Turvallisuus- ja lakiopas (digitaalinen USB-C–3,5 mm ‑kuulokesovitin)

Yleiset turvaohjeet

Varoitus VAROITUS: TERVEYS- JA TURVALLISUUSTIETOJA; LUE ENNEN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄKSESI HENKILÖVAHINKOJEN, EPÄMUKAVUUDEN JA OMAISUUSVAHINKOJEN (KUTEN PUHELIMEEN KOHDISTUVAN VAHINGON JA MUIDEN VAAROJEN) RISKIÄ.

Alla kuvatuilla varotoimilla voit estää puhelinta, sen lisävarusteita tai siihen liitettyjä laitteita vaurioitumasta ja pienentää henkilövahinkojen, epämukavuuden, omaisuusvahinkojen ja muiden vaarojen riskiä.

Käsittely

Käsittele kuulokesovitinta varoen. Laite voi vahingoittua, jos taivutat sitä tai jos purat, pudotat, poltat, murskaat tai puhkaiset sen. Vahingoittuneen laitteen käyttö voi johtaa ylikuumenemiseen tai tapaturmaan. Älä altista kuulokesovitinta nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Jos laite kastuu, älä yritä kuivata sitä ulkoisella lämmönlähteellä. Kuulokesovitin on suunniteltu toimimaan parhaiten 0–35 °C:ssa, ja sen säilytyslämpötila on –20…+45 °C. Älä altista kuulokesovitinta yli 45 °C:n lämpötiloille, sillä ne voivat vahingoittaa tuotetta tai aiheuttaa tulipalovaaran.

Huolto ja tuki

Löydät verkko-ohjeita ja ‑tukea osoitteesta g.co/headphoneadapter/support

Valmistajan osoite

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043, USA

FCC- ja ISED-määräysten noudattaminen

Laite noudattaa ISED:n (Innovation, Science and Economic Development Canada) lisenssivapaiden laitteiden RSS-standardeja. Tämä laite on FCC-normien osan 15 mukainen. Niiden käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laite ei saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.
  2. Laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa häiritsevät häiriöt.

EMC-vaatimustenmukaisuus

Tärkeää: Tämän laitteen on osoitettu noudattavan EMC-vaatimuksia tiettyjen ehtojen puitteissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi yhteensopivien lisälaitteiden käyttö ja suojattujen johtojen käyttö järjestelmän osien välillä. On tärkeää, että käytät yhteensopivia lisälaitteita ja suojattuja johtoja järjestelmän osien välillä vähentääksesi radioiden, televisioiden ja muiden sähkölaitteiden häirinnän mahdollisuutta.

EU-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Google LLC vakuuttaa, että G019B noudattaa direktiivejä 2014/35/EU (pienjännitedirektiivi) ja 2014/30/EU (EMC-direktiivi). Täysi vaatimustenmukaisuusvakuutus on esitetty alla:

Vaatimustenmukaisuusvakuutus

Declaration of Conformity 2018

Googlen EU-maahantuoja on Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irlanti.

EU-vaatimustenmukaisuus

Sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivi (WEEE-direktiivi) sekä paristo- ja akkudirektiivi

Don't put batteries in trash

Yllä oleva WEEE-symboli tarkoittaa, että paikallisten lakien ja säädösten mukaan tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Kun tämän tuotteen käyttöikä on lopussa, vie se paikallisen viranomaisen osoittamaan keräyspisteeseen turvallista hävittämistä ja kierrättämistä varten. Tuotteen erillinen keräys ja kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja sekä suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

Muut säädöstenmukaisuustiedot Saksassa

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

© 2018 Google LLC. Kaikki oikeudet pidätetään. Google, G-logo, Pixel ja niihin liittyvät merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. USB-C™ on USB Implementers Forumin tavaramerkki.