Få et SIM-kort og legg det til på Pixel-telefonen

Du kan koble telefonen din til et mobilnettverk med et aktivt nano-SIM-kort eller e-SIM-kort. Uten SIM-kort ser du meldingen «SIM-kort mangler».

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Viktig: Enkelte eldre SIM-kort støttes ikke på Pixel 8 og nyere telefoner. Hvis du setter inn et SIM-kort som ikke støttes, får du meldingen «Dette SIM-kortet støttes ikke lenger. Kontakt operatøren din for å få et nytt SIM-kort.»

Få et SIM-kort

Alle Pixel-telefoner kan bruke nano-SIM-kort. Noen Pixel-telefoner kan også bruke e-SIM-kort.

Hvis du kjøper en Pixel-telefon i Google Store:

• I USA kan du velge en telefon uten SIM-kort eller et forhåndsinnsatt SIM-kort fra Verizon. Hvis Verizon er mobiloperatøren din, kan du aktivere SIM-kortet på nettstedet deres.
  • I andre land leveres ikke telefonen med SIM-kort.

Bruk nano-SIM-kort

• For å få et nano-SIM-kort, ta kontakt med mobiloperatøren din. Hvis du blir bedt om telefonens IMEI-nummer, kan du finne ut hvor du finner IMEI-nummeret.
  • Du kan flytte nano-SIM-kortet fra den nåværende telefonen din til telefonen i stedet for å skaffe et nytt kort.

Bruk e-SIM-kort

Noen telefoner kan bruke e-SIM-kort, avhengig av telefonen og mobiloperatøren. Ta kontakt med operatøren din for å få mer informasjon.

• Pixel 4 og nyere: Alle telefoner fungerer med e-SIM-kort.
  • Pixel 3a: Telefoner som kjøpes med Verizon-tjenesten eller i Japan, fungerer ikke med e-SIM-kort.
  • Pixel 3: Telefoner som kjøpes med abonnement fra andre amerikanske eller kanadiske operatører enn Sprint og Google Fi, fungerer ikke med e-SIM-kort. Telefoner som kjøpes i Australia, Taiwan og Japan, fungerer heller ikke med e-SIM-kort.
  • Pixel 2: Bare telefoner som kjøpes med Google Fi-tjenesten, fungerer med e-SIM-kort.
  • Pixel (2016): Ingen telefoner fungerer med e-SIM-kort.

Sett inn et SIM-kort

Med telefonen slått av:

1. Sett inn SIM-utløserverktøyet i det lille hullet på telefonens venstre kant.
    Tips: På Pixel 3 (2018) er SIM-kortsporet på telefonens nedre kant.
  2. Trykk bestemt, men forsiktig til skuffen spretter ut.
  3. Fjern skuffen og sett nano-SIM-kortet i skuffen.
  4. Skyv skuffen forsiktig inn i sporet igjen.

Du må kanskje starte telefonen på nytt for å få mobildekning. For å starte en påslått telefon på nytt, hold inne av/på-knappen i omtrent tre sekunder. Trykk deretter på Start på nytt Start på nytt.

Sett inn SIM-kortet

Finn telefonens identifikasjonsnumre

Når du snakker med operatøren, må du kanskje oppgi Pixel-ID-numre som IMEI 1, IMEI 2- eller EID-nummeret. Finn ut hvordan du finner ID-numre for Pixel-telefoner.