Rengjør Pixel-telefonen din

Hvis du tørker Pixel-telefonen ren, kan det bidra til å beskytte den mot flekker og slitasje. Du kan også desinfisere Pixel-telefonen med desinfiserende våtservietter for husholdningsbruk.

For å få informasjon om Pixel-telefonens materialer og design kan du se de tekniske spesifikasjonene.

Viktig: Unngå å få fuktighet eller såpe i åpninger, for eksempel USB-C-porten. Ikke bruk blekemiddel.

Tørk telefonen ren

1. Slå av og koble fra telefonen.
  2. Tørk av telefonen forsiktig med en myk, lofri klut. For de fleste
    • flekker eller støv bruker du en tørr klut
    • fargeoverføringer, for eksempel fra sminke eller nye bukser, bruker du en fuktig klut
    • andre misfarginger eller skitt:
      • Skjermen: Bruk våtservietter for skjermer eller rengjøringsmidler for briller.
      • Baksiden og sidene: Bruk vanlig husholdningssåpe eller rengjøringsservietter uten blekemiddel.

Desinfiser telefonen din

For å desinfisere telefonen, inkludert skjermen, kan du bruke vanlige desinfiserende våtservietter for husholdningsbruk eller våtservietter basert på 70 % isopropylalkohol. Ikke bruk våtservietter som inneholder blekemiddel.

Bidra til at telefonen ser best mulig ut og fungerer best mulig lenger

• Unngå å miste telefonen i gulvet.
  • Unngå fuktighet eller såpe i åpninger.
  • Unngå sterke rengjøringsmidler og grov skrubbing. Unngå overdreven gniing når du desinfiserer skjermen.
  • Unngå å spraye rengjøringsmidler eller trykkluft på telefonen.

Tips: Bruk et omslag som er laget for telefonen din. Se Pixel-omslag i Google Store.