Kontrollér varsler på Pixel-telefoner

Avhengig av hvilke varsler du vil ha, kan du endre innstillingene for bestemte apper eller for hele telefonen. Varsler vises når du sveiper ned fra toppen av skjermen. Noen varsler kan også vises på låseskjermen og startskjermen.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Bruk varsler på telefonen

Viktig: «Ikke forstyrr» kan blokkere varsler. Finn ut hvordan du bruker «Ikke forstyrr».

Fjern varsler
  • For å fjerne ett varsel, sveip det til venstre eller høyre.
  • For å fjerne alle varslene, rull til bunnen av varslene dine og trykk på Fjern alle.
  • For å fjerne alle lydløse varsler, trykk på Lukk Lukk ved siden av «lydløse varsler».

Tips:

• Noen varsler kan bare fjernes når de er ferdige. Du kan for eksempel fjerne et varsel for en musikkspiller etter at du har stoppet musikken.
  • Hvis du ikke kan lukke et varsel på låseskjermen eller via «Fjern alle»-alternativet, kan du avvise det enkeltvis.
Slumre varsler

Slå på slumring

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Slå på Tillat slumring av varsler.

Slumre varsler

For å slumre et varsel, trykk på nedoverpilen Nedoverpil og deretter på Slumre . For å endre slumretiden, trykk på nedoverpilen Nedoverpil.

Svar, arkivér, vis og andre ting
  • For å vise et varsel, trykk på nedoverpilen Nedoverpil. For å gjøre noe direkte fra et varsel trykker du deretter på en handling, for eksempel Svar eller Arkivér.
  • Noen apper viser en prikk når du får varsler. Trykk og hold på appen med prikken for å se det eldste varselet. Deretter fjerner du hvert varsel for å se det neste.
Vis nylige og slumrede varsler

Hvis du sletter eller slumrer varsler, kan du gå til varselloggen for å se dem igjen.

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler og så Varsellogg.
  3. Slå Bruk varselloggen på eller av.
Kontrollér varsler fra nødkringkasting

Du kan slå varseltyper på eller av, se tidligere varsler og kontrollere lyd og vibrering.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Varsler og så Trådløse nødvarsler.
  3. Velg hvor ofte du vil motta varsler, og hvilke innstillinger du vil slå på.

Velg hvordan du skal varsles på telefonen

Endre varsler for enheten din
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler og så Varsler på låseskjermen.
    • Velg standardinnstillinger for varsler:
      • Vis samtaler, både standard og lydløse
      • Skjul lydløse samtaler og varsler
      • Ikke vis noen varsler
    • For å oppdatere flere innstillinger for varsler, slå varsler av eller på under «Generelt»:
      • Skjul lydløse varsler i statusfeltet
      • Tillat slumring av varsler
      • Varselsprikk på appikoner
      • Forbedrede varsler

Tips: På noen enheter kan du velge at skjermen skal vekkes når du mottar et varsel. Finn ut hvordan du slår på passiv skjerm.

Slå varsler på eller av for bestemte apper

Alternativ 1: i Innstillinger-appen

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler og så Appinnstillinger.
  3. Finn apper som nylig har sendt deg varsler, under «Siste varsler».
    • For å se flere apper, trykk på Alle apper i rullegardinmenyen.
  4. Trykk på appen.
  5. Slå varsler for appen på eller av.
    • Du kan slå av alle varsler for en oppført app eller velge fra bestemte kategorier.

Alternativ 2: på varsler

1. For å finne varslene dine, sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk og hold på varselet, og trykk deretter på Innstillinger Innstillinger.
  3. Velg innstillingene du vil bruke:
    • For å slå av alle varsler, slå av Alle varsler.
    • Slå på eller av varsler du vil motta.
    • For å tillate varselsprikker, slå på Tillat varselsprikk.

Alternativ 3: i bestemte apper

Du kan kontrollere mange appvarsler fra en innstillingsmeny i appen. Apper kan for eksempel ha en innstilling for å velge lyden som varslene fra appen skal lage. For å gjøre disse endringene, åpne appen og se etter innstillingsmenyen.

Slå varselsprikker på eller av
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Slå Varselsprikk på appikoner av eller på.

Velg hvorvidt varsler skal forstyrre deg eller være lydløse

Du kan velge hva slags varsler apper sender deg:

• Varsling: Du hører en lyd, får en melding på låseskjermen og ser ikonet til appen i statusfeltet.
  • Lydløs: Du hører ingen lyd . Varselet vises imidlertid når du sveiper ned fra toppen av skjermen.

Alternativ 1: I Innstillinger-appen

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler Og så Appinnstillinger.
  3. Finn apper som nylig har sendt deg varsler, under «Siste varsler».
    • For å se flere apper, trykk på Alle apper i rullegardinmenyen.
  4. Trykk på appen.
  5. Trykk på en varseltype.
  6. Velg alternativene du vil bruke. Forskjellige apper har visse typer varsler du kan slå på eller av.

Alternativ 2: På varsler

1. Sveip ned fra toppen.
  2. Trykk og hold på varselet.
  3. Slå på Standard eller Lydløs.
  4. Trykk på Bruk.

Slå bobler på eller av

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler og så Bobler.
  3. Slå på Tillat at apper viser bobler.

Slå boblene på eller av for en bestemt app eller samtale

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Apper.
  3. Trykk på Se alle appene. Trykk på appen du vil endre.
  4. Trykk på Varsler og så Flere innstillinger i appen og så Bobler.
  5. Velg varslingsinnstillinger:
    • Alle samtaler kan vises som bobler.
    • Valgte samtaler kan lage bobler: Trykk på en person og slå på Boble.
    • Ingenting kan vises i bobler.

Kontroller hvordan varsler vises på låseskjermen på telefonen

Viktig: Hvis du velger dette alternativet som standard, gjelder innstillingen for alle apper. For å blokkere varsler bare fra bestemte apper, .

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler og så Varsler på låseskjermen.
  3. Velg et alternativ:
    • Vis samtaler, både standard og lydløse: Vis alle varsler på låseskjermen.
    • Skjul lydløse samtaler og varsler: Vis varsler på låseskjermen.
    • Ikke vis noen varsler: Blokker alle varsler fra låseskjermen. Du får bare varsler når du låser opp enheten.

Vis sensitivt innhold på telefonens låseskjerm

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Slå Sensitive varsler av eller på under «Personvern».

Tips: Hvis du slår av dette alternativet, kan du fremdeles begrense bestemte apper til «Ikke vis varsler» på låseskjermen.