SIM-kortin hankkiminen ja lisääminen Pixel-puhelimeen

Voit yhdistää puhelimesi mobiiliverkkoon aktiivisella nano-SIM-kortilla tai eSIMillä. Ilman korttia näet Ei SIM-korttia ‑ilmoituksen.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11:tä ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Tärkeää: Pixel 8 ja uudemmat puhelimet eivät tue joitakin vanhoja SIM-kortteja. Jos lisäät SIM-kortin, jota ei tueta, näet viestin "Tätä SIM-korttia ei tueta enää. Ota yhteyttä operaattoriisi uuden SIM-kortin saamiseksi."

SIM-kortin hankkiminen

Kaikki Pixel-puhelimet käyttävät nano-SIM-kortteja. Jotkin Pixel-puhelimet voivat käyttää myös eSIMiä.

Jos ostat Pixel-puhelimen Google Storesta:

• Jos asut Yhdysvalloissa, voit tilata puhelimen ilman SIM-korttia tai valita Verizonin valmiiksi asetetun SIM-kortin. Jos Verizon on operaattorisi, aktivoi SIM-korttisi heidän sivustollaan.
  • Muissa maissa puhelin toimitetaan ilman SIM-korttia.

Nano-SIM-kortin käyttäminen

• Pyydä nano-SIM-korttia operaattoriltasi. Jos sinulta pyydetään puhelimesi IMEI-koodia, katso ohjeet sen löytämiseen.
  • Voit siirtää nykyisen nano-SIM-korttisi puhelimeen sen sijaan, että hankit uuden kortin.

eSIMin käyttäminen

Jotkin puhelimet voivat käyttää eSIMiä puhelimesta ja mobiilioperaattorista riippuen. Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.

• Pixel 4 ja uudemmat: Kaikki puhelimet käyttävät eSIMiä.
  • Pixel 3a: Puhelimet, jotka on ostettu osana Verizonin pakettia tai Japanista, eivät käytä eSIMiä.
  • Pixel 3: Puhelimet, jotka on ostettu osana pakettia muilta yhdysvaltalaisilta tai kanadalaisilta operaattoreilta kuin Sprint tai Google Fi, eivät käytä eSIMiä. Myöskään Australiasta, Taiwanista tai Japanista ostetut puhelimet eivät käytä eSIMiä.
  • Pixel 2: Vain puhelimet, jotka on ostettu osana Google Fi ‑pakettia, käyttävät eSIMiä.
  • Pixel (2016): Mitkään puhelimet eivät käytä eSIMiä.

SIM-kortin asettaminen

Katkaise puhelimen virta ja toimi seuraavasti:

1. Aseta SIM-kortin poistotyökalu puhelimen vasemmassa reunassa olevaan pieneen reikään.
    Vinkki: Pixel 3:n (2018) SIM-korttipaikka sijaitsee puhelimen alareunassa.
  2. Paina sitä varovasti mutta lujasti, kunnes SIM-korttikelkka ponnahtaa ulos.
  3. Ota korttikelkka ulos ja aseta nano-SIM-kortti siihen.
  4. Paina kelkka varovasti takaisin paikalleen.

Sinun täytyy ehkä käynnistää puhelimesi, jotta mobiiliyhteys toimii. Jos puhelimesi on jo käynnissä, voit käynnistää sen uudelleen painamalla sen virtapainiketta noin kolmen sekunnin ajan. Valitse sitten Käynnistä uudelleen Käynnistä uudelleen.

Aseta SIM-kortti

Puhelimen tunnuslukujen löytäminen

Kun puhut operaattorisi kanssa, sinun on ehkä kerrottava Pixel-puhelimen tunnusnumeroita, esim. IMEI 1-, IMEI 2- tai EID-numero. Katso, miten löydät Pixel-puhelimen tunnusnumerot.

Muita lähteitä