Android-päivitysten aikataulut Pixel-puhelimilla ja Nexus-laitteilla

Päivitysaikataulut vaihtelevat laitteen, valmistajan ja mobiilioperaattorin mukaan.

Huom. Uudemmat Android-versiot eivät välttämättä toimi vanhemmilla laitteilla.

Android-version tarkistaminen ja päivittäminen

Laitteen Android-versionumero ja tietoturvapäivityksen taso ovat nähtävissä Asetukset-sovelluksessa. Saat ilmoituksen, kun uusi päivitys on saatavilla. Voit myös etsiä päivityksiä manuaalisesti. Lue lisää Android-version tarkistamisesta ja päivittämisestä.

Android-päivitysten aikataulu

Pixel-puhelimet

Alla ilmoitettujen aikojen jälkeen emme voi taata päivityksiä tai tuen saatavuutta.

Android-version päivitykset

Pixel-puhelimet saavat Android-version päivitykset suoraan Googlelta.

Jos ostit laitteesi Google Storesta, laitteesi saa päivitykset tavallisesti kahden viikon kuluessa. Jos ostit laitteesi muualta, päivitysten saaminen voi kestää pidempään.

Pixel-puhelimet (2016) saavat Android-versiopäivityksiä vähintään kahden vuoden ajan laitteen ensimmäisestä myyntipäivästä Google Storessa.

Tietoturvapäivitykset

Pixel-puhelinten tietoturvapäivitykset listataan julkisissa Android-tietoturvatiedotteissamme.

Pixel-puhelimet saavat tietoturvapäivityksiä vähintään kolmen vuoden ajan siitä, kun laite tuli myyntiin Yhdysvaltain Google Storessa.

Jos aika on pidempi, Pixel 3-, Pixel 2- ja Pixel (2016) ‑puhelimet saavat tietoturvapäivityksiä vähintään 18 kuukauden ajan siitä, kun laitetta viimeksi myytiin Google Storessa.

Tuki puhelimitse tai verkossa

Pixel-puhelimille tarjotaan käyttötukea puhelimitse tai verkossa vähintään niin kauan kuin puhelin saa tietoturvapäivityksiä.

Päivitysten ja tuen vähimmäissaatavuusaika

Puhelin

Android-version päivityksen takaaminen päättyy

Tietoturvapäivitysten takaaminen päättyy Puhelin- tai verkkotuen takaaminen päättyy

Pixel 4 XL

Lokakuu 2022 Lokakuu 2022 Lokakuu 2022

Pixel 4

Lokakuu 2022 Lokakuu 2022 Lokakuu 2022

Pixel 3a XL

Toukokuu 2022 Toukokuu 2022 Toukokuu 2022

Pixel 3a

Toukokuu 2022 Toukokuu 2022 Toukokuu 2022

Pixel 3 XL

Lokakuu 2021 Lokakuu 2021 Lokakuu 2021

Pixel 3

Lokakuu 2021 Lokakuu 2021 Lokakuu 2021

Pixel 2 XL

Lokakuu 2020 Lokakuu 2020 Lokakuu 2020*

Pixel 2

Lokakuu 2020 Lokakuu 2020 Lokakuu 2020*

Pixel XL

Lokakuu 2018 Lokakuu 2019 Lokakuu 2019

Pixel

Lokakuu 2018 Lokakuu 2019 Lokakuu 2019

* Pixel 2:n Preferred Care ‑asiakkaat saavat puhelintukea huhtikuuhun 2021 asti.

Tämä sivu koskee Android-versiopäivityksiä, tietoturvapäivityksiä ja puhelimitse tai verkossa saatavaa tukea. Takuutietoihin voit tutustua takuukeskuksessamme.

Nexus-laitteet

Android-version päivitykset

Nexus-laitteet saavat Android-version päivitykset suoraan Googlelta.

Jos ostit laitteesi Google Storesta, se saa päivitykset tavallisesti kahden viikon kuluessa. Jos ostit laitteesi muualta, päivitysten saaminen voi kestää pidempään.

Nexus-laitteet saavat Android-versiopäivityksiä vähintään kahden vuoden ajan siitä, kun laite tuli myyntiin Google Storessa. Kun kaksi vuotta on kulunut, emme voi taata uusien päivitysten saatavuutta.

Tietoturvapäivitykset

Nexus-laitteiden tietoturvapäivitykset luetellaan julkisissa Android-tietoturvatiedotteissamme.

Nexus-laitteet saavat tietoturvapäivityksiä vähintään kolmen vuoden ajan laitteen ensimmäisestä myyntipäivästä Google Storessa tai 18 kuukauden ajan sen viimeisestä myyntipäivästä Google Storessa (riippuen siitä, kumpi aika on pidempi). Tämän jälkeen emme voi taata uusien päivitysten saatavuutta.

Tuki puhelimitse tai verkossa

Nexus-laitteille tarjotaan käyttötukea puhelimitse tai verkossa vähintään niin kauan kuin puhelin saa tietoturvapäivityksiä. Tämän jälkeen emme voi taata tuen saatavuutta.

Päivitysten ja tuen vähimmäissaatavuusaika

Laite

Android-version päivityksen takaaminen päättyy

Tietoturvapäivitysten takaaminen päättyy Puhelin- tai verkkotuen takaaminen päättyy

Nexus 6P

Syyskuu 2017 Marraskuu 2018 Marraskuu 2018

Nexus 5X

Syyskuu 2017 Marraskuu 2018 Marraskuu 2018

Nexus 9

Lokakuu 2016 Lokakuu 2017 Lokakuu 2017

Nexus 6

Lokakuu 2016 Lokakuu 2017 Lokakuu 2017

Nexus 5

Lokakuu 2015 Lokakuu 2016 Lokakuu 2016

Nexus 7 (2013)

Heinäkuu 2015 Elokuu 2016 Elokuu 2016

Nexus 4

Marraskuu 2014 Marraskuu 2015 Marraskuu 2015

Nexus 10

Marraskuu 2014 Marraskuu 2015 Marraskuu 2015

Nexus 7 (2012)

Kesäkuu 2014 Kesäkuu 2015 Kesäkuu 2015

Tämä sivu koskee Android-versiopäivityksiä, tietoturvapäivityksiä ja puhelimitse tai verkossa saatavaa tukea. Takuutietoihin voit tutustua takuukeskuksessamme.