Få kjøremodus til å slå seg på automatisk på Pixel-telefonen din

På Pixel 3 eller nyere kan du få «Ikke forstyrr» og Android Auto til å slå seg på når du kjører. På Pixel 2 kan du få «Ikke forstyrr» til å slå seg på når du kjører.

Slik får du den beste telefonopplevelsen mens du kjører:

• For å unngå forstyrrelser fra telefonen, konfigurer «Ikke forstyrr».
  • Hvis du må se eller trykke på telefonen mens du kjører, bruker du kjøremodus med Android Auto.
  • Hvis bilen din har Android Auto innebygd, bruker du bilskjermen, ikke kjøremodus. Finn ut mer om Android Auto.

Pixel 3 eller nyere: Konfigurer kjøremodus

Hvis du kobler telefonen til bilen for første gang, kan du finne ut hvordan du kobler til via Bluetooth eller fikser biltilkoblingen.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter Og så Tilkoblingsinnstillinger Og så Kjøremodus.
  3. Trykk på Atferd.
  4. Trykk på Slå på automatisk.
    • Pixel 3 eller nyere: Hvis Du kobler til bilen din via Bluetooth, trykker du på Når enheten er koblet til Bluetooth. Deretter velger du bilen din.
    • Bare Pixel 3: Hvis bilen din ikke fungerer med Bluetooth, trykker du på Når kjøring registreres.

Tips: Hvis du har Pixel 3 eller nyere, kan telefonen din registrere om du har vært i en bilulykke. Finn ut hvordan du kan få hjelp i nødssituasjoner med Pixel-telefonen.

Pixel 2: Konfigurer en kjøreregel

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd Og så Ikke forstyrr. Finn ut mer om «Ikke forstyrr».
  3. Trykk på Slå på automatisk.
  4. Trykk på Legg til regel Og så Kjører.
  5. Sjekk øverst på siden at regelen er slått på.

For å slette regelen, trykk på Slett Slett.

Når kjøremodus slås på eller av

Telefonen din starter kjøremodus innen ett minutt når

• den kobler seg til en bil
  • den tror den er i en bil i bevegelse

Telefonen stopper kjøremodus etter omtrent

• 30 sekunders gange
  • 10 minutter uten bevegelse