Undgå revner i skærmen

Du kan forlænge din telefons levetid ved at følge disse tips, der kan hjælpe med at beskytte mod skader på skærmen. Med tiden kan selv meget små revner vokse sig større og medføre, at enhedens skærm revner.

Undgå, at skærmen revner

Vælg et telefoncover

Brug et beskyttende cover med hævede, afrundede kanter. Brug et cover, der er designet til din telefontype, selvom et andet cover passer. Du kan f.eks. se covere i Google Store.

Hvis din telefon kan oplade trådløst, skal du vælge et cover, der er designet til trådløs opladning.

Vælg skærmbeskyttelse

Brug skærmbeskyttelse, der dækker hele skærmen, herunder hjørner og kanter. Skærmbeskyttelsen hjælper med at forhindre ridser.

Opbevar din telefon sikkert

• Vær forsigtig, når du giver små børn lov til bruge din telefon.
  • Læg telefonen på en flad overflade, når den ikke er i brug, så den ikke falder ned.
  • Lad ikke telefonen ligge tæt på kanten af en overflade, når den er sat på vibration, da den kan falde ned, når den vibrerer.
  • Undlad at placere telefonen i nærheden af dine nøgler eller andre hårde genstande, der kan ridse, knække eller knuse skærmen.
  • Undlad at tage telefonen i baglommen, da du ved et uheld kan komme til at sætte dig på telefonen og ødelægge skærmen.

Undgå ekstreme temperaturer

Udsæt ikke din telefon for ekstreme temperaturer, f.eks. ved at lægge din telefon i bilen, når det er meget varmt eller koldt.

Hvis din skærm allerede er revnet

Reparationsmuligheder

Du kan reparere en revnet skærm. Få flere oplysninger om dine reparationsmuligheder.

Garantidækning

Skader som følge af ulykker eller normal slitage, f.eks. en revnet skærm, er ikke omfattet af garantien. Få flere oplysninger om din garantidækning.