Pixel-puhelimen taustakuvan vaihtaminen

Voit muuttaa puhelimen aloitus- ja lukitusnäytön taustakuvia. Voit valita oman kuvan tai käyttää puhelimen mukana tulevaa kuvaa, esimerkiksi automaattisesti vaihtuvaa kuvaa.

Lue lisää Pixel-puhelimen taustakuvan vaihtamisesta.

Tärkeää:

Taustakuvan vaihtaminen
  1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöllä.
  2. Valitse Taustakuva ja tyyli. Jos et näe Taustakuva ja tyyli ‑kohtaa, valitse Taustakuvat.
  3. Valitse Vaihda taustakuva.
    • Valitse oma kuva koskettamalla Omat kuvat.
    • Jos haluat käyttää valikoitua kuvaa, valitse luokka Ja sitten kuva.
    • Pixel 2 ja uudemmat: Jos haluat käyttää live-taustakuvaa, valitse Kukoistus tai Elävä maailmankaikkeus Ja sitten taustakuva. Valitse tarvittaessa Lataa .
    • Vain Pixel 4: Jos haluat käyttää taustakuvaasi Motion Sensellä, ota ensin Live-taustakuva käyttöön. Valitse Kuin elossa Ja sitten taustakuva Ja sitten Lataa .
  4. Valitse alareunasta Aseta taustakuva tai Valmis .
  5. Valitse näytöt, joilla taustakuva näytetään, jos tämä on mahdollista.
Erikoistehosteiden lisääminen taustakuviin (Pixel 6 ja uudemmat)
  1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöllä.
  2. Valitse Taustakuva ja sitten Omat kuvat.
  3. Valitse kuva.
  4. Valitse Tehosteet .
  5. Laita päälle Luo elokuvamainen taustakuva.
  6. Voit esikatsella taustakuvaa valitsemalla Aloitusnäyttö ja sitten Lukitusnäyttö.
  7. Valitse taustakuvan sijainti valitsemalla Aloitusnäyttö, Lukitusnäyttö tai Aloitusnäyttö ja lukitusnäytöt.
Oman taustakuvan luominen (Pixel 4a ja uudemmat)
  1. Valitse emoji tai satunnainen valikoima:
    1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöllä.
    2. Valitse Taustakuva ja tyyli ja sitten Vaihda taustakuva ja sitten Emoji-workshop.
    3. Valitse oikeasta alakulmasta Muokkaa emojia ja sitten Valmis .
    4. Valitse haluamasi emoji.
      • Tietty emoji: Valitse näppäimistöltä. Voit valita taustakuvaan enintään 14 emojia.
      • Satunnainen valikoima: Valitse Satunnaista.
  2. Valitse kuvio ja koko:
    1. Valitse alapaneelista Kuviot.
    2. Valitse kuvion tyyli.
    3. Voit muuttaa emojin kokoa kuviossa liukusäätimellä.
  3. Valitse väri:
    1. Valitse alapaneelista Värit.
    2. Valitse taustakuvan väri.
  4. Taustakuvan esikatselu ja asettaminen:
    1. Voit esikatsella emoji-taustakuvaa valitsemalla Lukitusnäyttö ja sitten Aloitusnäyttö.
    2. Kun esikatselu näyttää oikealta, valitse Aseta taustakuva.
    3. Valitse taustakuvan sijainti valitsemalla Aloitusnäyttö tai Aloitusnäyttö ja lukitusnäyttö.
AI-taustakuvien luominen (Pixel 8 ja Pixel 8 Pro)

Tärkeää: AI-taustakuvat eivät välttämättä ole käytettävissä tietyntyyppisillä tileillä, kuten Family Link ‐tileillä.

Voit käyttää generatiivista tekoälyä ja luoda omiin kehotteisiisi perustuvia ainutlaatuisia taustakuvia. Voit

• käyttää uutta taustakuvaa nykyisten taustakuva-asetusten kautta
  • luoda kehotteen valmiilla mallilla täyttämällä tyhjät kohdat
  • hienosäätää lopputulosta valitsemalla eri vaihtoehdoista
  • tallentaa luodut taustakuvat ja käyttää niitä uudelleen myöhemmin.

Näin luot AI-taustakuvan:

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöllä.
  2. Valitse Taustakuva ja tyyli ja sitten Lisää taustakuvia ja sitten AI-taustakuva.
  3. Valitse tekoälyn luoman taustakuvan teema.
  4. Voit luoda satunnaisen taustakuvan tietylle kehotteelle valitsemalla Kaipaan inspiraatiota.
  5. Tutustu tiettyihin vaihtoehtoihin napauttamalla mitä tahansa alleviivattua sanaa kehotteessa.
  6. Luo taustakuva valitsemalla Luo taustakuva.
  7. Valitse useista tekoälyn luomista taustakuvista pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
  8. Voit asettaa taustakuvan valitsemalla Valmis ja sitten Lukitusnäyttö tai Aloitusnäyttö ja sitten Aseta taustakuva.

Vinkki: Kun taustakuvaa käytetään, se tallennetaan, jotta voit käyttää sitä uudelleen myöhemmin.

Kellon tyylin muuttaminen uusimmassa Android-versiossa
  1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöllä.
  2. Valitse Taustakuva ja tyyli ja sitten Lukitusnäyttö.
  3. Pyyhkäise Asetukset Kellon väri ja koko ‐kohdan yläpuolelta vasemmalle tai oikealle, niin näet tyylivaihtoehdot.
  4. Valitse Väri ja haluamasi väri.
    Vinkki: Voit tehdä väristä vaaleamman tai tummemman liukusäätimellä.
  5. Valitse Koko ja haluamasi koko.
    • Dynaaminen: Kellon koko riippuu lukitusnäytön sisällöstä
    • Pieni
  6. Tallenna tyylimuutokset napauttamalla vasenta nuolta Edellinen.
Aloitusnäytön tyylien muuttaminen (Pixel 2 ja uudemmat)

Aloitusnäytön kirjasinten, kuvakkeiden muotojen ja värien valitseminen:

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöltä.
  2. Valitse Taustakuva ja tyyli.
  3. Valitse Taustakuvan värit tai Perusvärit.
  4. Valitse tyyli.
  5. Valitse Käytä tai Valmis .
Aloitusnäytön ruudukon vaihtaminen (Pixel 3 ja uudemmat)

Näin voit valita ruudukon koon aloitusnäytöltä:

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöltä.
  2. Valitse Taustakuva ja tyyli.
  3. Valitse alareunasta Sovellusruudukko.
  4. Valitse ruudukon koko.
  5. Napauta Valmis .
Päivän taustakuvan käyttäminen (Pixel 4 ja aiemmat mallit)
  1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöllä.
  2. Valitse Taustakuva ja tyyli.
  3. Valitse Vaihda taustakuva.
    • Päivän taustakuva ei toimi omien kuviesi tai live-taustakuvien kanssa.
  4. Valitse taustakuvakategoria.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Päivän taustakuva .
  6. Valitse OK.
Kuvakkeiden teemat

Näin voit vaihtaa tuettuja sovelluskuvakkeita puhelimen väriteeman mukaisiksi:

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa puhelimen aloitusnäytöltä.
  2. Valitse Taustakuva ja tyyli.
  3. Laita Kuvakkeiden teemat päälle tai pois päältä napauttamalla sitä alareunasta.

Muita lähteitä