk kompatibilitet

Viktig: Det er dokumentert at denne enheten og strømadapteren overholder kravene til elektromagnetisk kompatibilitet under forhold som omfattet bruk av godkjente eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter. Det er viktig at du bruker godkjente eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter. Endringer eller modifiseringer av dette produktet som ikke er autorisert av Google, kan ugyldiggjøre den elektromagnetiske kompatibiliteten og trådløse overholdelsen og oppheve retten din til å bruke produktet.

Pixel, Google, G-logoen, Pixel Stand og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC.
Pixel Stand er utviklet av Google og produsert i Kina.

Merknad om EU-samsvar

Samsvarserklæring

Samsvarserklæring (side 1 av 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 1 (English)

Samsvarserklæring (side 2 av 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 2 (English)