Täydet säädöstenmukaisuustiedot käyttäjille (Pixel ja Pixel XL 2016)

1 Johdanto

2 FCC-säädöstenmukaisuus

3 Industry Canada ‑ilmoitukset

4 Vaatimustenmukaisuusvakuutus

5 Ihmisten altistuminen radiosäteilylle

6 Kuulolaiteyhteensopivat laitteet

7 Saavutettavuusominaisuudet

1 Esittely

Tämä opas sisältää kaikki Pixelin ja Pixel XL:n käyttäjien tarvitsemat tiedot:

• Turvallisuus-, ympäristö- ja säädöstenmukaisuustiedot: g.co/pixelphonesafety TAI Asetukset Ja sitten Tietoa puhelimesta Ja sitten Turvallisuus- ja lakiopas
  • Laitteen ostomaan takuutiedot sekä ohjeet takuuvaatimusten lähettämiseen: g.co/pixelphonewarranty
  • Puhelimen sähköiset viranomaismerkinnät ja ominaisabsorptionopeuden arvot: Asetukset Ja sitten Tietoa puhelimesta Ja sitten Viranomaismerkinnät
  • Kattava verkko-ohje: g.co/pixelcare

Laitteen tiedot

Valmistaja: Google Inc.

Alkuperämaa: Taiwan

2 FCC-määräysten noudattaminen

Huom. Tämä laite on testattu ja sen on todettu noudattavan luokan B digitaalilaitteille asetettuja vaatimuksia FCC-normien osan 15 mukaisesti. Vaatimusten tarkoitus on suojata kotikäytössä olevat laitteet kohtuullisesti haitalliselta häirinnältä. Laite luo, käyttää ja voi säteillä energiaa radiotaajuuksilla. Jos sitä ei asenneta ja käytetä ohjeiden mukaisesti, laite voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä radioliikenteelle. Häiriöt ovat joka tapauksessa mahdollisia joissakin tilanteissa.

Jos laite häiritsee radio- tai televisiolähetysten vastaanottoa, tarkista asia sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen ja yritä korjata tilanne seuraavilla tavoilla:

• Käännä tai siirrä vastaanottimen antennia.
  • Siirrä laitetta ja vastaanotinta kauemmas toisistaan.
  • Kytke laite pistorasiaan, joka on eri virtapiirissä kuin vastaanotin.
  • Pyydä apua jälleenmyyjältä tai kokeneelta radio- ja TV-asentajalta.

Muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

Pixel ja Pixel XL ovat FCC-normien osan 15 mukaisia. Niiden käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laitteet eivät saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.
  2. Laitteiden on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös niiden toimintaan vaikuttavat häiriöt.

3  Industry Canada ‑ilmoitukset

Industry Canada, luokka B

Tämä luokan B digitaalilaite noudattaa Kanadan ICES-003-standardia.

Huom. Industry Canadan määräysten mukaisesti muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

Industry Canada (IC) ‑ilmoitukset

Nämä laitteet noudattavat Industry Canadan lisenssivapaiden laitteiden RSS-standardeja. Niiden käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laitteet eivät saa aiheuttaa häiriöitä.
  2. Laitteiden on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös niiden toimintaan vaikuttavat häiriöt.

Varoitus:

(i) Taajuusalueella 5 150 – 5 250 MHz toimiva laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön, jotta samaa kanavaa käyttäville mobiilisatelliittijärjestelmille ei aiheudu haitallisia häiriöitä.

(ii) Taajuusalueilla 5 250 – 5 350 MHz ja 5 470 – 5 725 MHz toimivien laitteiden antennin maksimivahvistuksen tulee noudattaa EIRP-tehon rajoitusta.

(iii) Taajuusalueella 5 725 – 5 825 MHz toimivien laitteiden antennin maksimivahvistuksen tulee noudattaa kaksipistekäytölle ja muulle käytölle määriteltyjä EIRP-tehon rajoituksia.

(iv) Käyttäjien tulee myös ottaa huomioon, että suurtehotutkat ovat taajuusalueiden 5 250 – 5 350 MHz ja 5 650 – 5 850 MHz ensisijaisia käyttäjiä, jotka voivat aiheuttaa häiriöitä ja/tai vahinkoja lisenssivapaille lähiverkkolaitteille.

4 Vaatimustenmukaisuusvakuutus

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (englanninkielinen)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (sivu 1/3)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus 2016 sivu 1

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (sivu 2/3)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus 2016 sivu 2

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (sivu 3/3)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus 2016 sivu 3

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (saksankielinen)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (sivu 1/3)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus 2016 sivu 1

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (sivu 2/3)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus 2016 sivu 2

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (sivu 3/3)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus 2016 sivu 3

5  Ihmisten altistuminen radiosäteilylle

Muiden puhelimien tavoin puhelimesi säteilee radiotaajuusenergiaa käytön aikana. ICNIRP:n (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) mukaan radiotaajuusenergian pääasiallinen vaikutus ihmisten terveydelle on sille altistuneen kudoksen kuumeneminen.

Yhdysvaltain FCC-komissio (Federal Communications Commission) on antanut seuraavan lausunnon: ”Jotkin terveyteen ja turvallisuuteen keskittyneet ryhmät ovat tulkinneet tiettyjen raporttien merkitsevän sitä, että langattomien laitteiden käytöllä saattaa olla yhteys syöpään ja muihin sairauksiin, ja riski on mahdollisesti suurempi lapsille kuin aikuisille. Nämä väitteet ovat saaneet yhä enemmän huomiota julkisuudessa, mutta tällä hetkellä langattomien laitteiden ja syövän tai muiden sairausten välisestä syy-yhteydestä ei ole tieteellistä näyttöä.”

Kun radiotaajuusenergian määrä ylittää tietyn määrän (raja-arvon), sille altistuminen ja siihen liittyvä kuumeneminen voivat altistumisen kestosta riippuen aiheuttaa vakavia terveysvaikutuksia, esimerkiksi lämpöhalvauksen tai kudosvaurion (palovamman). Jotta suurelle määrälle radiotaajuusenergiaa altistumisen aiheuttamat terveyshaitat voitaisiin välttää, altistumiselle on raja-arvojen perusteella asetettu rajoituksia, joissa on huomioitu myös varautuminen tieteellisiin epävarmuustekijöihin. Rajoitukset ilmaistaan yleensä ominaisabsorptionopeutena (SAR). Ominaisabsorptionopeus kuvaa nopeutta, jolla keho absorboi radiotaajuusenergiaa. SAR-arvo testataan niin, että puhelin lähettää radiosäteilyä suurimmalla sille sallitulla teholla kaikilla testattavilla taajuuksilla. Yhdysvaltain FCC määritteli SAR-arvot ensi kertaa vuonna 1996, ja sen jälkeen ne otettiin käyttöön myös muualla.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja SAR-arvoista:

Pixel ja Pixel XL on testattu ja todettu SAR-määräysten mukaisiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopan unionin alueella, Australiassa ja Intiassa. Löydät kunkin oikeudenkäyttöalueen SAR-arvot puhelimestasi: Asetukset Ja sitten Järjestelmä Ja sitten Tietoa puhelimesta Ja sitten Viranomaismerkinnät

6 Kuulolaiteyhteensopivat laitteet

Googlen laitteet täyttävät Yhdysvaltain FCC:n asettamat kuulolaiteyhteensopivuuden (HAC) vaatimukset.

Google-laitteet, jotka ovat yhteensopivia kuulolaitteiden kanssa:

Laite HAC-luokitus
Pixel M4/T4
Pixel XL M4/T4

Lue lisää Pixelin ja Pixel XL:n kuulolaiteyhteensopivuudesta osoitteessa g.co/pixelphonesafety.

7 Saavutettavuusominaisuudet

Pixelin ja Pixel XL:n saavutettavuusominaisuudet:

Pixel

SAAVUTETTAVUUSOMINAISUUS VAATIMUKSET – KUVAUS ARVO

Puhelimen/laitteiston tiedot

Kosketusnäyttö  Onko laitteessa kosketusnäyttö? Kyllä
Jos laitteessa on kosketusnäyttö, onko se kapasitiivinen (eli lämpöaktivoituva)? Kyllä
Näppäinten tunnistettavuus Onko käyttäjän helppo erottaa näppäimet toisistaan? Ei sovellettavissa – kosketusnäyttönäppäimistö
Miten näppäimet erotetaan: ovatko ne erilliset, ovatko reunukset korotettuja?
Näppäinten keskikohtien etäisyys Mikä on numeronäppäinten keskipisteiden välinen etäisyys?
Näppäimistön asettelu Vastaako näppäimistön asettelu QWERTY-muotoista kirjoituskonenäppäimistöä? Kyllä
Kaulanauhan tai avainrenkaan kiinnityskohta Onko puhelimessa kohta, johon avainrenkaan tai kaulanauhan voi kiinnittää? Ei
Näppäintoimintojen tunnistettavuus Ovatko numeronäppäimet erivärisiä tai ‑muotoisia kuin muut näppäimet, jolloin ne on helpompi erottaa tunnustelemalla tai katsomalla?
Laitteen muoto A. Simpukka
B. Kapula/tikku
C. Liukuva
D. Kääntyvä
E. Kosketusnäyttö
F. Muu
B, E
Käyttöjärjestelmä Puhelimen käyttöjärjestelmä ja sen versio Android 7.1
Liukumisen esto-ominaisuudet Onko puhelimen pinta luistamaton tai onko siinä korotettuja kohtia? Ei

Liikkuvuus- ja käsittelyominaisuudet

Puhelimen paino Puhelimen paino akun kanssa 147,5 grammaa
Akun helppo asettaminen Auttavatko akun merkinnät sijoittamaan sen oikeaan kohtaan ja oikein päin?
Kaiuttimen tuki Handsfree-käyttö, kun puhelua soitetaan ja kun se on käynnissä Kyllä
Suojatut/upotetut näppäimet Näppäimet on suojattu tai upotettu niin, että väärän näppäimen painaminen on vähemmän todennäköistä.
Langattomat nappikuulokkeet/kuulokemikrofonit Puhelin tukee langattomia nappikuulokkeita ja kuulokemikrofoneja, esim. Bluetooth-kuulokemikrofoneja. Kyllä
Laitteeseen liittäminen Tämän avulla tietokonetta on mahdollista käyttää tekstinsyöttöterminaalina. Myös erityislaitteet voivat silloin toimia yhdessä puhelimen kanssa. Laitteet voi yhdistää puhelimeen seuraavilla tavoilla:
  • Kaapeli (sähköjohto)
Kyllä
  • Infrapunasignaali (kulkee ilman halki radioaallon tavoin, mutta ei läpäise seiniä tai muita kiinteitä asioita)
Ei
  • Bluetooth tai langaton lähiverkko (radiosignaali, joka kulkee ilman halki ja saattaa läpäistä myös seinät ja muut kiinteät asiat)
Kyllä
  • Muut yhteydet, joita ei mainittu edellä – tarkenna: __________
Tasainen takaosa, sopii pöydällä käytettäväksi Laitteen takaosa on tasainen, joten se sopii pöydällä käytettäväksi. Kyllä
Vastaaminen kaikilla näppäimillä Puheluun voi vastata millä tahansa näppäimellä. Ei
Kädenliikkeet Osa toiminnoista edellyttää sormilla nipistämistä, kääntämistä tai ranteen kiertämistä. Kyllä
Soittaminen puheentunnistuksella Voit soittaa numeroon sanomalla henkilön nimen, jos se on tallennettu yhteystietoihin (puhelimelle luotuun puhelinmuistioon). Kyllä
Ominaisuuksien käyttäminen puheentunnistuksella Ominaisuuksia voi aktivoida antamalla puhelimelle puhekomentoja, jolloin näppäimistön käyttö ei ole aina tarpeen. Kyllä
Automaattinen vastaaminen Puhelin voi vastata automaattisesti tietystä numerosta saapuvaan puheluun. Ei

Näköominaisuudet

Tunnustelemalla erottuvat näppäimet F ja J F- ja J-näppäimissä on korotetut pisteet tai muodot, joista ne voi tunnistaa koskettamalla (koskee vain puhelimia, joissa on QWERTY-näppäimistö).
Numeronäppäinten standardiasettelu Numeronäppäimet on aseteltu tavalliseen tapaan niin, että 1, 2 ja 3 ovat ylhäällä ja *, 0 ja # alhaalla. Kyllä – huomaa kosketusnäyttönäppäimistö
Näppäinten tuntopalaute Kun painat näppäintä, tunnet fyysisen klikkauksen ja tiedät painaneesi sitä. Ei
Näppäinten äänipalaute Näppäintä painaessasi painallus vahvistetaan äänellä Kyllä
Näppäinten äänitunnistus – puhe Kun painat numeronäppäintä, kuulet kyseisen numeron ja tiedät painaneesi oikeaa näppäintä. Kyllä
Näppäinten äänitunnistus – toiminnot Numeronäppäinten ja toimintonäppäinten painamisesta kuuluvat äänet ovat erilaiset, joten ne on helppo erottaa. Kyllä
Säädettävä kirjasintyyli Voit muuttaa näytöllä käytettävää kirjasinta (fonttia), jolloin tekstin lukeminen voi helpottua. Kyllä
Säädettävä kirjasinkoko Voit muuttaa näytöllä käytettävää kirjasinkokoa, jolloin tekstin lukeminen voi helpottua. Kyllä
Yksilölliset pikanäppäimet Voit määrittää toiminnolle yksittäisen pikanäppäimen tai näppäinsarjan. Kyllä
Näytön ominaisuudet – säädettävä kontrasti Voit parantaa tekstin ja symbolien luettavuutta muuttamalla näytön kontrastia. Ei – värinkorjaus ja käänteiset värit saatavilla
Näytön ominaisuudet – säädettävä kirkkaus Voit parantaa näytön luettavuutta säätämällä sen kirkkautta. Kyllä
Näytön ominaisuudet – päänäytön koko Päänäytön koko 5 tuumaa, 127 mm
Näytön ominaisuudet – päänäytön resoluutio Päänäytön kuvapisteiden eli pikselien määrä – mitä enemmän pisteitä, sitä yksityiskohtaisempia teksti ja kuvat ovat. FHD (1 920 × 1 080)
Näytön ominaisuudet – värierottelu Näytön tietojen ymmärtäminen ei riipu värinäöstä (eli punaisen värin erottaminen vihreästä ei ole tarpeen). Kyllä – värinkorjaus on saatavilla
Näytön ominaisuudet – symbolit ja kuvakkeet Valikot voidaan esittää symboleina tai kuvina ruudukossa. Tämä voi helpottaa niiden tulkitsemista ja muistamista. Kyllä
Näytön ominaisuudet – näytön vilkkuminen Päänäyttö ei vilku niin nopeasti, että tästä aiheutuisi haittaa epilepsiasta kärsiville (2–60 Hz:n taajuudella). Kyllä
Soittajan nimen ääneenlukeminen yhteystiedoista Kun saat puhelun, kuulet soittajan nimen, jos se on tallennettu yhteystietoihin. Ei
Tekstiviestien sisäänrakennettu ääneenlukeminen Tekstiviestit voidaan lukea ääneen. Kyllä
Äänivalikot Puhelin lukee valikon vaihtoehdot ääneen, jolloin voit käyttää toimintoja lukematta näyttöä. Kyllä
Käyttöohje vaihtoehtoisessa muodossa Käyttöohje on saatavilla vaihtoehtoisissa muodoissa, esim. verkossa. Kyllä

Kuulo-ominaisuudet

Värinähälytys Puhelin voidaan asettaa värisemään, kun puhelu tai tekstiviesti saapuu tai ilmoitus/varoitus aktivoituu. Kyllä
Näkyvät hälytykset – saapuvat puhelut Kun puhelu tai tekstiviesti saapuu, näet ilmoituksen, esim. soittajan nimen tai kuvan, jos sellainen on tallennettu yhteystietoihin. Kyllä
Kaksisuuntaiset videopuhelut mobiiliverkoissa Voit soittaa mobiiliverkon välityksellä videopuheluja, joissa molemmat osapuolet näkevät toisensa. Kyllä
Kaksisuuntaiset videopuhelut langattomissa lähiverkoissa Voit soittaa langattoman lähiverkon välityksellä videopuheluja, joissa molemmat osapuolet näkevät toisensa. Kyllä
Kuulokemikrofoni – liitäntätyyppi Liitäntä, jolla kuulokemikrofoni liitetään puhelimeen: 3,5 mm / USB
Yhteensopivuus kuulolaitteiden kanssa Ääni on selkeämpi, kun puhelimen kanssa käytetään T-asennossa olevaa kuulolaitetta. Kyllä
Vaihtoehtoiset kuulolaitetekniikat Ääni on selkeämpi, kun puhelimen kanssa käytetään vaihtoehtoisia liitäntätekniikoita.
Viestivaihtoehdot – MMS-viestit Voit lähettää ja vastaanottaa multimediaviestejä, jotka voivat sisältää kuvia sekä ääni- ja videoleikkeitä. Kyllä
Tekstiviestien personointi ja uudelleenkäyttö Voit luoda usein käytettyjä tekstiviestejä, jotka voidaan lähettää nopeasti kirjoittamatta niitä aina uudestaan. Esimerkiksi: Kokouksessa. Soitan takaisin. Kyllä
Viestivaihtoehdot – sähköposti Voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä. Kyllä
Internetvalmiudet Voit selata verkkosivustoja ja käyttää muita verkkopalveluja puhelimella. Kyllä
LISÄOMINAISUUDET Google Pixel on kosketusnäyttölaite. Siinä on kuitenkin fyysinen virtapainike ja äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet.
VALINNAISET OMINAISUUDET JA LISÄVARUSTEET Avoimesta käyttöjärjestelmästä ja saavutettavuusominaisuuksista seuraa, että osa ominaisuuksista kuuluu Android-käyttöjärjestelmään, ja niitä voidaan muuttaa tai päivittää tuotteen elinkaaren aikana.

Pixel XL

SAAVUTETTAVUUSOMINAISUUS VAATIMUKSET – KUVAUS ARVO

Puhelimen/laitteiston tiedot

Kosketusnäyttö  Onko laitteessa kosketusnäyttö? Kyllä
Jos laitteessa on kosketusnäyttö, onko se kapasitiivinen (eli lämpöaktivoituva)? Kyllä
Näppäinten tunnistettavuus Onko käyttäjän helppo erottaa näppäimet toisistaan? Ei sovellettavissa – kosketusnäyttönäppäimistö
Miten näppäimet erotetaan: ovatko ne erilliset, ovatko reunukset korotettuja?
Näppäinten keskikohtien etäisyys Mikä on numeronäppäinten keskipisteiden välinen etäisyys?
Näppäimistön asettelu Vastaako näppäimistön asettelu QWERTY-muotoista kirjoituskonenäppäimistöä? Kyllä
Kaulanauhan tai avainrenkaan kiinnityskohta Onko puhelimessa kohta, johon avainrenkaan tai kaulanauhan voi kiinnittää? Ei
Näppäintoimintojen tunnistettavuus Ovatko numeronäppäimet erivärisiä tai ‑muotoisia kuin muut näppäimet, jolloin ne on helpompi erottaa tunnustelemalla tai katsomalla?
Laitteen muoto A. Simpukka
B. Kapula/tikku
C. Liukuva
D. Kääntyvä
E. Kosketusnäyttö
F. Muu
B, E
Käyttöjärjestelmä Puhelimen käyttöjärjestelmä ja sen versio Android 7.1
Liukumisen esto-ominaisuudet Onko puhelimen pinta luistamaton tai onko siinä korotettuja kohtia? Ei

Liikkuvuus- ja käsittelyominaisuudet

Puhelimen paino Puhelimen paino akun kanssa 172,5 grammaa
Akun helppo asettaminen Auttavatko akun merkinnät sijoittamaan sen oikeaan kohtaan ja oikein päin?
Kaiuttimen tuki Handsfree-käyttö, kun puhelua soitetaan ja kun se on käynnissä Kyllä
Suojatut/upotetut näppäimet Näppäimet on suojattu tai upotettu niin, että väärän näppäimen painaminen on vähemmän todennäköistä.
Langattomat nappikuulokkeet/kuulokemikrofonit Puhelin tukee langattomia nappikuulokkeita ja kuulokemikrofoneja, esim. Bluetooth-kuulokemikrofoneja. Kyllä
Laitteeseen liittäminen Tämän avulla tietokonetta on mahdollista käyttää tekstinsyöttöterminaalina. Myös erityislaitteet voivat silloin toimia yhdessä puhelimen kanssa. Laitteet voi yhdistää puhelimeen seuraavilla tavoilla:
  • Kaapeli (sähköjohto)
Kyllä
  • Infrapunasignaali (kulkee ilman halki radioaallon tavoin, mutta ei läpäise seiniä tai muita kiinteitä asioita)
Ei
  • Bluetooth tai langaton lähiverkko (radiosignaali, joka kulkee ilman halki ja saattaa läpäistä myös seinät ja muut kiinteät asiat)
Kyllä
  • Muut yhteydet, joita ei mainittu edellä – tarkenna: __________
Tasainen takaosa, sopii pöydällä käytettäväksi Laitteen takaosa on tasainen, joten se sopii pöydällä käytettäväksi. Kyllä
Vastaaminen kaikilla näppäimillä Puheluun voi vastata millä tahansa näppäimellä. Ei
Kädenliikkeet Osa toiminnoista edellyttää sormilla nipistämistä, kääntämistä tai ranteen kiertämistä. Kyllä
Soittaminen puheentunnistuksella Voit soittaa numeroon sanomalla henkilön nimen, jos se on tallennettu yhteystietoihin (puhelimelle luotuun puhelinmuistioon). Kyllä
Ominaisuuksien käyttäminen puheentunnistuksella Ominaisuuksia voi aktivoida antamalla puhelimelle puhekomentoja, jolloin näppäimistön käyttö ei ole aina tarpeen. Kyllä
Automaattinen vastaaminen Puhelin voi vastata automaattisesti tietystä numerosta saapuvaan puheluun. Ei

Näköominaisuudet

Tunnustelemalla erottuvat näppäimet F ja J F- ja J-näppäimissä on korotetut pisteet tai muodot, joista ne voi tunnistaa koskettamalla (koskee vain puhelimia, joissa on QWERTY-näppäimistö).
Numeronäppäinten standardiasettelu Numeronäppäimet on aseteltu tavalliseen tapaan niin, että 1, 2 ja 3 ovat ylhäällä ja *, 0 ja # alhaalla. Kyllä – huomaa kosketusnäyttönäppäimistö
Näppäinten tuntopalaute Kun painat näppäintä, tunnet fyysisen klikkauksen ja tiedät painaneesi sitä. Ei
Näppäinten äänipalaute Näppäintä painaessasi painallus vahvistetaan äänellä Kyllä
Näppäinten äänitunnistus – puhe Kun painat numeronäppäintä, kuulet kyseisen numeron ja tiedät painaneesi oikeaa näppäintä. Kyllä
Näppäinten äänitunnistus – toiminnot Numeronäppäinten ja toimintonäppäinten painamisesta kuuluvat äänet ovat erilaiset, joten ne on helppo erottaa. Kyllä
Säädettävä kirjasintyyli Voit muuttaa näytöllä käytettävää kirjasinta (fonttia), jolloin tekstin lukeminen voi helpottua. Kyllä
Säädettävä kirjasinkoko Voit muuttaa näytöllä käytettävää kirjasinkokoa, jolloin tekstin lukeminen voi helpottua. Kyllä
Yksilölliset pikanäppäimet Voit määrittää toiminnolle yksittäisen pikanäppäimen tai näppäinsarjan. Kyllä
Näytön ominaisuudet – säädettävä kontrasti Voit parantaa tekstin ja symbolien luettavuutta muuttamalla näytön kontrastia. Ei – värinkorjaus ja käänteiset värit saatavilla
Näytön ominaisuudet – säädettävä kirkkaus Voit parantaa näytön luettavuutta säätämällä sen kirkkautta. Kyllä
Näytön ominaisuudet – päänäytön koko Päänäytön koko 5,5 tuumaa – 139,7 mm
Näytön ominaisuudet – päänäytön resoluutio Päänäytön kuvapisteiden eli pikselien määrä – mitä enemmän pisteitä, sitä yksityiskohtaisempia teksti ja kuvat ovat. WQHD (1 440 x 2 560)
Näytön ominaisuudet – värierottelu Näytön tietojen ymmärtäminen ei riipu värinäöstä (eli punaisen värin erottaminen vihreästä ei ole tarpeen). Kyllä – värinkorjaus on saatavilla
Näytön ominaisuudet – symbolit ja kuvakkeet Valikot voidaan esittää symboleina tai kuvina ruudukossa. Tämä voi helpottaa niiden tulkitsemista ja muistamista. Kyllä
Näytön ominaisuudet – näytön vilkkuminen Päänäyttö ei vilku niin nopeasti, että tästä aiheutuisi haittaa epilepsiasta kärsiville (2–60 Hz:n taajuudella). Kyllä
Soittajan nimen ääneenlukeminen yhteystiedoista Kun saat puhelun, kuulet soittajan nimen, jos se on tallennettu yhteystietoihin. Ei
Tekstiviestien sisäänrakennettu ääneenlukeminen Tekstiviestit voidaan lukea ääneen. Kyllä
Äänivalikot Puhelin lukee valikon vaihtoehdot ääneen, jolloin voit käyttää toimintoja lukematta näyttöä. Kyllä
Käyttöohje vaihtoehtoisessa muodossa Käyttöohje on saatavilla vaihtoehtoisissa muodoissa, esim. verkossa. Kyllä

Kuulo-ominaisuudet

Värinähälytys Puhelin voidaan asettaa värisemään, kun puhelu tai tekstiviesti saapuu tai ilmoitus/varoitus aktivoituu. Kyllä
Näkyvät hälytykset – saapuvat puhelut Kun puhelu tai tekstiviesti saapuu, näet ilmoituksen, esim. soittajan nimen tai kuvan, jos sellainen on tallennettu yhteystietoihin. Kyllä
Kaksisuuntaiset videopuhelut mobiiliverkoissa Voit soittaa mobiiliverkon välityksellä videopuheluja, joissa molemmat osapuolet näkevät toisensa. Kyllä
Kaksisuuntaiset videopuhelut langattomissa lähiverkoissa Voit soittaa langattoman lähiverkon välityksellä videopuheluja, joissa molemmat osapuolet näkevät toisensa. Kyllä
Kuulokemikrofoni – liitäntätyyppi Liitäntä, jolla kuulokemikrofoni liitetään puhelimeen: 3,5 mm / USB
Yhteensopivuus kuulolaitteiden kanssa Ääni on selkeämpi, kun puhelimen kanssa käytetään T-asennossa olevaa kuulolaitetta. Kyllä
Vaihtoehtoiset kuulolaitetekniikat Ääni on selkeämpi, kun puhelimen kanssa käytetään vaihtoehtoisia liitäntätekniikoita.
Viestivaihtoehdot – MMS-viestit Voit lähettää ja vastaanottaa multimediaviestejä, jotka voivat sisältää kuvia sekä ääni- ja videoleikkeitä. Kyllä
Tekstiviestien personointi ja uudelleenkäyttö Voit luoda usein käytettyjä tekstiviestejä, jotka voidaan lähettää nopeasti kirjoittamatta niitä aina uudestaan. Esimerkiksi: Kokouksessa. Soitan takaisin. Kyllä
Viestivaihtoehdot – sähköposti Voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä. Kyllä
Internetvalmiudet Voit selata verkkosivustoja ja käyttää muita verkkopalveluja puhelimella. Kyllä
LISÄOMINAISUUDET Google Pixel XL on kosketusnäyttölaite. Siinä on kuitenkin fyysinen virtapainike ja äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet.
VALINNAISET OMINAISUUDET JA LISÄVARUSTEET Avoimesta käyttöjärjestelmästä ja saavutettavuusominaisuuksista seuraa, että osa ominaisuuksista kuuluu Android-käyttöjärjestelmään, ja niitä voidaan muuttaa tai päivittää tuotteen elinkaaren aikana.