Turvallisuus- ja lakiopas (Pixel Stand)

Yleiset turvaohjeet

Varoitus VAROITUS: TERVEYS- JA TURVALLISUUSTIETOJA; LUE ENNEN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄKSESI HENKILÖVAHINKOJEN, EPÄMUKAVUUDEN JA OMAISUUSVAHINKOJEN (KUTEN PUHELIMEEN KOHDISTUVAN VAHINGON JA MUIDEN VAAROJEN) RISKIÄ.

Alla kuvatuilla varotoimilla voit estää laitetta, sen lisävarusteita tai siihen liitettyjä laitteita vaurioitumasta
ja pienentää henkilövahinkojen, epämukavien tuntemusten, omaisuusvahinkojen ja muiden vaarojen
riskiä

• Käsittele Pixel Standia varoen. Laite voi vahingoittua, jos taivutat sitä tai jos purat, pudotat, poltat, murskaat tai puhkaiset sen. Vahingoittuneen laitteen käyttö voi johtaa ylikuumenemiseen tai tapaturmaan. Älä altista Pixel Standia nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Jos laite kastuu, älä yritä kuivata sitä ulkoisella lämmönlähteellä. Pixel Stand on suunniteltu toimimaan parhaiten 0–35 °C:ssa, ja sen säilytyslämpötila on –20…+45 °C. Älä altista Pixel Standia yli 45 °C:n lämpötiloille, sillä ne voivat vahingoittaa tuotetta tai aiheuttaa tulipalovaaran. Vältä langattoman laturin käyttöä suorassa auringonpaisteessa.
  • Varmista, että ilma pääsee kiertämään virtalähteen ja Pixel Standin ympärillä, kun puhelin on käytössä tai latauksessa. Vaurioituneiden johtojen tai virtalähteiden käyttäminen tai laitteen lataaminen kosteissa olosuhteissa voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa langatonta laturia tai muuta omaisuutta. Kun käytät langatonta laturia, liitä virtalähde laturin lähellä olevaan, helposti saavutettavaan pistorasiaan. Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi sertifioidun, IEC 60950-1 ‑standardin mukaisen rajoitetun virtalähteen (LPS) kanssa, jonka nimellisarvot ovat 5 V DC, maks. 3 A; 9 V DC, maks. 2 A tai molemmat näistä. Käytä langatonta laturia vain sen mukana toimitetulla virtalähteellä ja johdolla tai Google Storesta ostetuilla yhteensopivilla lataustarvikkeilla. Yhteensopimattomien lataustarvikkeiden käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa langatonta laturia tai lisävarusteita.

• Pixel Standilla voi ladata kaikkia Qi-yhteensopivia virtavastaanottimia ja puhelimia. Älä aseta langattoman laturin ja virtavastaanottimen tai puhelimen väliin metalli- tai magneettiesineitä, sillä ne saattavat kuumentua tai häiritä laitteen latausta. Tällaisia ovat esimerkiksi kolikot, korut ja luottokortit. Jos puhelimen kotelo on metallinen tai magneettinen, irrota se ennen langatonta latausta, sillä muuten laite tai laturi saattaa ylikuumentua tai lataus häiriintyä.

Asianmukainen käsittely ja käyttö

Älä kytke puhelimen USB-porttiin kaapeleita, johtoja, sovittimia tai muita esineitä langattoman latauksen aikana.

Pidä laite vähintään 20 cm:n etäisyydellä vartalosta. Näin varmistat, että käytät laitetta tavalla, jolla sen eurooppalaisten radiosäteilylle altistumismääräyksien noudattaminen testattiin.

Huolto ja tuki

Löydät verkko-ohjeita ja ‑tukea osoitteesta g.co/pixelstand/help. Saat yhteyden asiakaspalveluun osoitteesta g.co/pixelstand/support

Valmistajan osoite

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, USA

FCC- ja ISED-määräysten noudattaminen

Laite noudattaa ISED:n (Innovation, Science and Economic Development Canada) lisenssivapaiden laitteiden RSS-standardeja. Tämä laite on FCC-normien osan 15 mukainen. Sen käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laite ei saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.
  2. Laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa häiritsevät häiriöt.

EMC-vaatimustenmukaisuus

Tärkeää: Tämän laitteen ja sen laturin on osoitettu noudattavan EMC-vaatimuksia tiettyjen ehtojen puitteissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi yhteensopivien lisälaitteiden käyttö ja suojattujen johtojen käyttö järjestelmän osien välillä. On tärkeää, että käytät yhteensopivia lisälaitteita ja suojattuja johtoja järjestelmän osien välillä vähentääksesi radioiden, televisioiden ja muiden sähkölaitteiden häirinnän mahdollisuutta. Laitteen muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole hyväksynyt, voivat mitätöidä sähkömagneettisen yhteensopivuuden (EMC) ja langattoman käytön vaatimustenmukaisuuden sekä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

Google, G-logo, Pixel ja niihin liittyvät merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.
Pixel Stand on Googlen suunnittelema, ja se on koottu Kiinassa.

EU-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Vaatimustenmukaisuusvakuutus

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (sivu 1/2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 1 (English)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (sivu 2/2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 2 (English)