Handleiding voor veiligheid en regelgeving (hoofdtelefoonadapter voor digitale USB-C naar 3,5 mm)

Basisveiligheid

Waarschuwing WAARSCHUWING: GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSINFORMATIE. VOOR GEBRUIK LEZEN OM HET RISICO OP PERSOONLIJK LETSEL, ONGEMAK, SCHADE AAN EIGENDOMMEN, INCLUSIEF SCHADE AAN JE TELEFOON, EN ANDERE POTENTIËLE GEVAREN TE VERMINDEREN

Volg deze voorzorgsmaatregelen om schade aan je telefoon, accessoires en alle verbonden apparaten te voorkomen en het risico op persoonlijk letsel, ongemak, schade aan eigendommen en andere potentiële gevaren te verminderen.

Gebruik

Ga voorzichtig om met de hoofdtelefoonadapter. Het apparaat kan beschadigd raken als je het uit elkaar haalt, laat vallen, buigt, verbrandt, plet of doorboort. Het gebruik van een beschadigd apparaat kan leiden tot oververhitting of letsel. Stel de hoofdtelefoonadapter niet bloot aan vloeistoffen, aangezien dit kortsluiting en oververhitting kan veroorzaken. Als het apparaat nat is geworden, probeer het dan niet te drogen met een externe warmtebron. De hoofdtelefoonadapter is ontworpen om optimaal te werken bij omgevingstemperaturen tussen 0 en 35 °C en dient te worden opgeslagen bij omgevingstemperaturen tussen -20 en 45 °C. Stel de hoofdtelefoonadapter niet bloot aan temperaturen van meer dan 45° C aangezien dit het product kan beschadigen en risico op brand veroorzaakt.

Service en ondersteuning

Ga voor online hulp en ondersteuning naar g.co/headphoneadapter/support

Adres van fabrikant

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, Verenigde Staten.

Naleving van FCC- en ISED-regelgeving

Dit apparaat voldoet aan de RSS-norm(en) voor licentievrijstelling van Innovation, Science and Economic Development Canada (ISED). Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-voorschriften. De werking valt onder de volgende twee voorwaarden:

1. Dit apparaat mag geen schadelijke storing veroorzaken.
  2. Dit apparaat moet elke ontvangen storing accepteren, zelfs als het gaat om storing die ongewenst functioneren veroorzaakt.

EMC-naleving

Belangrijk: Er is aangetoond dat dit apparaat voldoet aan de EMC-bepalingen (elektromagnetische compatibiliteit) onder omstandigheden die het gebruik van geschikte randapparaten en afgeschermde kabels tussen systeemonderdelen omvatten. Het is belangrijk dat je geschikte randapparaten en afgeschermde kabels tussen systeemonderdelen gebruikt om de mogelijkheid te beperken dat de werking van radio's, televisies en andere elektronische apparaten wordt verstoord.

Nalevingskennisgeving voor de Europese Unie

Google LLC verklaart hierbij dat G019B voldoet aan Richtlijn 2014/53/EU (richtlijn betreffende radioapparatuur) en Richtlijn 2014/30/EU (richtlijn betreffende elektromagnetische compatibiliteit). De volledige conformiteitsverklaring vind je hieronder:

Conformiteitsverklaring

Declaration of Conformity 2018

De importeur van Google in de Europese Unie is Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Ierland.

Conformiteit met Europese wetgeving

Richtlijn betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) en batterijen

Don't put batteries in trash

Het bovenstaande symbool betekent dat je product in overeenstemming met lokale wet- en regelgeving gescheiden van huishoudelijk afval moet worden afgevoerd. Wanneer het product het einde van zijn levensduur heeft bereikt, moet je het naar een inzamelpunt brengen dat is aangewezen door de lokale autoriteiten, waar het op een veilige manier kan worden afgevoerd of gerecycled. De gescheiden inzameling en recycling van je product ondersteunt de bescherming van natuurlijke hulpbronnen, de volksgezondheid en het milieu.

Aanvullende regelgeving: Duitsland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

© Google LLC. Alle rechten voorbehouden. Google, het G-logo, Pixel en gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. USB-C™ is een handelsmerk van het USB Implementers Forum.