Fullstendig brukerinformasjon om forordninger (Pixel og Pixel XL 2016)

1  Innledning

2  Overholdelse av FCC-regelverket

3  Merknader fra Industry Canada

4  Samsvarserklæring

5  Menneskelig eksponering for radiofrekvensenergi

6  Enheter som er kompatible med høreapparater

7  Tilgjengelighetsfunksjoner

1  Innledning

Denne veiledningen viser all informasjon av interesse for Pixel- og Pixel XL-brukere:

• Informasjon om sikkerhet, miljø og forskrifter: g.co/pixelphonesafety ELLER Innstillinger Og så Om telefonen Og så Håndbok for sikkerhet og regelverk
  • Garantiinformasjon som gjelder for kjøpslandet ditt, inkludert veiledning for å fremsette krav: g.co/pixelphonewarranty
  • Elektronisk forskriftsmessig merking og SAR-verdiene (spesifikk absorpsjonsrate) for telefonen: Innstillinger Og så Om telefonen Og såForskriftsmessig merking
  • Omfattende hjelp på nettet: g.co/pixelcare

Enhetsinformasjon

Produsent: Google Inc.

Opprinnelsesland: Taiwan

2  Overholdelse av FCC-regelverket

Merk: Dette utstyret er testet og overholder grensene for digitale enheter i klasse B, i henhold til del 15 av FCC-reglene. Disse grensene er utarbeidet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelig forstyrrelse ved bruk i hjemmet. Utstyret genererer, bruker og kan utstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og benyttes i samsvar med instruksjonene, kan det forårsake uønskede forstyrrelser i radiokommunikasjon. Det er imidlertid ingen garanti for at signalstøy ikke oppstår i en bestemt installasjon.

Hvis utstyret forårsaker uønskede forstyrrelser som påvirker radio- eller TV-mottak (kan sjekkes ved å slå utstyret av og på igjen), oppfordres brukeren til å forsøke å korrigere forstyrrelsen på en av følgende måter:

• Snu eller flytt mottakerantennen.
  • Øk avstanden mellom utstyret og mottakeren.
  • Koble utstyret til en stikkontakt i en annen krets enn den mottakeren er koblet til.
  • Få hjelp fra forhandleren eller en erfaren radio- eller TV-tekniker.

Endringer eller modifiseringer som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, kan føre til at brukeren mister retten til å bruke utstyret.

Pixel og Pixel XL overholder del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Disse enhetene skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
  2. Disse enhetene må tåle eventuelle forstyrrelser som mottas, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket drift.

3  Merknader fra Industry Canada

Industry Canada, klasse B

Dette digitale apparatet i klasse B overholder den kanadiske ICES-003-standarden.

Merk: Bestemmelsene fra Industry Canada innebærer at endringer eller modifikasjoner som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, kan føre til at du mister retten til å bruke utstyret.

Merknader fra Industry Canada (IC)

Disse enhetene overholder Industry Canadas lisensfrie RSS-standard(er). Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Disse enhetene skal ikke skape forstyrrelser.
  2. Disse enhetene må tåle eventuelle forstyrrelser, inkludert forstyrrelser som kan ha uønskede effekter på enheten.

Advarsel:

(i) Enheter som bruker frekvensbåndet 5150–5250 MHz, er bare ment å brukes innendørs for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser for mobile satellittsystemer på samme kanal.

(ii) Den maksimale antennestyrken som er tillatt for enheter på båndene 5250–5350 MHz og 5470–5725 MHz, må overholde EIRP-grensen.

(iii) Den maksimale antennestyrken som er tillatt for enheter på frekvensbåndet 5725–5825 MHz, må overholde EIRP-grensene spesifisert for «point-to-point»- og «non point-to-point»-bruk, avhengig av hva som er aktuelt.

(iv) Brukere bør også være oppmerksomme på at kraftige radarer er allokert som primærbrukere (dvs. de har prioritet) av båndene 5250–5350 MHz og 5650–5850 MHz, og at slike radarer kan føre til forstyrrelser og/eller skade på LE-LAN-enheter.

4  Samsvarserklæring

Samsvarserklæring (engelsk)

Samsvarserklæring (side 1 av 3)

Samsvarserklæring for 2016, side 1

Samsvarserklæring (side 2 av 3)

Samsvarserklæring for 2016, side 2

Samsvarserklæring (side 3 av 3)

Samsvarserklæring for 2016, side 3

Samsvarserklæring (tysk)

Samsvarserklæring (side 1 av 3)

Samsvarserklæring for 2016, side 1

Samsvarserklæring (side 2 av 3)

Samsvarserklæring for 2016, side 2

Samsvarserklæring (side 3 av 3)

Samsvarserklæring for 2016, side 3

5  Menneskelig eksponering for radiofrekvensenergi

I likhet med alle andre telefoner avgir den trådløse enheten din radiofrekvensenergi (RF) ved bruk. Ifølge Den internasjonale strålevernkommisjonen for ikke-ioniserende stråling (ICNIRP) er den kritiske effekten fra RF-eksponering, som er relevant for menneskelig helse og sikkerhet, oppvarming av eksponert hud.

FCC (Federal Communications Commission) har uttalt følgende: «Enkelte interessegrupper for helse og sikkerhet har tolket visse rapporter dithen at bruk av trådløse enheter kan knyttes til utvikling av kreft og andre sykdommer, og at dette er en større risiko hos barn enn hos voksne. Selv om disse gruppenes påstander har fått økt oppmerksomhet, finnes det på dette tidspunktet ikke noen vitenskapelige bevis som knytter bruk av trådløse enheter til utvikling av kreft eller andre sykdommer.»

RF-eksponering over et visst nivå (omtalt som terskelen) og den aktuelle temperaturstigningen kan imidlertid fremkalle alvorlige helseeffekter, for eksempel heteslag og vevsskade (forbrenning), avhengig av eksponeringens varighet. For å unngå helsefarer som oppstår ved høy RF-eksponering, er grensene angitt i forhold til terskelen for negative helsevirkninger, med en ytterligere reduksjonsfaktor for å ta hensyn til vitenskapelig usikkerhet. Disse grensene uttrykkes vanligvis i form av spesifikk absorpsjonsrate (SAR). SAR er et mål for absorpsjonsraten for RF-energi i kroppen. SAR-tester utføres mens telefonen sender ved høyeste energinivå i alle testede frekvensbånd. SAR ble først introdusert i 1996 av FCC i USA og ble deretter tatt i bruk andre steder.

Du finner mer informasjon om SAR på disse sidene:

Pixel og Pixel XL ble testet og sertifisert for ikke å overskride SAR i USA, Canada, EU, Australia eller India. Du kan finne SAR-verdiene som er aktuelle for alle disse virkekretsene, på telefonen: Innstillinger Og så System Og så Om telefonen Og så Forskriftsmessig merking

6  Enheter som er kompatible med høreapparater

Googles enheter oppfyller kravene for kompatibilitet med høreapparater (KMH) som er fastsatt av Federal Communications Commission (den føderale kommisjonen for kommunikasjon) i USA.

Enheter som tilbys av Google, og som er kompatible med høreapparater:

Enhet HAC-vurdering
Pixel M4/T4
Pixel XL M4/T4

Du kan finne ut mer om kompatibilitet med høreapparater for Pixel og Pixel XL på g.co/pixelphonesafety.

7  Tilgjengelighetsfunksjoner

Tilgjengelighetsfunksjoner for Pixel og Pixel XL:

Pixel

TILGJENGELIGHETSFUNKSJON KRAV – BESKRIVELSE VERDI

Informasjon om telefon/maskinvare

Berøringsskjerm  Har enheten en berøringsskjerm? Ja
Hvis enheten har en berøringsskjerm, er den kapasitiv (noen ganger omtalt som varmeaktivert)? Ja
Identifisering av taster Er det lett for brukeren å skjelne mellom enkelttaster? Ikke aktuelt – tastatur på berøringsskjerm
Hvordan kan brukerne skjelne mellom tastene (atskilte taster, bruk av kanter for å avgrense)? Ikke relevant
Avstand mellom tastenes midtpunkt Hva er avstanden mellom midtpunktene i to talltaster? Ikke aktuelt
Tastaturoppsett Tastaturet er satt opp som et QWERTY-skrivemaskintastatur Ja
Festebolt for nøkkelring eller stropp Har en liten stang, slik at en nøkkelring eller halsstropp kan festes Nei
Differensiering av funksjonstaster Talltastene har en annen farge eller form enn andre taster, noe som gjør det enkelt å skille dem fra andre taster ved berøring eller visuelt Ikke aktuelt
Enhetens form A. Flipptelefon
B. Tasteplate
C. Skyvbart tastatur
D. Vridbar
E. Berøringsskjerm
F. Annet
B, E
Operativsystem Operativsystemet og operativsystemversjonen som brukes av denne telefonen Android 7.1
Anti-skli-funksjoner Har sklisikkert belegg eller riller for å forhindre at den glir ut av hånden Nei

Funksjoner for mobilitet/behendighet

Telefonvekt Telefonvekt, inkludert batteri 147,5 gram
Enkel plassering av batteriet Er batteriet tydelig merket for riktig retning og plassering? Ikke aktuelt
Kan bruke høyttaler Håndfri bruk under oppringing og etter starten av samtalen Ja
Beskyttede/tilbaketrukne taster Hver enkelt tast er tilbaketrukket eller beskyttet på en annen måte for å redusere muligheten for at du trykker på feil tast Ikke aktuelt
Trådløse øreplugger/hodetelefoner Trådløse øreplugger og hodetelefoner, for eksempel Bluetooth-hodetelefoner, støttes Ja
Tilkobling til en enhet For å la folk bruke datamaskiner som tekstterminaler. Tillater også at tilpassede enheter fungerer med telefonen. En enhet kan kobles til telefonen med:
  • kabel (en elektrisk ledning)
Ja
  • infrarødt signal (som går gjennom luften som en radiobølge, men som ikke kan passere gjennom vegger eller andre faste gjenstander)
Nei
  • Bluetooth / trådløst LAN (radiosignaler som går gjennom luften, og som også kan gå gjennom vegger og andre faste gjenstander)
Ja
  • andre tilkoblinger enn de som beskrives ovenfor (beskriv): … … … … … …
Ikke aktuelt
Flat bakside for bruk på bordplater Har en flat bakside, slik at den kan brukes mens den ligger på et bord Ja
Svar med hvilken som helst tast Brukeren kan besvare anrop ved å trykke på hvilken som helst tast Nei
Håndbevegelse Enkelte kontroller krever at du klemmer eller vrir dem med fingrene, eller at du roterer håndleddet Ja
Talegjenkjenning for oppringing Lar deg ringe et nummer ved å si personens navn, hvis det er lagret i kontaktlisten din (en personlig «telefonkatalog» som du oppretter på telefonen) Ja
Talegjenkjenning for tilgang til funksjoner Lar deg aktivere funksjoner ved å si kommandoer til telefonen, noe som reduserer behovet for å bruke tastaturet Ja
Automatisk svaring Gjør det mulig for telefonen å besvare anrop automatisk etter et gitt antall ring Nei

Synsfunksjoner

Taktile tastemarkører – «F» og «J» «F»- og «J»-tastene har hevede prikker eller kuler, slik at du kan skjelne mellom dem ved berøring (bare aktuelt for telefoner som har QWERTY-skrivemaskintastatur) Ikke aktuelt
Standardoppsett for talltaster Talltastene er satt opp på standardmåten med 1 2 3 øverst og * 0 # nederst Ja – på tastatur på berøringsskjerm
Tilbakemelding fra tast – taktil Når du trykker på en tast, kjenner du et fysisk klikk, slik at du vet når du trykker på den Nei
Tilbakemelding fra tast – hørbar Når du trykker på en tast, avgir den en lyd, slik at du vet når du trykker på den Ja
Hørbar identifisering av taster – uttalt Når du trykker på en talltast, blir nummeret uttalt, slik at du vet at du trykker på riktig tall Ja
Hørbar identifisering av taster – funksjoner Lyden du hører når du trykker på en tast, er forskjellig for talltaster og funksjonstaster, slik at det er lett å skille dem fra hverandre Ja
Justerbar skrift – stil Du kan justere skriften (skrifttypen) som brukes for teksten som vises, noe som kan gjøre den lettere å lese Ja
Justerbar skrift – størrelse Du kan gjøre teksten på skjermen større eller mindre, for å gjøre den lettere å lese Ja
Tilpassede snarveier Du kan tildele en bestemt funksjon til én enkelt tast eller en kort tastesekvens Ja
Skjermegenskaper – justerbar kontrastkontroll Du kan justere kontrasten på skjermen for å gjøre det lettere å se tekst og symboler mot bakgrunnen Nei / fargekorrigering og fargeinvertering er tilgjengelig
Skjermegenskaper – justerbar lysstyrkekontroll Du kan justere lysstyrken på skjermen for å gjøre det lettere å lese Ja
Skjermegenskaper – størrelsen på hovedskjermen Størrelsen på hovedskjermen 5,0 tommer, 127 mm
Skjermegenskaper – oppløsning for hovedskjermen Antall prikker (piksler) som brukes til å vise tekst og bilder på hovedskjermen. Flere prikker betyr flere detaljer. FHD (1920 × 1080)
Skjermegenskaper – fargedifferensiering Informasjonen som presenteres på skjermen, er ikke avhengig av fargeoppfatning for forståelse (f.eks. trenger du ikke å være i stand til å skille røde symboler fra grønne symboler) Ja – fargekorrigering er tilgjengelig
Skjermegenskaper – symboler/ikoner Menyer kan vises med symboler eller bilder i et rutenett. Dette kan gjøre det enklere å forstå eller huske dem for enkelte personer Ja
Skjermegenskaper – skjermflimmer Hovedskjermen flimrer ikke ved en hastighet som kan forårsake problemer for personer med lysfølsom epilepsi (mellom 2 Hz og 60 Hz) Ja
Taleutdata for anrops-ID fra kontaktlisten Når du mottar et anrop, sier den oppringerens navn, hvis vedkommende er lagret som en kontakt Nei
Taleutdata for SMS: innebygd Kan lese tekstmeldingene for deg Ja
Talemenyer Sier menyalternativene og gir deg tilgang til funksjoner, selv om du ikke kan lese på skjermen Ja
Brukerhåndbok i alternativt format Brukerhåndboken er tilgjengelig i alternative formater, for eksempel på nettet Ja

Hørselsfunksjoner

Vibrerende varsel Telefonen kan stilles til å vibrere når den mottar et anrop, en tekstmelding eller avgir et varsel Ja
Visuelle varsler – innkommende anrop Når du mottar et anrop eller en tekstmelding, vises et visuelt varsel, for eksempel oppringerens navn eller bilde, hvis det er lagret i kontaktlisten Ja
Toveis videokommunikasjon – med mobilnettverk Lar deg ha videosamtaler der du kan se den andre personen og vedkommende kan se deg, med mobilnettverket ditt Ja
Toveis videokommunikasjon – med trådløst LAN-nettverk Lar deg ha videosamtaler der du kan se den andre personen og vedkommende kan se deg, med det trådløse LAN-nettverket ditt Ja
Hodetelefoner – kontakttype Kontakttypen hodetelefoner må ha for å bli koblet til telefonen 3,5 / USB
Kompatibilitet med høreapparater Når telefonen brukes med et høreapparat som er satt til «T», er lyden tydeligere Ja
Alternative høreapparat-teknologier Lyden er tydeligere når telefonen brukes med alternativ tilkoblingsteknologi Ikke aktuelt
Meldingsalternativer – MMS Lar deg sende og motta multimediameldinger, som kan inkludere bilder, lyd og videoklipp Ja
Tilpasning og gjenbruk av SMS Lar deg opprette standardtekstmeldinger du kan sende raskt til hvem som helst uten å måtte skrive dem hver gang. For eksempel: «Jeg er i et møte. Ringer deg tilbake» Ja
Meldingsalternativer – e-post Lar deg sende og motta e-poster Ja
Mulighet til å bruke internett Du kan bruke telefonen til å bla gjennom nettsteder og bruke andre internettbaserte tjenester Ja
YTTERLIGERE FUNKSJONER OG EGENSKAPER Google Pixel er en enhet med berøringsskjerm. Den har imidlertid følgende fysiske taster: av/på- og volumkontroll-taster
VALGFRIE FUNKSJONER OG TILBEHØR Egenskapene til det åpne operativsystemet og tilgjengelighetsfunksjonene betyr at enkelte funksjoner leveres som en del av Android-operativsystemet, og kan dermed endres og oppgraderes i løpet av produktets levetid

Pixel XL

TILGJENGELIGHETSFUNKSJON KRAV – BESKRIVELSE VERDI

Informasjon om telefon/maskinvare

Berøringsskjerm  Har enheten en berøringsskjerm? Ja
Hvis enheten har en berøringsskjerm, er den kapasitiv (noen ganger omtalt som varmeaktivert)? Ja
Identifisering av taster Er det lett for brukeren å skjelne mellom enkelttaster? Ikke aktuelt – tastatur på berøringsskjerm
Hvordan kan brukerne skjelne mellom tastene (atskilte taster, bruk av kanter for å avgrense)? Ikke relevant
Avstand mellom tastenes midtpunkt Hva er avstanden mellom midtpunktene i to talltaster? Ikke aktuelt
Tastaturoppsett Tastaturet er satt opp som et QWERTY-skrivemaskintastatur Ja
Festebolt for nøkkelring eller stropp Har en liten stang, slik at en nøkkelring eller halsstropp kan festes Nei
Differensiering av funksjonstaster Talltastene har en annen farge eller form enn andre taster, noe som gjør det enkelt å skille dem fra andre taster ved berøring eller visuelt Ikke aktuelt
Enhetens form A. Flipptelefon
B. Tasteplate
C. Skyvbart tastatur
D. Vridbar
E. Berøringsskjerm
F. Annet
B, E
Operativsystem Operativsystemet og operativsystemversjonen som brukes av denne telefonen Android 7.1
Anti-skli-funksjoner Har sklisikkert belegg eller riller for å forhindre at den glir ut av hånden Nei

Funksjoner for mobilitet/behendighet

Telefonvekt Telefonvekt, inkludert batteri 172,5 gram
Enkel plassering av batteriet Er batteriet tydelig merket for riktig retning og plassering? Ikke aktuelt
Kan bruke høyttaler Håndfri bruk under oppringing og etter starten av samtalen Ja
Beskyttede/tilbaketrukne taster Hver enkelt tast er tilbaketrukket eller beskyttet på en annen måte for å redusere muligheten for at du trykker på feil tast Ikke aktuelt
Trådløse øreplugger/hodetelefoner Trådløse øreplugger og hodetelefoner, for eksempel Bluetooth-hodetelefoner, støttes Ja
Tilkobling til en enhet For å la folk bruke datamaskiner som tekstterminaler. Tillater også at tilpassede enheter fungerer med telefonen. En enhet kan kobles til telefonen med:
  • kabel (en elektrisk ledning)
Ja
  • infrarødt signal (som går gjennom luften som en radiobølge, men som ikke kan passere gjennom vegger eller andre faste gjenstander)
Nei
  • Bluetooth / trådløst LAN (radiosignaler som går gjennom luften, og som også kan gå gjennom vegger og andre faste gjenstander)
Ja
  • andre tilkoblinger enn de som beskrives ovenfor (beskriv): … … … … … …
Ikke aktuelt
Flat bakside for bruk på bordplater Har en flat bakside, slik at den kan brukes mens den ligger på et bord Ja
Svar med hvilken som helst tast Brukeren kan besvare anrop ved å trykke på hvilken som helst tast Nei
Håndbevegelse Enkelte kontroller krever at du klemmer eller vrir dem med fingrene, eller at du roterer håndleddet Ja
Talegjenkjenning for oppringing Lar deg ringe et nummer ved å si personens navn, hvis det er lagret i kontaktlisten din (en personlig «telefonkatalog» som du oppretter på telefonen) Ja
Talegjenkjenning for tilgang til funksjoner Lar deg aktivere funksjoner ved å si kommandoer til telefonen, noe som reduserer behovet for å bruke tastaturet Ja
Automatisk svaring Gjør det mulig for telefonen å besvare anrop automatisk etter et gitt antall ring Nei

Synsfunksjoner

Taktile tastemarkører – «F» og «J» «F»- og «J»-tastene har hevede prikker eller kuler, slik at du kan skjelne mellom dem ved berøring (bare aktuelt for telefoner som har QWERTY-skrivemaskintastatur) Ikke aktuelt
Standardoppsett for talltaster Talltastene er satt opp på standardmåten med 1 2 3 øverst og * 0 # nederst Ja – på tastatur på berøringsskjerm
Tilbakemelding fra tast – taktil Når du trykker på en tast, kjenner du et fysisk klikk, slik at du vet når du trykker på den Nei
Tilbakemelding fra tast – hørbar Når du trykker på en tast, avgir den en lyd, slik at du vet når du trykker på den Ja
Hørbar identifisering av taster – uttalt Når du trykker på en talltast, blir nummeret uttalt, slik at du vet at du trykker på riktig tall Ja
Hørbar identifisering av taster – funksjoner Lyden du hører når du trykker på en tast, er forskjellig for talltaster og funksjonstaster, slik at det er lett å skille dem fra hverandre Ja
Justerbar skrift – stil Du kan justere skriften (skrifttypen) som brukes for teksten som vises, noe som kan gjøre den lettere å lese Ja
Justerbar skrift – størrelse Du kan gjøre teksten på skjermen større eller mindre, for å gjøre den lettere å lese Ja
Tilpassede snarveier Du kan tildele en bestemt funksjon til én enkelt tast eller en kort tastesekvens Ja
Skjermegenskaper – justerbar kontrastkontroll Du kan justere kontrasten på skjermen for å gjøre det lettere å se tekst og symboler mot bakgrunnen Nei / fargekorrigering og fargeinvertering er tilgjengelig
Skjermegenskaper – justerbar lysstyrkekontroll Du kan justere lysstyrken på skjermen for å gjøre det lettere å lese Ja
Skjermegenskaper – størrelsen på hovedskjermen Størrelsen på hovedskjermen 5,5 tommer, 139,7 mm
Skjermegenskaper – oppløsning for hovedskjermen Antall prikker (piksler) som brukes til å vise tekst og bilder på hovedskjermen. Flere prikker betyr flere detaljer. WQHD (1440 x 2560)
Skjermegenskaper – fargedifferensiering Informasjonen som presenteres på skjermen, er ikke avhengig av fargeoppfatning for forståelse (f.eks. trenger du ikke å være i stand til å skille røde symboler fra grønne symboler) Ja – fargekorrigering er tilgjengelig
Skjermegenskaper – symboler/ikoner Menyer kan vises med symboler eller bilder i et rutenett. Dette kan gjøre det enklere å forstå eller huske dem for enkelte personer Ja
Skjermegenskaper – skjermflimmer Hovedskjermen flimrer ikke ved en hastighet som kan forårsake problemer for personer med lysfølsom epilepsi (mellom 2 Hz og 60 Hz) Ja
Taleutdata for anrops-ID fra kontaktlisten Når du mottar et anrop, sier den oppringerens navn, hvis vedkommende er lagret som en kontakt Nei
Taleutdata for SMS: innebygd Kan lese tekstmeldingene for deg Ja
Talemenyer Sier menyalternativene og gir deg tilgang til funksjoner, selv om du ikke kan lese på skjermen Ja
Brukerhåndbok i alternativt format Brukerhåndboken er tilgjengelig i alternative formater, for eksempel på nettet Ja

Hørselsfunksjoner

Vibrerende varsel Telefonen kan stilles til å vibrere når den mottar et anrop, en tekstmelding eller avgir et varsel Ja
Visuelle varsler – innkommende anrop Når du mottar et anrop eller en tekstmelding, vises et visuelt varsel, for eksempel oppringerens navn eller bilde, hvis det er lagret i kontaktlisten Ja
Toveis videokommunikasjon – med mobilnettverk Lar deg ha videosamtaler der du kan se den andre personen og vedkommende kan se deg, med mobilnettverket ditt Ja
Toveis videokommunikasjon – med trådløst LAN-nettverk Lar deg ha videosamtaler der du kan se den andre personen og vedkommende kan se deg, med det trådløse LAN-nettverket ditt Ja
Hodetelefoner – kontakttype Kontakttypen hodetelefoner må ha for å bli koblet til telefonen 3,5 / USB
Kompatibilitet med høreapparater Når telefonen brukes med et høreapparat som er satt til «T», er lyden tydeligere Ja
Alternative høreapparat-teknologier Lyden er tydeligere når telefonen brukes med alternativ tilkoblingsteknologi Ikke aktuelt
Meldingsalternativer – MMS Lar deg sende og motta multimediameldinger, som kan inkludere bilder, lyd og videoklipp Ja
Tilpasning og gjenbruk av SMS Lar deg opprette standardtekstmeldinger du kan sende raskt til hvem som helst uten å måtte skrive dem hver gang. For eksempel: «Jeg er i et møte. Ringer deg tilbake» Ja
Meldingsalternativer – e-post Lar deg sende og motta e-poster Ja
Mulighet til å bruke internett Du kan bruke telefonen til å bla gjennom nettsteder og bruke andre internettbaserte tjenester Ja
YTTERLIGERE FUNKSJONER OG EGENSKAPER Google Pixel er en enhet med berøringsskjerm. Den har imidlertid følgende fysiske taster: av/på- og volumkontroll-taster
VALGFRIE FUNKSJONER OG TILBEHØR Egenskapene til det åpne operativsystemet og tilgjengelighetsfunksjonene betyr at enkelte funksjoner leveres som en del av Android-operativsystemet, og kan dermed endres og oppgraderes i løpet av produktets levetid