Manual de seguretat i normativa (Pixel Stand)

Seguretat bàsica

Atenció ADVERTIMENT: LLEGEIX LA INFORMACIÓ SOBRE SALUT I SEGURETAT ABANS D'UTILITZAR EL DISPOSITIU PER REDUIR EL RISC DE LESIONS PERSONALS, MALESTAR, DANYS MATERIALS, COM ARA DANYS AL TELÈFON, I ALTRES PERILLS POSSIBLES.

Per no malmetre el dispositiu, els accessoris o qualsevol dispositiu connectat, i per reduir el risc de
lesions personals, malestar, danys materials o altres perills possibles, pren les precaucions que s'indiquen
a continuació.

• Tracta el Pixel Stand amb cura. Si desmuntes el dispositiu, el doblegues, el cremes, l'aixafes, el punxes o et cau, pot ser que el facis malbé. Si fas servir un dispositiu malmès, pot provocar danys o sobreescalfar-se. No exposis el Pixel Stand a líquids, ja que poden causar curtcircuits i sobreescalfament. Si es mulla, no intentis assecar-lo amb una font de calor externa. El Pixel Stand està dissenyat per oferir un funcionament òptim amb una temperatura ambient d'entre 0 i 35 °C i s'ha de guardar a una temperatura ambient d'entre -20 i 45 °C. No l'exposis a temperatures superiors a 45 °C, ja que poden fer malbé el producte o suposar un risc d'incendi. Evita utilitzar el carregador sense cable sota la llum directa del sol.
  • Assegura't que l'adaptador de corrent i el Pixel Stand estiguin ben ventilats mentre es carreguen o es fan servir. Si fas servir cables o adaptadors de corrent en mal estat o carregues el dispositiu amb condicions d'humitat, pots provocar incendis, descàrregues elèctriques, lesions, danys al carregador sense cable o altres danys materials. Abans d'encendre el carregador sense cable, connecta l'adaptador de corrent a un endoll que es trobi a prop i al qual es pugui accedir fàcilment. Aquest producte està dissenyat per utilitzar-lo amb una font d'alimentació limitada (LPS) certificada conforme a l'estàndard IEC 60950-1: amb 5 volts de CC i un màxim de 3 A, amb 9 volts de CC i un màxim de 2 A, o amb totes dues opcions. Fes servir únicament el carregador sense cable amb l'adaptador de corrent i el cable que s'inclouen amb el producte, o bé amb accessoris de càrrega compatibles que estiguin disponibles a Google Store. Si no utilitzes accessoris de càrrega compatibles, es poden produir incendis, descàrregues elèctriques, lesions o danys al carregador sense cable.

• Amb el Pixel Stand es pot carregar qualsevol receptor d'alimentació o telèfon compatible amb Qi. No col·loquis cap altre objecte metàl·lic ni magnètic entre el carregador sense cable i el receptor d'alimentació o el telèfon per evitar que aquest objecte s'escalfi o que el dispositiu no es carregui correctament. Alguns exemples d'aquests objectes són les monedes, les joies i les targetes de crèdit. Si la funda del telèfon és metàl·lica o magnètica, treu-la abans de carregar-lo sense cable per evitar que el dispositiu o el carregador se sobreescalfin o que el dispositiu no es carregui correctament.

Ús i manipulació adequats

No connectis cables, adaptadors ni cap altre objecte al port USB del telèfon mentre es carrega sense cable.

Mantén el dispositiu a una distància de 20 cm del cos d'acord amb les proves practicades per comprovar que compleix els requisits d'exposició a radiofreqüència.

Servei de reparació i assistència

Per obtenir ajuda i assistència en línia, ves a g.co/pixelstand/help. Per accedir al servei d'atenció al client, ves a g.co/pixelstand/support.

Adreça del fabricant

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 (EUA).

Compliment de les normatives de l'FCC i l'ISED

Aquest dispositiu compleix els estàndards RSS exempts de llicència del Departament d'Innovació, Ciència i Desenvolupament Econòmic del Canadà (ISED). Aquest dispositiu compleix la secció 15 de la normativa de la Comissió Federal de Comunicacions dels EUA (FCC). El seu funcionament està subjecte a aquestes dues condicions:

1. No pot causar interferències perjudicials.
  2. Ha d'acceptar totes les interferències que rebi, fins i tot les que puguin causar-li un funcionament no desitjat.

Compliment de la normativa de CEM

Important: aquest dispositiu i l'adaptador de corrent han demostrat complir la normativa de compatibilitat electromagnètica (CEM) amb determinades condicions, com ara l'ús de dispositius perifèrics compatibles i cables blindats entre els components del sistema. És important que utilitzis dispositius perifèrics i cables blindats compatibles entre els components del sistema per reduir el risc d'interferències en ràdios, televisors i altres dispositius electrònics. Els canvis o les modificacions que es facin en aquest producte sense l'autorització de Google podrien fer que deixés de complir la normativa de compatibilitat electromagnètica (CEM) i de dispositius sense cable i negar-te l'autoritat per fer servir el producte.

Pixel, Google, el logotip de la G, Pixel Stand i les marques i els logotips relacionats són marques comercials de Google LLC.
Pixel Stand ha estat dissenyat per Google i s'ha fabricat a la Xina.

Declaració de conformitat de la UE

Declaració de conformitat

Declaració de conformitat (pàgina 1 de 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 1 (English)

Declaració de conformitat (pàgina 2 de 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 2 (English)