Begrens forstyrrelser på Pixel-telefonen med «Ikke forstyrr»

Du kan dempe telefonen din med «Ikke forstyrr». Du kan bruke «Ikke forstyrr» for å slå av lyder, stoppe vibrering og blokkere visuelle forstyrrelser. Du kan velge hva du vil blokkere og hva du vil tillate.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slå forstyrrelser raskt av eller på igjen

Her er noen metoder for å slå av lyden på telefonen:

Endre innstillingene dine for forstyrrelser

Velg hva som skal blokkeres
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lyd og vibrering Og så Ikke forstyrr.
  3. Velg hva som skal blokkeres eller tillates, under «Hva kan avbryte ‘Ikke forstyrr’?».
    • Folk: Blokkér eller tillat anrop, meldinger eller samtaler.
    • Apper: Velg hvilke apper som kan sende deg varsler.
    • Alarmer og andre forstyrrelser: Blokker eller tillat alarmer, medier, berøringslyder, påminnelser eller kalenderaktiviteter.

Tips: Kritiske varsler vises med alle innstillinger. Du kan for eksempel ikke blokkere varsler om systemsikkerhet.

Angi hvem som kan forstyrre deg
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lyd og vibrering Og så Ikke forstyrr.
  3. Under «Hva kan avbryte ‘Ikke forstyrr’?» trykker du på Folk.
  4. Velg hva du vil tillate:
    • Anrop:
      • Alle, kontakter eller stjernemerkede kontakter.
      • Ingen.
      • Gjentatte anrop. For å slippe anrop gjennom hvis samme person ringer to ganger i løpet av 15 minutter, slå på Tillat gjentatte anrop.
    • Meldinger:
      • Alle, kontakter, stjernemerkede kontakter eller prioriterte samtaler
      • Ingen.

Tips: De «stjernemerkede» kontaktene dine vises øverst i Kontakter-appen Kontakter-app. Finn ut hvordan du legger til kontakter i favorittene dine.

Angi hvor lenge «Ikke forstyrr» varer
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lyd og vibrering Og så Ikke forstyrr Og så Varighet for hurtiginnstillinger.
  3. Når du slår på «Ikke forstyrr», velger du hvor lenge du vil det skal være på.
    • Til du slår av funksjonen
    • En bestemt periode, for eksempel i 2 timer eller i 15 minutter
    • Spør hver gang
  4. Trykk på OK.
Velg innstillinger for skjulte varsler
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Ikke forstyrr.
  3. Trykk på Alternativer for visning av skjulte varsler.
  4. Velg hva som skal blokkeres eller tillates:
    • Ingen lydvarsling: Hvis du blokkerer denne innstillingen, får du varsler, men ingen lyd.
    • Ingen lyd- eller visuell varsling: Hvis du blokkerer denne innstillingen, får du ingen lydvarslinger eller visuelle varslinger.
    • Tilpasset: Du kan tilpasse hva som vises mens skjermen er på (for eksempel varselsprikker), og hva som skjer når skjermen er av (for eksempel blinkende lys).

Stopp forstyrrelser automatisk

I løpet av aktiviteter og møter i Google Kalender
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Lyd og vibrering Og så Ikke forstyrr Og så Tidsplaner.
  3. Trykk på en tidsplan som allerede er oppført.
    • Du kan tilpasse tidsplaner, for eksempel dagene du vil at «Ikke forstyrr» skal slås på mens du sover.
  4. For å lage din egen tidsplan, trykk på Legg til flere Legg til.
  5. Trykk på Aktivitet, Klokkeslett eller Kjører.
  6. Endre navnet på tidsplanen, når den blir slått på, og andre alternativer.
  7. Sjekk at tidsplanen er slått på.
    • For å slette en tidsplan, trykk på den Og så Slett Slett.
Før leggetid («sengetidsmodus»)
Du kan bruke sengetidsmodus for å slå på «Ikke forstyrr» automatisk når du vil legge fra deg enheten en stund, for eksempel når du skal sove.
Under kjøring
  • Pixel 3 eller nyere: Du kan få «Ikke forstyrr» eller Android Auto til å slå seg på når du kjører. Finn ut mer om kjøremodus.
  • Pixel 2: Du kan få «Ikke forstyrr» til å slå seg på når du kjører.