Få et SIM-kort til din Pixel-telefon

Du kan oprette forbindelse til et mobilnetværk fra din telefon med et aktivt nano-SIM-kort eller eSIM-kort. Hvis du ikke har et kort, vises meddelelsen "Intet SIM-kort".

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Vigtigt! Visse ældre SIM-kort understøttes ikke på Pixel 8 og nyere telefoner. Hvis du indsætter et SIM-kort, der ikke understøttes, får du meddelelsen "Dette SIM-kort understøttes ikke længere. Kontakt dit mobilselskab for at få et nyt SIM-kort".

Få et SIM-kort

Alle Pixel-telefoner anvender nano-SIM-kort. Nogle Pixel-telefoner fungerer også med eSIM.

Hvis du køber en Pixel-telefon i Google Store:

• I USA kan du vælge ikke at bruge et SIM-kort eller vælge et SIM-kort fra Verizon, som følger med enheden. Hvis dit mobilselskab er Verizon, skal du aktivere dit SIM-kort på deres website.
  • I andre lande følger der ikke et SIM-kort med telefonen.

Brug et nano-SIM-kort

• Hvis du skal bruge et nano-SIM-kort, skal du kontakte din mobiludbyder. Hvis du bliver bedt om at oplyse telefonens IMEI-nummer, kan du se, hvor du finder dit IMEI-nummer.
  • Du kan flytte din nuværende telefons nano-SIM-kort til din nye telefon i stedet for at skaffe et nyt.

Brug eSIM

Nogle telefoner kan bruge eSIM. Dette afhænger af telefonen og mobilselskabet. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger.

• Pixel 4 og nyere: eSIM kan bruges på alle telefoner.
  • Pixel 3a: eSIM kan ikke bruges på telefoner, der er købt gennem Verizon eller i Japan.
  • Pixel 3: eSIM kan ikke bruges på telefoner, der er købt gennem andre amerikanske eller canadiske mobilselskaber end Sprint og Google Fi. eSIM kan heller ikke bruges på telefoner, der er købt i Australien, Taiwan og Japan.
  • Pixel 2: eSIM kan kun bruges på telefoner, der er købt gennem Google Fi.
  • Pixel (2016): eSIM kan ikke bruges på nogen telefoner.

Indsæt et SIM-kort

Når telefonen er slukket:

1. Indsæt SIM-nålen i det lille hul i telefonens venstre kant.
    Tip! På Pixel 3 (2018) befinder SIM-kortrillen sig på telefonens nedre kant.
  2. Tryk forsigtigt, indtil bakken skubbes ud.
  3. Tag bakken ud, og placer nano-SIM-kortet i den.
  4. Skub forsigtigt bakken tilbage på dens plads.

Du skal muligvis genstarte din telefon for at få mobildækning. Hvis du vil genstarte en tændt telefon, skal du holde afbryderknappen nede i ca. tre sekunder. Tryk derefter på Genstart Genstart.

Indsæt SIM-kort

Find din telefons identifikationsnumre

Når du taler med dit mobilselskab, skal du muligvis angive Pixel-id-numre som f.eks. det første IMEI-nummer (IMEI 1), det andet IMEI-nummer (IMEI 2) eller EID-nummeret. Se, hvordan du finder id-numrene for din Pixel-telefon.

Relaterede ressourcer