De achtergrond wijzigen op je Pixel-telefoon

U kunt de achtergrondafbeeldingen van de start- en vergrendelingsschermen van uw telefoon wijzigen. U kunt kiezen uit uw eigen foto's of afbeeldingen gebruiken die standaard op uw telefoon staan, waaronder afbeeldingen die automatisch worden gewijzigd.

Belangrijk:

Achtergronden wijzigen

1. Tik in het startscherm van je telefoon op een leeg schermgedeelte en houd dit vast.
  2. Tik op Achtergrond en stijl. Als je Achtergrond en stijl niet ziet, tik je op Achtergronden.
  3. Tik op Achtergrond wijzigen.
    • Tik op Mijn foto's als je je eigen afbeelding wilt gebruiken.
    • Tik op een categorie En dan een afbeelding als je een beheerde afbeelding wilt gebruiken.
    • Pixel 2 en hoger: Tik op Bloei of Levend universum En dan een achtergrond als je een interactieve achtergrond wilt gebruiken. Tik zo nodig op Downloaden .
    • Alleen Pixel 4: Als je interactie met je achtergrond wilt hebben via Motion Sense, stel je eerst de interactieve achtergrond in. Tik op Tot leven komen En dan een achtergrond En dan Downloaden .
  4. Tik onderaan op Achtergrond instellen of Klaar .
  5. Kies op welke schermen de achtergrond wordt getoond (als deze optie beschikbaar is).

De stijlen van het startscherm wijzigen (Pixel 2 en hoger)

Zo kies je de lettertypen, iconen, vormen en kleuren van je startscherm:

1. Tik op het startscherm van je telefoon op een leeg schermgedeelte en houd dit vast.
  2. Tik op Achtergrond en stijl.
  3. Tik op Achtergrondkleuren of Basiskleuren.
  4. Kies een stijl.
  5. Tik op Toepassen of Klaar .

Het raster op het startscherm wijzigen (Pixel 3 en hoger)

Zo kies je de rastergrootte op je startscherm:

1. Tik op het startscherm van je telefoon op een leeg schermgedeelte en houd dit vast.
  2. Tik op Achtergrond en stijl.
  3. Tik onderaan op App-raster.
  4. Kies een rastergrootte.
  5. Tik op Klaar .

Een dagelijkse achtergrond gebruiken (Pixel 4 en lager)

1. Tik in het startscherm van je telefoon op een leeg schermgedeelte en houd dit vast.
  2. Tik op Achtergrond en stijl.
  3. Tik op Achtergrond wijzigen.
    • De dagelijkse achtergrond werkt niet met je persoonlijke foto's of interactieve achtergronden.
  4. Kies een achtergrondcategorie.
  5. Tik rechtsboven op Dagelijkse achtergrond .
  6. Tik op OK.

Thema-iconen gebruiken

Zo wijzig je ondersteunde app-iconen zodat ze overeenkomen met het kleurenschema van je telefoon:

1. Tik op het startscherm van je telefoon op een leeg schermgedeelte en houd dit vast.
  2. Tik op Achtergrond en stijl.
  3. Tik onderaan op Thema-iconen om deze aan of uit te zetten.