Pixel-puhelimen käyttöönotto

Voit siirtää sisältöä nykyiseltä puhelimeltasi Pixel-puhelimeen tai määrittää Pixel-puhelimen uutena laitteena.

• Voit siirtää dataa manuaalisesti useimmista puhelimista, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.0, iOS 8.0 tai näiden uudempi versio. (Katso, miten voit tarkistaa Android- tai iOS-versiosi ja mitä rajoituksia liittyy iPhonesta kopioimiseen.)
  • Voit siirtää dataa manuaalisesti useimmista puhelimista ja käyttöjärjestelmistä.

Vaihtoehto 1: Datan siirtäminen nykyisestä puhelimesta

Noudata näytön ohjeita siirtääksesi dataa puhelimeesi sen ensimmäisellä käyttökerralla.

Jos ohitat datansiirron tai et viimeistele määritystä ensimmäisellä kerralla:

• Muutaman minuutin kuluessa saat ilmoituksen, jonka mukaan Pixeliä ei ole määritetty. Valitse Viimeistele määritys.
  • Muutaman päivän ajan avaa Asetukset-sovellus. Valitse yläreunasta Viimeistele määritys.
  • Jonkin ajan kuluttua voit aina palauttaa puhelimen tehdasasetukset. Tämä vaihtoehto poistaa kaikki tiedot. Lue lisää tehdasasetusten palauttamisesta.
Android-puhelimesta

Ennen aloittamista

1. Jos sinulla ei ole nano-SIM-korttia, pyydä sellainen mobiilioperaattoriltasi. Lue lisää SIM-kortin saamisesta.
    Vinkki: Puhelimesta ja mobiilioperaattorista riippuen joillakin Pixel-puhelimilla voi käyttää eSIMiä. Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.
  2. Etsi nykyisen puhelimesi kanssa toimiva johto, kuten latausjohto.
  3. Etsi Quick Switch ‑adapteri. Katso, mitä puhelimen pakkaus sisältää.

Datansiirto

Noudata Androidin siirto-oppaan ohjeita..

iPhonesta

Ennen aloittamista

1. Jos sinulla ei ole nano-SIM-korttia, pyydä sellainen mobiilioperaattoriltasi. Lue lisää SIM-kortin saamisesta.
    Vinkki: Puhelimesta ja mobiilioperaattorista riippuen joillakin Pixel-puhelimilla voi käyttää eSIMiä. Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.
  2. Varmista, että voit siirtää enimmäismäärän dataa. Lue lisää iPhonesta kopioinnin rajoituksista ja siitä, miten voit siirtää mahdollisimman paljon dataa.
  3. Etsi nykyisen puhelimesi kanssa toimiva johto, kuten latausjohto.
  4. Etsi Quick Switch ‑adapteri. Katso, mitä puhelimen pakkaus sisältää.

Datansiirto

Noudata iPhonen siirto-oppaan ohjeita..

BlackBerrystä tai Windows-puhelimesta

Ennen aloittamista

Jos sinulla ei ole nano-SIM-korttia, pyydä sellainen mobiilioperaattoriltasi. Lue lisää SIM-kortin saamisesta.

Vinkki: Joissakin Pixel-puhelimissa voit käyttää eSIMiä puhelimesta ja mobiilioperaattorista riippuen. Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.

Datansiirto

Noudata Blackberryn tai Windows-puhelimen siirto-oppaan ohjeita..

Vaihtoehto 2: Datannsiirron ohittaminen

Jos Pixel-puhelin on ensimmäinen puhelimesi tai jos haluat aloittaa puhtaalta pöydältä, käynnistä laite ja valitse Käynnistä Ja sitten Määritä uutena laitteena. Siirryt datansiirtovaiheen ohi suoraan uuden puhelimen muokkaamiseen.