Angi, avbryt eller slumre alarmer

Du kan opprette og endre alarmer i Klokke-appen.

Still inn alarmer

Still inn alarmtid
  1. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten.
  2. Trykk på Alarm.
  3. Velg en alarm.
    • For å legge til en alarm, trykk på Legg til Legg til.
    • For å endre tidspunktet for en eksisterende alarm, trykk på det nåværende tidspunktet.
  4. Still inn alarmtiden.
    1. På den analoge klokken: Skyv viseren til timen du vil ha. Skyv deretter viseren til minuttene du vil ha.
    2. På den digitale klokken: Legg inn timen og minuttene du vil velge.
    3. Med 12-timers format: Trykk på AM eller PM.
  5. Trykk på OK.
Slå alarmer på eller av
  1. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten.
  2. Trykk på Alarm.
  3. Trykk på av/på-bryteren på alarmen du vil velge.

Tips: Hvis alarmen er stilt inn til å gjentas, slår dette av alle gjentakelser.

Endre alarmer på telefonen

Avbryt eller slett alarmer
  1. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten.
  2. Trykk på Alarm.
  3. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil på alarmen du vil velge.
    • Avbryt: Slå bryteren av eller på.
    • Slett: For å slette alarmen permanent, trykk på Slett.
Endre alarmlyd eller -sang

Bruk en lyd

1. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten.
  2. Trykk på Alarm.
  3. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil på alarmen du vil velge.
  4. Trykk på navnet til den nåværende lyden.
  5. Velg en lyd:
    • Velg en lyd fra listen: Trykk på den.
    • Bruk en annen lydfil: Hvis du har lastet ned en lydfil på enheten, trykker du på Legg til ny og så lydfilen. Finn ut hvor du finner filene dine.

Bruk en sang fra YouTube Music, Pandora eller Spotify

1. Last ned YouTube Music-, Pandora- eller Spotify-appen, hvis du ikke allerede har gjort det. Finn ut hvordan du laster ned apper.
  2. Åpne appen og logg på kontoen din. Finn ut hvordan du åpner apper.
  3. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten.
  4. Trykk på Alarm.
  5. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil på alarmen du vil velge.
  6. Trykk på navnet til den nåværende lyden.
  7. Trykk på YouTube Music, Pandora eller Spotify ved siden av «Lyder».
  8. Finn en sang du vil bruke, og trykk på den.
    • YouTube: For å velge en sang eller et album, bruk en Premium-konto. Kostnadsfrie kontoer fungerer ikke med Klokke.
    • Pandora (bare i USA): For å velge en sang, bruk en Premium-konto. Brukere med Plus-kontoer og kostnadsfrie kontoer kan velge stasjoner. Brukere med kostnadsfrie kontoer hører muligens annonser.
    • Spotify: For å velge en sang, bruk en Premium-konto. Brukere med kostnadsfrie kontoer kan velge spillelister og hører muligens annonser.
Endre alarmnavn, gjentakelse eller vibrering
  1. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten.
  2. Trykk på Alarm.
  3. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil på alarmen du vil velge.
    • Navn: For å gi alarmen et navn, trykk på Legg til etikett.
    • Gjentakelse: For å få alarmen til å gjentas, trykk på ukedagene.
Velg hva Google-assistenten gjør når du stopper alarmer
  1. Sjekk at du har dette:
  2. Åpne Klokke-appen Klokke på telefonen.
  3. Trykk på Alarm nederst.
  4. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil på alarmen du vil velge.
  5. Trykk på Legg til Legg til ved siden av Google Assistent-rutine.
  6. Velg handlingene du vil at assistenten skal gjøre.
    • Slik endrer du: Trykk på Google Assistent-rutine.

Slik slår du av en Assistent-rutine: Trykk på Fjern Fjern ved siden av «Google Assistent-rutine».

Slumre eller stopp alarmer

• Slumre: For å utsette en alarm i 10 minutter, trykk på Slumre.
  • Stopp: For å stoppe en alarm, trykk på Stopp.

Tips: Du kan endre slumreinnstillingene og stille inn volumknappene på enheten din til å slumre eller avvise alarmer. Finn ut hvordan du endrer innstillingene for Klokke-appen.

Synkroniser alarmer mellom telefonen og klokken

Du kan stille inn at alarmer skal ringe på Pixel-telefonen og klokken samtidig.

Synkroniser under konfigureringen

1. Konfigurer klokken. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer Google Pixel Watch.
  2. Når konfigureringen er ferdig, ser du meldingen «Synkroniser telefon- og klokkealarmer».
  3. Trykk på Synkroniser alarmene nederst til høyre.

Synkroniser i innstillingene

1. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger og så Alarmer.
  3. Slå på Alarmsynkronisering.
    • Du ser meldingen «Vil du synkronisere alarmer?» og navnene på tilgjengelige klokker nedenfor.
  4. Velg klokken du vil koble sammen med enheten.

Angi ringealternativer

Du kan stille inn alarmer på to måter. De kan ringe både på telefonen og klokken, eller du kan velge Tilpasset ringing. Hvis du bruker Tilpasset ringing, ringer alarmene først på enheten du bruker. Eksempler:

• Når du har på deg klokken og aktivt bruker telefonen, ringer alarmen på telefonen. Du kan slå av eller slumre alarmen på begge enhetene.
  • Når du har på deg klokken, men ikke bruker telefonen aktivt, begynner alarmen å ringe på klokken. Hvis du ikke slår av alarmen, ringer den på både telefonen og klokken.
  • Når du ikke har på deg klokken, ringer alarmen på telefonen.
  • Hvis ikke enhetene er koblet sammen, ringer alarmen på både telefonen og klokken.
  1. Åpne Klokke-appen Klokke på telefonen.
  2. Trykk på Innstillingerog så Alarmringing er på og så Tilpasset ringing eller Klokke og telefon.

Vis væroppdateringer i Klokke-appen

Gi posisjonstillatelser
For å vise værforholdene i byen du er i, må enheten ha tilgang til posisjonen din.

Når du åpner Klokke-appen for første gang:

1. Trykk på Klokke.
  2. Du ser meldingen «Legg til lokalt vær».
  3. Trykk på Legg til lokalt vær og så Fortsett.
  4. Under spørsmålet om du vil gi Været tilgang til enhetens omtrentlige posisjon trykker du på Tillat hele tiden.

Du kan når som helst gjøre dette i innstillingene:

1. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger og så Lokalt vær på klokken og så La været vises under klokken hele tiden.
Legg til lokal værmelding i en alarm
Du kan se værinformasjon når alarmen ringer.
  1. Åpne Klokke-appen Klokke på enheten din.
  2. For å legge til en alarm, trykk på Legg til plus nederst.
  3. Velg Værmelding.
    • Når du stopper alarmen, vises værmeldingen.

Tips: Forsikre deg om at Klokke-appen har tilgang til posisjonen din.