Rengöra Pixel-telefonen

Genom att torka av Pixel-telefonen kan du skydda den mot fläckar och slitage. Du kan även använda desinfektionsservetter till att desinficera Pixel-telefonen.

I de tekniska specifikationerna hittar du mer information om Pixel-telefonens material och design.

Viktigt! Undvik att få in fukt och tvål i telefonen, till exempel USB-C-porten. Använd inte blekmedel.

Torka av telefonen

1. Stäng av och koppla ur telefonen.
  2. Torka försiktigt av telefonen med en ren, luddfri trasa. Vanlig rengöring:
    • Använd en torr trasa för att torka av damm och andra fläckar.
    • Använd en fuktig trasa för att torka av färgfläckar, till exempel från smink eller nya jeans.
    • Övriga fläckar:
      • Skärm: Använd skärmrengöringsservetter eller putsmedel för glasögon.
      • Baksidan och sidorna: Använd vanlig handtvål eller städservetter utan blekmedel vid behov.

Desinficera telefonen

Du kan desinficera telefonen och skärmen med hjälp av vanliga desinfektionsservetter eller städservetter med 70 % isopropylalkohol. Använd inte städservetter med blekmedel.

Håll telefonen i gott skick längre

• Undvik att tappa telefonen.
  • Undvik att få in fukt och tvål i telefonen.
  • Undvik starka rengöringsmedel och att gnugga för hårt. Undvik att torka för mycket när du desinficerar skärmen.
  • Undvik att blåsa telefonen med tryckluft och att spreja rengöringsmedel på den.

Tips! Använd ett fodral som är utformat för telefonen. Hitta fodral till Pixel på Google Store.