Ändra bakgrund på en Pixel-mobil

Du kan ändra start- och låsskärmarnas bakgrund på en Pixel-mobil. Välj bland egna foton eller enhetens standardbilder, inklusive bilder som ändras automatiskt.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 7.1 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.

Ändra bakgrund

1. Tryck länge på en tom plats på mobilens startskärm.
  2. Tryck på Bakgrunder.
  3. Välj en bakgrund på något av följande sätt:
    • Tryck på Mina bilder och använd en egen bild.
    • Om du vill använda en handplockad bild trycker du på en kategori Följt av en bild.
  4. Tryck på Ange bakgrund längst upp.
  5. Välj vilka skärmar som bakgrunden visas på om alternativet är tillgängligt.

Aviseringar, snabbinställningar och applistan visas i olika färger beroende på vilken bakgrund du väljer.

Hoppa över dagens bakgrundsbild

Gör så här om du använder dagens bakgrund, som automatiskt ändras varje dag:

1. Tryck länge på en tom plats på mobilens startskärm.
  2. Tryck på Bakgrunder.
  3. Tryck på Uppdatera Läs in igen på dagens bakgrund.