Informació completa sobre normatives per a l'usuari (Pixel i Pixel XL 2016)

1. Introducció

Compliment de la normativa de la Comissió Federal de Comunicacions (CFC) dels EUA

3. Avisos del Departament d'Indústria del Canadà

4. Declaració de conformitat

5. Exposició humana a la radiofreqüència

6. Dispositius compatibles amb audiòfons

7. Funcions d'accessibilitat

1. Introducció

En aquesta guia s'inclou tota la informació d'interès per als usuaris de Pixel i Pixel XL:

• Informació sobre seguretat, medi ambient i normatives: g.co/pixelphonesafety O Configuració A continuació, Informació del telèfon A continuació, Manual de seguretat i normativa.
  • Informació sobre la garantia específica del país on s'ha comprat el dispositiu, incloses les instruccions per presentar una reclamació: g.co/pixelphonewarranty.
  • Etiquetes normatives electròniques i valors de la taxa d'absorció específica (SAR) del telèfon: ves a Configuració A continuació, Informació del telèfon A continuació, Etiquetes normatives.
  • Ajuda en línia completa: g.co/pixelcare.

Informació del dispositiu

Fabricant: Google LLC

País d'origen: Taiwan

2. Compliment de la normativa de la Comissió Federal de Comunicacions (CFC)

Nota: després d'haver provat aquest equip, s'ha determinat que respecta els límits dels dispositius digitals de classe B, d'acord amb la secció 15 de la normativa de la CFC. Aquests límits estan pensats per oferir una protecció raonable contra les interferències perjudicials en instal·lacions residencials. Aquest equip genera, utilitza i pot irradiar energia de radiofreqüència; per tant, si no s'instal·la i s'utilitza segons les instruccions, pot causar interferències perjudicials en les comunicacions per ràdio. Tanmateix, no hi ha cap garantia que no es pugui produir cap interferència en una instal·lació concreta.

Si aquest equip causa interferències perjudicials en la recepció de senyals de ràdio o televisió, cosa que es pot detectar apagant l'equip i tornant-lo a encendre, és recomanable que l'usuari provi de corregir-les prenent una o diverses de les mesures següents:

• Canviar l'orientació de l'antena receptora o moure-la de lloc.
  • Augmentar la separació entre l'equip i el receptor.
  • Endollar l'equip a una presa de corrent d'un circuit diferent del circuit a què està connectat el receptor.
  • Demanar ajuda al distribuïdor o a un tècnic expert en ràdio o televisió.

Els canvis o les modificacions que es facin sense l'aprovació expressa de Google podrien invalidar la teva autoritat per fer servir l'equip.

Pixel i Pixel XL compleixen la secció 15 de la normativa de la CFC. El seu funcionament està subjecte a aquestes dues condicions:

1. Aquests dispositius no poden causar interferències perjudicials.
  2. Aquests dispositius han d'acceptar totes les interferències que rebin, fins i tot les que puguin causar-li un funcionament no desitjat.

3. Avisos del Departament d'Indústria del Canadà

Departament d'Indústria del Canadà, classe B

Aquest aparell digital de classe B compleix l'especificació ICES-003 del Canadà.

Avís: la normativa del Departament d'Indústria del Canadà determina que els canvis o les modificacions que es facin sense l'aprovació expressa de Google podrien invalidar la teva autoritat per fer servir aquest equip.

Avisos del Departament d'Indústria del Canadà (IC)

Aquests dispositius compleixen els estàndards RSS exempts de llicència de l'IC. El seu funcionament està subjecte a aquestes dues condicions:

1. No poden causar interferències.
  2. Han d'acceptar totes les interferències, fins i tot les que puguin causar-los un funcionament no desitjat.

Advertiment:

(i) Els dispositius que funcionin en la banda de 5.150-5.250 MHz només s'han d'utilitzar en interiors per reduir la possibilitat d'interferències perjudicials en sistemes mòbils cocanal per satèl·lit.

(ii) El guany d'antena màxim permès per als dispositius que funcionin en les bandes de 5.250-5.350 MHz i 5.470-5.725 MHz ha de complir el límit de potència isòtropa radiada equivalent.

(iii) El guany d'antena màxim permès per als dispositius que funcionin en la banda de 5.725-5.825 MHz ha de complir els límits de potència isòtropa radiada equivalent especificats per als funcionaments de punt a punt i no punt a punt, segons correspongui.

(iv) Els usuaris també han de saber que els radars d'alta potència estan assignats com a usuaris principals (és a dir, usuaris amb prioritat) de les bandes 5.250-5.350 MHz i 5.650-5.850 MHz, i que aquests dispositius podrien causar interferències o danys als dispositius LE-LAN.

4. Declaració de conformitat

Declaració de conformitat (anglès)

Declaració de conformitat (pàgina 1 de 3)

Declaració de conformitat de 2016 (pàgina 1)

Declaració de conformitat (pàgina 2 de 3)

Declaració de conformitat de 2016 (pàgina 2)

Declaració de conformitat (pàgina 3 de 3)

Declaració de conformitat de 2016 (pàgina 3)

Declaració de conformitat (alemany)

Declaració de conformitat (pàgina 1 de 3)

Declaració de conformitat de 2016 (pàgina 1)

Declaració de conformitat (pàgina 2 de 3)

Declaració de conformitat de 2016 (pàgina 2)

Declaració de conformitat (pàgina 3 de 3)

Declaració de conformitat de 2016 (pàgina 3)

5. Exposició humana a la radiofreqüència

Com qualsevol altre telèfon, el teu dispositiu sense fil emet energia de radiofreqüència (RF) en fer-lo servir. D'acord amb la Comissió Internacional de Protecció de les Radiacions No Ionitzants (ICNIRP), l'efecte crític de l'exposició a RF rellevant per a la salut i la seguretat humanes és l'escalfament del teixit exposat.

D'acord amb la Comissió Federal de Comunicacions (CFC) dels EUA: "Alguns grups d'interès de l'àmbit de la salut i la seguretat han interpretat que alguns informes suggereixen que l'ús de dispositius sense fil pot estar relacionat amb el càncer i altres malalties i pot suposar un risc potencialment més elevat per als nens que per als adults. Si bé aquestes afirmacions han captat l'atenció pública, actualment no hi ha cap prova científica que demostri l'existència d'una relació causal entre l'ús de dispositius sense fil i el càncer o altres malalties".

No obstant això, per sobre d'un determinat nivell (conegut com a llindar) en funció de la durada de l'exposició, l'exposició a RF i l'augment de temperatura que l'acompanya poden provocar efectes greus per a la salut, com ara un cop de calor i dany tissular (cremades). Per evitar possibles perills per a la salut derivats d'una exposició elevada a RF, s'estableixen uns límits en relació amb el llindar a partir del qual es coneixen efectes adversos, amb un factor de reducció addicional per tenir en compte les incerteses científiques. Aquests límits s'expressen generalment amb la taxa d'absorció específica (SAR). La taxa SAR mesura la taxa d'absorció d'energia d'RF al cos. Les proves d'aquesta taxa es duen a terme amb el telèfon transmetent a màxima potència en totes les bandes de freqüència comprovades. La CFC va establir els límits de la taxa SAR per primera vegada el 1996 als EUA, i després es van adoptar en altres països.

Pots trobar més informació sobre la taxa SAR a les pàgines següents:

Després d'haver provat els dispositius Pixel i Pixel XL, s'ha certificat que no superen els límits de la taxa SAR als EUA, al Canadà, a la Unió Europea, a Austràlia o a l'Índia. Pots consultar els valors de la taxa SAR del telèfon aplicables en cada jurisdicció a: Configuració A continuació, Sistema A continuació, Informació del telèfon A continuació, Etiquetes normatives.

6. Dispositius compatibles amb audiòfons

Els dispositius de Google compleixen els requisits de compatibilitat amb audiòfons (HAC) establerts per la Comissió Federal de Comunicacions dels EUA (CFC).

Dispositius compatibles amb audiòfons oferts per Google:

Dispositiu Classificació HAC
Pixel M4/T4
Pixel XL M4/T4

Pots obtenir més informació sobre la compatibilitat amb audiòfons de Pixel i Pixel XL a g.co/pixelphonesafety.

7. Funcions d'accessibilitat

Funcions d'accessibilitat de Pixel i Pixel XL:

Pixel

FUNCIÓ D'ACCESSIBILITAT REQUISITS I DESCRIPCIÓ VALOR

Informació sobre el telèfon i el maquinari

Pantalla tàctil  El dispositiu té pantalla tàctil.
Si el dispositiu té pantalla tàctil, és capacitiva (de vegades coneguda com a "activada per calor").
Identificació de les tecles L'usuari pot distingir fàcilment les tecles individuals. No aplicable (teclat en pantalla tàctil)
Com es distingeixen les tecles: estan separades o tenen relleu per definir-les. No aplicable
Distància des del centre de les tecles Distància des del centre d'una tecla numèrica a una altra. No aplicable
Disseny del teclat El teclat està dissenyat com el teclat QWERTY d'una màquina d'escriure.
Passador per a clauer o cinta Té una petita barra que permet subjectar-hi un clauer o una cinta per al coll (cordó). No
Diferenciació de les tecles de funció Les tecles numèriques tenen un color o una forma diferent de les altres tecles que permet distingir-les més fàcilment amb el tacte o la vista. No aplicable
Forma del dispositiu A. Telèfon amb tapa o plegable
B. Plana
C. Lliscant
D. Giratòria
E. Pantalla tàctil
F. Altres
B, E
Sistema operatiu Sistema operatiu i versió que utilitza aquest telèfon. Android 7.1
Funcions antilliscants Té un recobriment antilliscant o relleu per evitar que rellisqui de la mà. No

Funcions de mobilitat i destresa

Pes del telèfon Pes del telèfon inclosa la bateria. 147,5 grams
Col·locació senzilla de la bateria La bateria està clarament marcada per orientar-la i col·locar-la de manera correcta. No aplicable
Capacitat d'altaveu Té funció de mans lliures durant el marcatge i un cop iniciada la trucada.
Tecles protegides o encastades Les tecles individuals estan encastades o protegides per reduir la possibilitat que es premi la tecla equivocada. No aplicable
Auriculars sense fil Admet auriculars sense fil, com ara auriculars Bluetooth.
Connexió amb dispositius Permet que els usuaris utilitzin ordinadors com a terminals de text. També permet fer servir dispositius personalitzats amb el telèfon. Els dispositius es poden connectar al telèfon mitjançant:
  • un cable (elèctric)
  • un senyal d'infrarojos (que es desplaça per l'aire com una ona de ràdio, però no pot travessar parets ni altres objectes sòlids)
No
  • Bluetooth o LAN sense fil (senyals de ràdio que es desplacen per l'aire i també poden travessar parets i altres objectes sòlids)
  • altres connexions diferents de les descrites anteriorment (cal descriure-les): … … … … … …
No aplicable
Part posterior plana per fer-lo servir sobre una taula Té una part posterior plana, de manera que es pot utilitzar mentre és sobre una taula.
Resposta mitjançant qualsevol tecla Per contestar la trucada, l'usuari pot prémer qualsevol tecla. No
Moviment de la mà Cal pinçar o girar alguns controls amb els dits o fent un moviment de canell.
Reconeixement de veu per al marcatge Et permet marcar un número en pronunciar el nom de la persona si està emmagatzemat a la llista de contactes (una "guia telefònica" personal que crees al telèfon).
Reconeixement de veu per accedir a les funcions Et permet activar funcions donant ordres de veu al telèfon i es redueix, així, la necessitat d'utilitzar el teclat.
Acceptació automàtica de trucades Permet que el telèfon agafi automàticament una trucada després de sonar un nombre concret de vegades. No

Funcions visuals

Marcadors de tecla tàctils per a "F" i "J" Les tecles "F" i "J" presenten punts o protuberàncies perquè puguis distingir-les pel tacte (només en telèfons que tenen un teclat QWERTY tipus màquina d'escriure). No aplicable
Disposició estàndard de les tecles numèriques Les tecles numèriques estan disposades de la forma estàndard amb 1, 2, 3 a la part superior i *, 0, # a la part inferior. Sí (teclat en pantalla tàctil)
Resposta de les tecles: tàctil En prémer una tecla, es nota un clic físic, perquè sàpigues que l'has premuda. No
Resposta de les tecles: sonora En prémer una tecla, emet un so, perquè sàpigues que l'has premuda.
Identificació sonora de les tecles: amb veu En prémer una tecla numèrica, es pronuncia el número, perquè sàpigues que has premut la tecla correcta.
Identificació sonora de les tecles: funcions Els sons que sents en prémer una tecla són diferents per a les tecles numèriques i per a les tecles de funció, de manera que les pots distingir fàcilment.
Tipus de lletra ajustable: estil Pots canviar el tipus de lletra que s'utilitza per al text a la pantalla, de manera que sigui més fàcil de llegir.
Tipus de lletra ajustable: mida Pots fer que el text a la pantalla sigui més gran o més petit perquè sigui més fàcil de llegir.
Dreceres personalitzades Pots assignar una funció específica a una sola tecla o a una seqüència de tecles curta.
Característiques de la pantalla: control de contrast ajustable Pots ajustar el contrast de la pantalla perquè el text i els símbols es distingeixin millor del fons. No (correcció de color i inversió de color disponibles per a aquest fi)
Característiques de la pantalla: control de brillantor ajustable Pots ajustar la brillantor de la pantalla perquè sigui més fàcil de llegir.
Característiques de la pantalla: mida de la pantalla principal Mida de la pantalla principal. 5 polzades / 127 mm
Característiques de la pantalla: resolució de la pantalla principal El nombre de punts (anomenats "píxels") que s'utilitzen per mostrar text i imatges a la pantalla principal. Com més punts, més detall. FHD (1920 × 1080)
Característiques de la pantalla: diferenciació del color La informació que es presenta a la pantalla no es basa en la percepció del color per comprendre-la (per exemple, no cal que puguis distingir els símbols vermells dels símbols verds). Sí (hi ha correcció de color disponible)
Característiques de la pantalla: símbols i icones Els menús es poden visualitzar mitjançant símbols o imatges en un disseny de quadrícula. Això pot fer que per a algunes persones sigui més fàcil de comprendre'ls o recordar-los.
Característiques de la pantalla: parpelleig de pantalla La pantalla principal no parpelleja a una velocitat que podria causar problemes a persones amb epilèpsia fotosensible (entre 2 i 60 Hz).
Sortida de veu de l'identificador de trucada amb la llista de contactes En rebre una trucada, es pronuncia el nom de qui truca si està emmagatzemat a la llista de contactes. No
Sortida de veu d'SMS: incorporada Pot llegir-te missatges de text en veu alta.
Menús per veu Diu les opcions del menú i et permet accedir a les funcions encara que no puguis llegir la pantalla.
Manual d'usuari en formats alternatius El manual d'usuari està disponible en formats alternatius, com ara en línia.

Funcions auditives

Alerta per vibració El telèfon es pot configurar perquè vibri en rebre una trucada o un missatge de text o en mostrar una alerta d'advertiment.
Alertes visuals: trucades entrants En rebre una trucada o un missatge de text, es mostra una alerta visual, com ara el nom o la foto de la persona que truca si és a la llista de contactes.
Comunicacions de vídeo bidireccionals: ús de xarxes mòbils Et permet fer videotrucades en què l'altra persona i tu us podeu veure mitjançant la xarxa mòbil.
Comunicacions de vídeo bidireccionals: ús de xarxes LAN sense fil Et permet fer videotrucades en què l'altra persona i tu us podeu veure mitjançant la xarxa LAN sense fil.
Auriculars: tipus de connector El tipus de connector que els auriculars han de tenir perquè es puguin connectar al telèfon. 3,5/USB
Compatibilitat amb audiòfons En utilitzar-lo amb un audiòfon en la posició "T", el so és més clar.
Tecnologies d'audiòfons alternatives En utilitzar-lo amb tecnologies d'acoblament alternatives, el so és més clar. No aplicable
Opcions de missatgeria: MMS Et permet enviar i rebre missatges multimèdia, com ara fotografies i clips d'àudio i de vídeo.
Reutilització i personalització dels SMS Et permet crear missatges de text estàndard que pots enviar ràpidament a qualsevol persona sense haver de tornar a escriure'ls cada vegada. Per exemple, "Soc en una reunió; ja et trucaré".
Opcions de missatgeria: correu electrònic Et permet enviar i rebre missatges de correu electrònic.
Funció d'Internet Pots fer servir el telèfon per cercar llocs web i utilitzar altres serveis basats en Internet.
ALTRES FUNCIONS I CARACTERÍSTIQUES Google Pixel és un dispositiu de pantalla tàctil. No obstant això, té tecles físiques per engegar el dispositiu i ajustar-ne el volum.
ACCESSORIS I FUNCIONS OPCIONALS La naturalesa del sistema operatiu obert i de les funcions d'accessibilitat implica que algunes de les funcions es proporcionen com a part del sistema operatiu Android i, com a tals, estan subjectes a canvis i actualitzacions durant la vida útil del producte.

Pixel XL

FUNCIÓ D'ACCESSIBILITAT REQUISITS I DESCRIPCIÓ VALOR

Informació sobre el telèfon i el maquinari

Pantalla tàctil  El dispositiu té pantalla tàctil.
Si el dispositiu té pantalla tàctil, és capacitiva (de vegades coneguda com a "activada per calor").
Identificació de les tecles L'usuari pot distingir fàcilment les tecles individuals. No aplicable (teclat en pantalla tàctil)
Com es distingeixen les tecles: estan separades o tenen relleu per definir-les. No aplicable
Distància des del centre de les tecles Distància des del centre d'una tecla numèrica a una altra. No aplicable
Disseny del teclat El teclat està dissenyat com el teclat QWERTY d'una màquina d'escriure.
Passador per a clauer o cinta Té una petita barra que permet subjectar-hi un clauer o una cinta per al coll (cordó). No
Diferenciació de les tecles de funció Les tecles numèriques tenen un color o una forma diferent de les altres tecles que permet distingir-les més fàcilment amb el tacte o la vista. No aplicable
Forma del dispositiu A. Telèfon amb tapa o plegable
B. Plana
C. Lliscable
D. Coberta desplaçable
E. Pantalla tàctil
F. Altres
B, E
Sistema operatiu Sistema operatiu i versió que utilitza aquest telèfon. Android 7.1
Funcions antilliscants Té un recobriment antilliscant o relleu per evitar que rellisqui de la mà. No

Funcions de mobilitat i destresa

Pes del telèfon Pes del telèfon inclosa la bateria. 172,5 grams
Col·locació senzilla de la bateria La bateria està clarament marcada per orientar-la i col·locar-la de manera correcta. No aplicable
Capacitat d'altaveu Té funció de mans lliures durant el marcatge i un cop iniciada la trucada.
Tecles protegides o encastades Les tecles individuals estan encastades o protegides per reduir la possibilitat que es premi la tecla equivocada. No aplicable
Auriculars sense fil Admet auriculars sense fil, com ara auriculars Bluetooth.
Connexió amb dispositius Permet que els usuaris utilitzin ordinadors com a terminals de text. També permet fer servir dispositius personalitzats amb el telèfon. Els dispositius es poden connectar al telèfon mitjançant:
  • un cable (elèctric)
  • un senyal d'infrarojos (que es desplaça per l'aire com una ona de ràdio, però no pot travessar parets ni altres objectes sòlids)
No
  • Bluetooth / LAN sense fil (senyals de ràdio que es desplacen per l'aire i també poden travessar parets i altres objectes sòlids)
  • altres connexions diferents de les descrites anteriorment (cal descriure-les): … … … … … …
No aplicable
Part posterior plana per fer-lo servir sobre una taula Té una part posterior plana, de manera que es pot utilitzar mentre és sobre una taula.
Resposta mitjançant qualsevol tecla Per contestar la trucada, l'usuari pot prémer qualsevol tecla. No
Moviment de la mà Cal pinçar o girar alguns controls amb els dits o fent un moviment de canell.
Reconeixement de veu per al marcatge Et permet marcar un número en pronunciar el nom de la persona si està emmagatzemat a la llista de contactes (una "guia telefònica" personal que crees al telèfon).
Reconeixement de veu per accedir a les funcions Et permet activar funcions donant ordres de veu al telèfon i es redueix, així, la necessitat d'utilitzar el teclat.
Acceptació automàtica de trucades Permet que el telèfon agafi automàticament una trucada després de sonar un nombre concret de vegades. No

Funcions visuals

Marcadors de tecla tàctils per a "F" i "J" Les tecles "F" i "J" presenten punts o protuberàncies perquè puguis distingir-les pel tacte (només en telèfons que tenen un teclat QWERTY tipus màquina d'escriure). No aplicable
Disposició estàndard de les tecles numèriques Les tecles numèriques estan disposades de la forma estàndard amb 1, 2, 3 a la part superior i *, 0, # a la part inferior. Sí (teclat en pantalla tàctil)
Resposta de les tecles: tàctil En prémer una tecla, es nota un clic físic, perquè sàpigues que l'has premuda. No
Resposta de les tecles: sonora En prémer una tecla, emet un so, perquè sàpigues que l'has premuda.
Identificació sonora de les tecles: amb veu En prémer una tecla numèrica, es pronuncia el número, perquè sàpigues que has premut la tecla correcta.
Identificació sonora de les tecles: funcions Els sons que sents en prémer una tecla són diferents per a les tecles numèriques i per a les tecles de funció, de manera que les pots distingir fàcilment.
Tipus de lletra ajustable: estil Pots canviar el tipus de lletra que s'utilitza per al text a la pantalla, de manera que sigui més fàcil de llegir.
Tipus de lletra ajustable: mida Pots fer que el text a la pantalla sigui més gran o més petit perquè sigui més fàcil de llegir.
Dreceres personalitzades Pots assignar una funció específica a una sola tecla o a una seqüència de tecles curta.
Característiques de la pantalla: control de contrast ajustable Pots ajustar el contrast de la pantalla perquè el text i els símbols es distingeixin millor del fons. No (correcció de color i inversió de color disponibles per a aquest fi)
Característiques de la pantalla: control de brillantor ajustable Pots ajustar la brillantor de la pantalla perquè sigui més fàcil de llegir.
Característiques de la pantalla: mida de la pantalla principal Mida de la pantalla principal. 5,5 polzades / 139,7 mm
Característiques de la pantalla: resolució de la pantalla principal El nombre de punts (anomenats "píxels") que s'utilitzen per mostrar text i imatges a la pantalla principal. Com més punts, més detall. WQHD (1440 x 2560)
Característiques de la pantalla: diferenciació del color La informació que es presenta a la pantalla no es basa en la percepció del color per comprendre-la (per exemple, no cal que puguis distingir els símbols vermells dels símbols verds). Sí (hi ha correcció de color disponible)
Característiques de la pantalla: símbols i icones Els menús es poden visualitzar mitjançant símbols o imatges en un disseny de quadrícula. Això pot fer que per a algunes persones sigui més fàcil de comprendre'ls o recordar-los.
Característiques de la pantalla: parpelleig de pantalla La pantalla principal no parpelleja a una velocitat que podria causar problemes a persones amb epilèpsia fotosensible (entre 2 i 60 Hz).
Sortida de veu de l'identificador de trucada amb la llista de contactes En rebre una trucada, es pronuncia el nom de qui truca si està emmagatzemat a la llista de contactes. No
Sortida de veu d'SMS: incorporada Pot llegir-te missatges de text en veu alta.
Menús per veu Diu les opcions del menú i et permet accedir a les funcions encara que no puguis llegir la pantalla.
Manual d'usuari en formats alternatius El manual d'usuari està disponible en formats alternatius, com ara en línia.

Funcions auditives

Alerta per vibració El telèfon es pot configurar perquè vibri en rebre una trucada o un missatge de text o en mostrar una alerta d'advertiment.
Alertes visuals: trucades entrants En rebre una trucada o un missatge de text, es mostra una alerta visual, com ara el nom o la foto de la persona que truca si és a la llista de contactes.
Comunicacions de vídeo bidireccionals: ús de xarxes mòbils Et permet fer videotrucades en què l'altra persona i tu us podeu veure mitjançant la xarxa mòbil.
Comunicacions de vídeo bidireccionals: ús de xarxes LAN sense fil Et permet fer videotrucades en què l'altra persona i tu us podeu veure mitjançant la xarxa LAN sense fil.
Auriculars: tipus de connector El tipus de connector que els auriculars han de tenir perquè es puguin connectar al telèfon. 3,5/USB
Compatibilitat amb audiòfons En utilitzar-lo amb un audiòfon en la posició "T", el so és més clar.
Tecnologies d'audiòfons alternatives En utilitzar-lo amb tecnologies d'acoblament alternatives, el so és més clar. No aplicable
Opcions de missatgeria: MMS Et permet enviar i rebre missatges multimèdia, com ara fotografies i clips d'àudio i de vídeo.
Reutilització i personalització dels SMS Et permet crear missatges de text estàndard que pots enviar ràpidament a qualsevol persona sense haver de tornar a escriure'ls cada vegada. Per exemple, "Soc en una reunió; ja et trucaré".
Opcions de missatgeria: correu electrònic Et permet enviar i rebre missatges de correu electrònic.
Funció d'Internet Pots fer servir el telèfon per cercar llocs web i utilitzar altres serveis basats en Internet.
ALTRES FUNCIONS I CARACTERÍSTIQUES Google Pixel XL és un dispositiu de pantalla tàctil. No obstant això, té tecles físiques per engegar el dispositiu i ajustar-ne el volum.
ACCESSORIS I FUNCIONS OPCIONALS La naturalesa del sistema operatiu obert i de les funcions d'accessibilitat implica que algunes de les funcions es proporcionen com a part del sistema operatiu Android i, com a tals, estan subjectes a canvis i actualitzacions durant la vida útil del producte.