Evitar que la pantalla s'esquerdi

Per tal que el teu telèfon duri més, pots seguir aquests consells per evitar danys a la pantalla. Amb el temps, fins i tot les fractures més petites poden augmentar de mida i formar esquerdes.

Evitar que la pantalla s'esquerdi

Triar una funda de telèfon

Utilitza una funda protectora amb les vores elevades i arrodonides. Utilitza una funda dissenyada per al teu telèfon, encara que altres fundes també s'adaptin. Per exemple, mira les fundes de Google Store.

Si el telèfon es pot carregar sense fil, tria una funda dissenyada per a aquest tipus de càrrega.

Triar un protector de pantalla

Utilitza un protector de pantalla que la cobreixi completament, inclosos els extrems i les vores. El protector de pantalla ajudarà a evitar les rascades.

Guardar el telèfon de manera segura

• Ves amb compte a l'hora de deixar el telèfon a nens petits.
  • Quan no facis servir el telèfon, deixa'l sobre una superfície plana perquè no caigui.
  • No deixis el telèfon en mode de vibració a prop de la vora de cap superfície, perquè podria caure en vibrar.
  • No deixis el telèfon a prop de les claus o d'altres objectes durs que puguin rascar, esquerdar o aixafar la pantalla.
  • No portis el telèfon a la butxaca del darrere dels pantalons, ja que podries seure-hi a sobre i esquerdar la pantalla.

Evitar les temperatures extremes

No exposis el telèfon a temperatures extremes (per exemple, no el deixis dins del cotxe durant un dia de molta calor o de molt fred).

Si la pantalla ja s'ha esquerdat

Opcions de reparació

Pots reparar una pantalla esquerdada. Obtén informació sobre les opcions de reparació.

Cobertura de la garantia

La garantia no cobreix els danys per accidents o pel desgast i el deteriorament normals, com ara una pantalla esquerdada. Obtén informació sobre la cobertura de la teva garantia.