Find ud af, hvornår du modtager softwareopdateringer på Google Pixel-telefoner

Nedenfor kan du se garantierne vedrørende softwareopdateringer til Pixel-telefoner. Hvis du har en anden Android-enhed, skal du kontakte producenten eller dit mobilselskab for at få oplysninger om opdateringer. Hvis du har en Nexus-enhed, kan du få flere oplysninger her.

Om Pixel-opdateringer

Pixel-telefoner modtager regelmæssige softwareopdateringer, der omfatter sikkerhedsforbedringer, nye funktioner, opdateringer af operativsystemet, fejlrettelser og meget mere.

Hvis du har købt din enhed i Google Store, får din enhed normalt opdateringer inden for to uger. Hvis du har købt din enhed et andet sted, kan det tage længere tid, før opdateringerne modtages.

Pixel-telefoner modtager også opdateringer i forbindelse med sikkerhedsproblemer, der er beskrevet i vores officielle sikkerhedsbulletiner for Android.

Hvornår du modtager Pixel-opdateringer

Pixel 6 og nyere Pixel-telefoner

Pixel 6 og nyere Pixel-telefoner modtager Pixel-opdateringer i mindst 5 år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store i USA. Pixel-opdateringer omfatter sikkerhedsopdateringer til Pixel og kan også indeholde funktionsopdateringer og andre softwareopdateringer.

Telefon

Garanti for opdatering af Android-versionen indtil:

Garanti for sikkerhedsopdateringer indtil:

Pixel 6 og Pixel 6 Pro

Oktober 2024

Oktober 2026

Pixel 6a

Juli 2025

Juli 2027

Pixel 3a, 3a XL, 4, 4 XL, 4a, 4a (5G), 5 og 5a (5G)

Pixel 3a-, 3a XL-, 4-, 4- XL-, 4a-, 4a (5G)-, 5- og 5a (5G)-telefoner modtager opdateringer af Android-versionen og sikkerhedsopdateringer i mindst 3 år fra det tidspunkt, hvor enheden blev tilgængelig i Google Store i USA.

Telefon

Garanti for opdatering af Android-versionen indtil:

Garanti for sikkerhedsopdateringer indtil:

Pixel 5a 5G

August 2024

August 2024

Pixel 5

Oktober 2023

Oktober 2023

Pixel 4a (5G)

November 2023

November 2023

Pixel 4a

August 2023

August 2023

Pixel 4 og Pixel 4 XL

Oktober 2022

Oktober 2022

Pixel 3a og Pixel 3a XL

Maj 2022

Maj 2022

Pixel 3 og ældre
Følgende Pixel-telefoner modtager ikke længere opdateringer af Android-versionen og sikkerhedsopdateringer:
  • Pixel 3 og Pixel 3 XL
  • Pixel 2 og Pixel 2 XL
  • Pixel 1 og Pixel 1 XL
Denne side handler om softwareopdateringer til Pixel. Gå til Center for hardwaregaranti for at få oplysninger om garantier.

Sådan kan du tjekke og opdatere din Android-version

Du kan finde din Pixel-telefons Android-versionsnummer og sikkerhedsopdateringsniveau i appen Indstillinger. Du får notifikationer, når der er tilgængelige opdateringer. Du kan også søge efter opdateringer. Se, hvordan du finder og opdaterer din Android-version.

Support

Se, hvordan du får hjælp til din Pixel-telefon.