Se to apper samtidig på Pixel-telefoner

Avhengig av appen kan du av og til bruke mer enn én app om gangen. Du kan også se en video i et lite vindu mens du gjør andre ting.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Bruk to apper om gangen med delt skjerm

Viktig: Hvis du har Pixel 2 eller Pixel (2016), slår du på «Sveip opp på hjemknappen». Du finner det i Innstillinger-appen, under System Og så Bevegelser Og så Sveip opp på hjemknappen.

1. Sveip helt opp fra bunnen av skjermen.
  2. Åpne en app.
  3. Sveip opp fra bunnen av skjermen, hold og slipp.
  4. Trykk på appikonet.
  5. Trykk på Delt skjerm.
  6. Du ser to skjermer. Trykk på en annen app på den andre skjermen.

For å se én app igjen: Dra linjen mellom appene til toppen eller bunnen av skjermen.

Se en app mens du bruker en annen (bilde-i-bilde)

1. Åpne en app på telefonen din, og spill av en video.
  2. Avhengig av videoappen sveiper du opp eller trykker på Bilde-i-bilde Bilde-i-bilde. Hvis du sveiper opp og appen lukkes eller du ikke ser bilde-i-bilde-ikonet, fungerer ikke funksjonen med appen.
  3. Åpne den andre appen du vil bruke.
  4. For å lukke videoen, dra videoen vekk fra nederst på skjermen.
Tips: Du kan dra videovinduet hvor som helst på skjermen. For å gjøre videoen stor igjen, trykk på videoen Og så Fullskjerm Fullskjermvisning.

Slå av bilde-i-bilde for en app

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Apper og varsler Og så Avansert Og så Spesiell apptilgang Og så Bilde-i-bilde.
  3. Trykk på en app.
  4. Slå av Tillat bilde-i-bilde.